DVOR: Useljenje, Dragana i Fiko vladaju, Ceca iznenadila dvorane

U srednjovekovni zamak u Šimanovcima uselilo se dvadesetdvoje takmičara. Kraljevstvom vladaju novinarka i glumac. Dvorane iznenadio dolazak Cece Ražnatović

Najzad, dvadesetdvoje takmičara rijaliti programa "Dvor" u nedelju uveče se uselilo u srednjovekovni zamak u Šimanovcima.

Po ulasku učesnika u dvorac točak sreće se zaustavio na imenu novinarke Dragane Tripić koja je postala prva kraljica, a za kralja je proglašen glumac Nebojša Čolić Fiko koga su odabrali dvorani.

Iako je u rijaliti ušlo 24 učesnika, Krunski savez je odlučio da dvoje, ipak, ne stigne da uživa u čarima dvorskog života. Prva ukućanka koja je napustila takmičenje bila je manekenka Manel Jelić, a u subotu uveče trku za 50.000 evra je napustio i pevač Igor Kostić.

Kako bi sve bilo na vrhunskom nivou organizatori su uspeli da dvoranima veče učine što zanimljivijim pa su ih obradovali balom na koji je došla folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović. Pored Cece, na bal su došli i Ana Bekuta, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević i Saša Kovačević.

Dvorani su se u nedelju ceo dan pripremali za dugo najavljivani ulazak u obećani zamak.

Iako je iza njih bila burna sedmica praćena iznenadnim nominacijama, zadacima i učenjem pravila života na dvoru, učesnici su jedva dočekali da napuste "kuću za građanstvo" i vide kako će izgledati njihov život narednih trideset osam dana.

Krunski savez se dobro potrudio da naredne dane dvoranima učine što zanimljivijim pa je dao niz pravila po kojima će se jednom nedeljno birati kralj i kraljica. Svakog ponedeljka kralj će birati nadzornika, a kraljica sluškinju. Sluškinja će morati kraljici svako jutro da donosi doručak u krevet, da je oblači i šminka. Stotinu puta će morati da joj češljem prođe kroz kosu svako veče pred spavanje, a moraće i da joj pomaže da se okupa. Nadzornik će biti zapravo i -kraljev špijun. Kralj, kraljica, sluškinja i nadzornik će u nedelji u kojoj su oni na dužnosti imati imunitet, tačnije neće moći publika da glasa za njihovo izbacivanje ali neće moći ni da budu nominovani za izbacivanje.

Svi takmičari su u nedelju uveče dobili po dvadeset zlatnika sa kojima će pazariti namirnice koje će im trebati za normalan život.Ognjen je bez njihovog znanja sklonio svu hranu iz “kuće za građanstvo” kao i peglu, metlu i dasku za peglanje, tako da će novo jutro označiti početak “paklene” nedelje za sve učesnike. Dvorani će kada im ponestane novca morati da zarede svaki zlatnik.
(Novosti)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP