Najčešći ženski seks strahovi

rhythmuswege / Pixabay
Evo nekih najčešćih ženskih "da li" koja su u vezi sa svim onim nedoumicama i strahovima koje žene imaju pre, tokom i posle seksa…

Da li sam dovoljno lepa?
Poput muškaraca žene imaju večite sumnje po pitanju svog izgleda. Možda čak i više nego mi. Butine su im uvek predebele, struk nikada dovoljno tanak, grudi premale, guza prevelika, a oboje poslednjih previše opušteni. O kilogramima da ne pričamo… Istina je da ni nama, a ni ženama, kada dođe do seksa, savršeno telo nije ideal. Male mane su oprostive, pa čak i poželjne. Ljudi smo, zar ne?

Šta on misli o mojoj vagini?
U rangu muškarčeve brige zbog veličine penisa jeste izgled njene vagine. I baš kao što su se one nagledale razližitih penisa, tako smo i mi videli razne vagine. Važno da staje, a kada se ugase svetla, da li staje u lepu ili ne tako lepu vaginu, postaje nevažno.

Da li će me boleti?

Nezavisno od toga da li je prvi ili stoti put, seks za ženu ponekad može biti bolan. Najčešći razlog je psihički. Naročito ako je reč o prvom ili analnom seksu, kada je ona svesna da je reč o novom iskustvu, pa je suviše stegnuta. Pomozite joj da se opusti, ne žurite — i vama je u interesu. Osim psihičkog, razlog bola može biti fizički. Osim neke upale, uzrok mogu biti i menstrualni bolovi, pa je najbolje (u oba slučaja) seks preskočiti dok simptomi ne prođu.

Da li ću zatrudneti?
Neke žene su u večitom strahu od toga da prilikom seksa ne zatrudne. Ovo se može razviti u fobiju, ali samo je na vama odgovornost da do toga ne dođe. Uverite je da će seks sa vama biti savršeno bezbedan, koristite kondom i ne dajte povoda za sumnje. Uostalom, siguran seks je i u vašem interesu.

Da li ću ga zadovoljiti?
Kao što se i mi često pitamo kako parnetku dovesti do orgazma, isto tako i žene strahuju da li su u krevetu zadovoljile svog dragog. Olakšajte joj — recite joj šta volite, šta vas uzbuđuje. Ako vidite da nije sigurna šta treba da radi, usmerite je u pravcu koji će vas dovesti do vrhunca, a njoj doneti olakšanje i zadovoljstvo. I ne zaboravite da joj se odužite.
©Muskimagazin.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP