Horoskop za februar-veljaču 2011.

I dok dlanom o dlan, zavrsila se mesecna vladavina Jarca. Sa 20. januarom/sijecnjem na njegov tron zasela je Vodolija, cija ce planetarna dominacija potrajati sve do 19. februara/veljace. U medjuvremenu, sa 3. februarom pocinje i nova kineska godina Metalnog Zeca.


Ovan - Mjesečni horoskop
Veljača (2 mjesec.) 2011.

LJUBAV: Prvih par dana još ćete nekako balansirati i nalaziti zadovoljstvo u osobnim odnosima, ali od 5.2. nastupa nešto zahtjevnije ljubavno razdoblje. Mnogo toga poželjet ćete pod svaku cijenu, ali do ispunjenja ćete dolaziti teško. Olakšavat će vam to što ćete imati izvrsne kontakte s društvom i prijateljima, pa ćete uz njihovu pomoć nadvladavati frustracije iz privatnog života. No sve je to prolazno i jednostavno trebate biti strpljivi.
KARIJERA: Tokom mjeseca zaživjet će novi optimizam i polet kod vas. Bit ćete glavni inicijator pozitivnih zbivanja, a da ni sami to niste očekivali. Odlično je postavljena svaka suradnja, a možete očekivati i neke protekcije. Oni koji možda traže posao, neka ga potraže uz pomoć svojih prijatelja ili društva. U svakom slučaju, dolazi do poboljšanja. Vaš stav prema svemu što radite bit će otvoreniji, a vi poduzetniji i spremni pomoći svakom kom je to potrebno. Reakcionarni neprijatelji koji vole kočiti morat će se skriavti pod naletom vaše energije. Zanemarite ih.
ZDRAVLJE&SAVJET: Premda ćete povremeno imati manja neraspoloženja na koja ste već navikli, ovaj mjesec pokazat će se da ste u velikom uzletu i u naponu snage. Malo je toga što bi vas moglo zaustaviti.


Bik - Mjesečni horoskop
Veljača (2 mjesec.) 2011.

LJUBAV: Većinu mjeseca Venera će biti u Jarcu što vama odlično odgovara kad se radi o osobnim odnosima. Mnogi će prepoznati svoju srodnu dušu, otvoriti se i lako izraziti što im leži na srcu. Kako će vam privatni život biti u daleko boljem stanju nego sve ostalo, to će vam on biti i utočište od stresova koji će vrebati izvana. Doći će do još većeg zbližavanja i jačanja povjerenja među partnerima.
KARIJERA: Možete očekivati prilično zahtjevan mjesec u kom vam nitko neće progledavati kroz prste. Povećava se vaša odgovornost na poslu, očekuje se iznimna profesionalnost, a rokovi i pritisci uzrokuju povećanje stresa. Uz to imate manje energije, pa se umarate brže nego inače. Zato je jako važno da se svaki dan dobro pripremite za posao i da se organizirate tako da ekonomizirate sa svojim snagama. Dobro je što ćete imati podršku obitelji i ljudi koji vas vole, pa će vam oni olakšati stvar.
ZDRAVLJE&SAVJET: Tranzit Marsa u Vodenjaku gotovo cijeli ovaj mjesec oduzimat će vam energiju ii činiti vas osjetljivijim na stresove, pa je izgledan pad imuniteta i lakša podložnost virusima, virozama i sličnom. Naoružajte se vitaminima i ekonomizirajte sa svojim snagama.


Blizanci - Mjesečni horoskop
Veljača (2 mjesec.) 2011.

LJUBAV: Kad prođe prvih pet dana ovog mjeseca, vi ćete s magarca preći na konja. Sve će se nekako uravnotežiti i čak vas i iznenaditi jer to niste očekivali tako brzo i lako. To će vas ohrabriti da gradite svoj odnos još bolje, a mnogi će osjetiti da ih sve više zanima erotika i seks. Tako će voljenoj osobi predložiti da isprobaju nešto novo, dakako zdravo, a rezultati bi mogli biti vrlo upečatljiva iskustva. Oni koji su još sami gledat će da što prije pređu na stvar.
KARIJERA: Ovu veljaču zapamtit ćete po mnogim vratima koja će vam se otvoriti. Vaš prozor u svijet postat će sve veći, a na vama je da to pametno iskoristite. Neki će dobiti priliku za doškolovanje ili profeisonalno usavršavanje, obnovit će kontakte s daljim destinacijama, pokrenuti suradnju sa strancima, proširiti horiznote. U svakom slučaju, radi se o prosperitetnom razdoblju kad biste mogli istinski napredovati. Učenici i studenti bit će vrlo uspješni. Svi koji rade s ljudima imat će također iznimne prilike, a onda i rezultate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Tokom cijelog mjeseca većina planeta podupire vaše stabilno stanje, pa će mnogi koji su bili bolesni početi ozdravljivati, dok će svi ostali ojačati i s lakoćom se nositi sa svim životnim izazovima.


Rak - Mjesečni horoskop
Veljača (2 mjesec.) 2011.

LJUBAV: Ukoliko ste u stabilnoj vezi, ovaj mjesec donijet će vam određena iskušenja ili barem otuđenje i distancu u osobnim odnosima. Važno je da budete svjesni da je to prolazno i da strpljivošću i tolerancijom budete zajedno kako najbolje znate. Očekivanja smanjite i održavajte solidan status quo. Ako vam je veza bila klimava, morat ćete nešto raščišćavati, ali je važno da to ne činite pod svaku cijenu. Ako treba, odvojte se na neko vrijeme i prvo razmislite.
KARIJERA: Ako ste razmišljali o promjenama povezanim s poslom (kakve god one bile), ovo je mjesec u kom ćete nešto od toga moći konkretizirati ili barem pokrenuti. Za one koji bi najradije da tih promjena nema, predstoji vrlo borben mjesec kad će ili morati pokazati zube ili uz dodatne napore odlaziti na posao jer će svaki dan biti nova bitka. Nastojte održati hladnu glavu i fokusirati se na svoj dio posla za koji je ovaj put važno da ga odradite maksimalno profesionalno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vaša sklonost ka povremenim pretjerivanjima u konzumacijama pojavljivat će se periodično, ali ćete sami biti dovoljno borbeni da s tim izađete na kraj. Tako ćete većinu mejseca dobro balansirati.


Lav - Mjesečni horoskop
Veljača (2 mjesec.) 2011.

LJUBAV: Bit će čupavo i šareno. Jedan dan će te vedriti, drugi oblačiti, a takva će vam biti i voljena osoba. Ako se usredotočite na one male svakodnevne stvari i shvatite da one život znače, te ako se postavite skromnije u ljubavnim zahtjejvima, mogli biste postići kompromis i ravnotežu. Ako pak budete skakali na svaku provokaciju ili kritiku partnera, eto razloga za svađu koja bi mogla potrajati. Morat ćete uvažavati drugu stranu i pristajati na kompromise.
KARIJERA: Gotovo cijelu veljaču mnogo toga stat će kontra vas, ali ako tome pristupite diplomatski, mogli biste uz pomoć drugih znatnije napredovati. No samo ako se suzdržite od komentara, rasprava pod svaku cijenu, netolerancije ili sličnog. Ovaj put će glavnu riječ voditi drugi, ali oni će to raditi relativno dobro. Ako to prepoznate i budete surađivali, uspjet ćete ostvariti većinu onog što želite. Ako cijelo vrijeme budete dramili, sami ćete usporavati ne samo svoj, nego i tuđi razvoj.
ZDRAVLJE&SAVJET: Opozicioni Mars u Vodenjaku ovaj će vam mjesec učiniti zahtjevnim jer ništa neće teći onako kako ste vi zamislili i to će vas živcirati, umarati i obeshrabrivati. Važno je da budete koncentrirani na ono što je pozitivno i da se pametno organizirate kako ne bi rasipali energiju koje ionako nećete imati previše.


Djevica - Mjesečni horoskop
Veljača (2 mjesec.) 2011.

LJUBAV: Nakon 5.2. cijeli mjesec u nastavku je vrlo povoljan za ljubav. Vezani će obnoviti svoj odnos na najbolji mogući način i opet otkriti da su zaljubljeni jedno u drugo. Oni pak koji još traže srodnu dušu imat će mnogo prilika za izlaske i zabave na kojim bi zaista moglo zaiskriti. Bit će i onih koji će se istinski i duboko zaljubiti. Zato ne sjedite doma, nego se uredite i pođite van. Što češće, to bolje.
KARIJERA: Pred vama je mjesec u kom će biti mnogo malih tekućih zadataka koji će nerijetko pasti baš na vaša leđa. Nije isključeno da ćete se čak zateći u poziciji da mijenjate bolesnog kolegu ili slično. Kako ste vi vrijedni i kako ćete biti u dobrom stanju, većinu postavljenih zadataka odradit ćete i više nego dobro. Jedino će vam nedostajati malo više vremena za predahe. Oni koji su bez posla, ovaj mjesec bi ga mogli naći. Samo neka ne pucaju previsoko.
ZDRAVLJE&SAVJET: Kako mjesec bude odmicao, vi ćete sve više i više imati potrebu poraditi na urednim životnim navikama i na taj način ćete učiniti kvalitativan pomak za svoje zdravlje. Idealno je vrijeme za sve vrste odvikavanja, bilo da se radi o odvikavanju od cigareta, pića ili od previše hrane. Učinite to i uspjet ćete.


Vaga - Mjesečni horoskop
Veljača (2 mjesec.) 2011.

LJUBAV: Obitelj i dom zahtijvat će od vas emocionalni angažman pod svaku cijenu, a to će vas umarati. Koliko god se vi budete trudili, očekivano ispunjenje će izostati. S druge strane, period će biti bogat društvenim okupljanjima i pozivima na zabave svake vrste. Tako ćete kroz društvo kompenzirati osobne frustracije koje su doduše prolaznog karaktera, ali će vas povremeno zabrinjavati. Oni koji su još sami mogli bi se odlično provoditi po tulumima, ali neka ne očekuju neko pravo zbližavanje. Sve će ostati na površnoj razini.
KARIJERA: Mjesec pred vama bit će izvrstan za sve kreativce, zabavljače, sportaše i pedagoške djelatnike. Neki od njih mogli bi dobiti priliku života i toliko snažan vjetar u leđa da će ih biti nemoguće zaustaviti. Ukoliko ne budu previše kritizirali sami sebe, sva su im vrata otvorena. Također svi oni koji rade s ljudima, imat će odlična postignuća. Svi ostali radit će s lakoćom i biti spremni i našaliti se na svoj račun. Na poslu bi se mogli dobro zabaviti i spojiti ugodno s korisnim.
ZDRAVLJE&SAVJET: Većinu mjeseca imat ćete dovoljno stabilnosti tako da vlastitom disciplinom možete doskočiti povremenim potrebama za previše slatkog, za ponekom čašicom više ili za previše noćnih provoda. Kako ne biste trpjeli posljedice neurednih faza života, budite čvrsti i dosljedni i odredite vlastite granice. Vi to možete.


Škorpion - Mjesečni horoskop
Veljača (2 mjesec.) 2011.

LJUBAV: Komunikacija s voljenom osobom bit će otvorena i iskrena, pa će to biti dobitna karta za novo zbližavanje. Baš njemu (njoj) vi ćete prepričavati sve nevolje i tuge koje vas vrebaju iz drugih sfera (kod nekih i iz sfere njihove obitelji iz koje potiču), tako da će vam to biti najsvjetlija točka. Bit će i onih koji će zajedno s partnerom poći na kraće, ali nezaboravno putovanje na kojem će pokazati i dokazati svoje erotske talente.
KARIJERA: Bit ćete u poziciji da ovaj mjesec pregrmite najbolje kako znate, a zahtjevi neće biti uvijek laki. Nemir, nestabilnost, stres i nevoza, izgledni su. Kod nekih će se sve manifestirati kroz povećani angažman u sferi obiteljskog života, tako da će im posao biti u drugom planu i odrađivat će ga tek toliko. Kontakti će i dalje biti uglavnom dobri, pa se povežite s kim treba. Dobri su vam i suradnici, posebno podređni, pa kad bude teško, možete ih zamoliti za pomoć. Sve ostalo radite trezveno i što je moguće mirnije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Mjesec će vam biti naporniji više nego što možda očekujete, pa si pripremite dovoljno prostora za odmor, spavanje, samoću i tišinu. Važno je da se dobro organizirate kako bi pobijedili umor i stres kojih će biti u većim količinama.


Strijelac - Mjesečni horoskop
Veljača (2 mjesec.) 2011.

LJUBAV: Početak mjeseca još ćete biti vrlo privlačni svim osobama suprotnog spola i zavodit ćete bez problema. Nakon 5.2. Venera izlazi iz vašeg znaka i stvari postaju mirnije i tiše. Vaša veza i dalje će se razvijati dobro, a oni koji su još sami trebat će uložiti malo više truda (nego dosad) da bi nekog i osvojili. No sve u svemu, bit će ovo lijep mjesec u kom ćete posebno biti zadovoljni sobom i kad će vam ljubavno samopouzdanje zaista porasti.
KARIJERA: Tjedni pred vama bit će obilježni nizom kretanja, tako da ćete se zateći zapleteni u mreži ljudi kojim ćete morati davati određene informacije. Ako je vaš posao povezan s kretanjem, bit ćete iznimno aktivni. Poslovna putovanja na kraće destinacije također će biti obilježje ovog mjeseca. Svi koji rade s ljudima, u komunikacijskom sektoru ili u prometu, bit će na dobitku. Oni koji još traže posao mogli bi ga naći u nekom drugom mjestu od onog gdje žive. No svi će funkcionirati dobro i imati rezultate, a posebno kroz suradnju s drugima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Tokom cijelog ovog perioda neće biti značajnijih ograničenja za vaše zdravlje, nego naprotiv. Moći ćete se razmahati i kao sportaši i kao planinari i kao rekreativci. Ako je i bilo nekih sitnijih boljki, one bi trebale prestati. Uživajte.


Jarac - Mjesečni horoskop
Veljača (2 mjesec.) 2011.

LJUBAV: Stvari će se pripremati prvih pet dana, a onda nastupa vaše intenzivno ljubavno razdoblje kad Venera prolazi vašim znakom. Ove godine to će biti još i jače jer će imati konjukciju s Plutonom, pa će vaš utjecaj na osobe suprotnog spola ponekad biti gotovo fatalistički. Moći ćete se s lakoćom svakom uvući pod kožu, pa čak i manipulirati s osobom, no nemojte to zloupotrebljavati. Neki će vas doživljavati kao pravu erotsku ikonu. Možete zavesti kod god poželite.
KARIJERA: Financijska pitanja zaokupljat će vašu pažnju većinu ovog mjeseca. Na vaša leđa
past će sve potrebne analize na tu temu, ali i razrade i osmišljavanja novih načina profita.
Nelegalne opcije (kojih će biti) odmah ćete odbaciti u startu, a na posao ćete odlaziti nešto
opušteniji i spremniji za druženja više nego inače. Tako ćete pokazati i svoju ležerniju stranu,
ali daleko do toga da bi posao trpio. Sve ćeteobaviti vrlo profesionalno, a suradnja i
uvažavanje nadređenih ovaj put će donijeti i novčanu dobit.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nema posebno izazovnih tranzita po vaše zdravlje. Jedina teškoća moglo bi biti povećanje apetita koje će se javljati određenih dana i možda vas i iznenaditi. Kako ste vi osoba od riječi i discipline, neće vam biti teško izbalansirati svoj jelovnik. To ne znači da morate gladovati, ali kad osjetite da vam je dovoljno, stanite. Isto vrijedi i za noćne zabave ili noćni prekovremeni rad – kad ste umorni ili kad vam se spava, slušajte svoje tijelo.


Vodenjak - Mjesečni horoskop
Veljača (2 mjesec.) 2011.

LJUBAV: Cijeli mjesec bit ćete u iskušenju da se zaljubite u osobu s kojom po svim pravilima igre na biste trebali biti u vezi. Da li će sve ostati na platonskoj razini ili ne, ovisit će o vašoj sposobnosti samokontrole i procjeni druge strane. Kako vi ne patite od konvencija, otvoreni ste za to, no pitanje je što će reći osoba koja je s vama u istoj igri. Vezani će imati iznimno bogatu maštu i na taj način će oplemenjivati svoj odnos. Bit će im dobro.
KARIJERA: Stellium planeta u vašem znaku u izvrsnom aspektu sa Saturnom u Vagi ovaj će vas mjesec svakako staviti u središte pozornosti, što god da radite. Otvorit ćete se, pokrenuti nove suradnje, nove projekte ili finiširati već pokrenute na najbolji mogući način. Važno je da cijelo vrijeme budete budni, jer će prilike dolaziti gotovo svaki dan, tako bi bi bilo šteta išta od toga propustiti. Ako vam katkada i bude malo previše posla, ne brinite, nego sve to samo dobro organizirajte, jer ćete imati dovoljno energije da stignete na sve.
ZDRAVLJE&SAVJET: Gotovo cijeli mjesec Mars u vašem znaku poticat će vas na brojne aktivnosti. Ponekad će vam se činiti da možete sve i da imate snage za dvoje. I bit ćete u pravu. No zamka leži u tome da se možete preforsirati i jednostavno pregoriti. Zato svaki dan nađite pet minuta za barem kratkotrajni odmor i opuštanje. Dobro će vam doći jer ćete tada još bolje napuniti baterije.


Ribe - Mjesečni horoskop
Veljača (2 mjesec.) 2011.

LJUBAV: Nakon prvog tjedna doći će do blagog poboljšanja u vašim osobnim odnosima. Voljena osoba i vi opet ćete se otvoriti jedno prema drugome i dopustiti sebi da uživate u ležernijem ozračju, te bez zategnutih i nasilnih pitanja. U tome bi vam zaista mogli pomoći i vaši prijatelji s kojim ćete rado provoditi zajedničko vrijeme. Bit će ovo društven mjesec s dosta inspiracije za kreativce.
KARIJERA: Tokom veljače intenzivno će raditi svi čiji je posao istraživačkog karaktera (psiholozi, pishijatri, također bolnički djelatnici, laboranti, kriminalisti), ali i umjetnici. Neki će doći do zapaženih otkrića. Svi ostali bit će iznimno usredotočeni na svoj unutrašnji svijet, pa bi na poslu mogli biti odsutni duhom. Mašta će raditi sto na sat, a ako vam je korisna u vašem radu, tim bolje. Ako vas pak povuče predaleko od stvarnosti, pazite da vam se ne potkradu greške. Bit će i onih koji bi najradiije pobjegli s posla i ljenčarili.
ZDRAVLJE&SAVJET: Tokom mjeseca primijetit ćete da vam je podsvijest iznimno aktivna i mogući su prolazni uznemirujući snovi ili doživljaji. Zatot je važno da ne čeprkate tamo gdje ne treba. Tjelesno ćete biti uglavnom dobro, a ako vidite da vas neka pitanja previše umaraju, jednostavno ih zanemarite. Fokusriajte se na vedre i ugodne sadržaje.
(Horoskop.hr)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP