DVOR: Miloš Bojanić se svađao sa Firčijem i Draganom Tripić, a Maja Nikolić sa Bokijem 13!

Kao što je produkcija i predvidela, ulazak pobednika druge farme Miloša Bojanića uzrokovao je svađe i vređanja. Njegova netrpeljivost prema Firčiju, i obrnuto, nije ni malo splasla, iako su prošli meseci od poslenjeg susreta ili “prepucavanja” preko medija.



Dvor sve više liči na farmu! A sličan šou nastavio je i Boki 13. Svoju netrpeljivost prema Maji Nikolić, makedonski šoumen nije krio ni jednog trenutka.

Čim je ušao na Dvor, Boki je počeo svoj šou. Najpre je išao u kraljevske odaje bez dozvole, pa mu je produkcija izrekla opomenu, a onda je u sred svađe Miloša Bojanića, Dragane Tripić, Firčija i Bebi Dol,ustao, popeo se na sto i došao do kraljice. Iako ga je upozoravala da se skloni, Boki 13 je tvrdoglavo nastavio da se okreće oko nje i da pokušava da joj sedne u krilo. Kraljica Maja je tada ustala sa svog prestola, a Boki je zaseo. Doduše otao je kratko pore kralja Bojanića. U međuvremenu je Firči, uz doviđenja i hvala, dodao:
- Majmunice kraljice i majmune kralju, na… na k… i otišao u kuću seljana.
Ipak fanfare su ga vratile za sto. Kraljica je predložila da se oformi tamnica za sve one koji otimaju i vređaju, a samo glasanje bilo je obojeno uvredama i psovkama koje su međusobno razmenili Miloš Bojanić i Firči, potom Dragana Tripić i Miloš Bojanić, a Firči nije ostajao dužan ni Maji. Povod za kraljičinu ideju da oformi tamnicu je taj što joj je, kako je rekla Firči iz ruku oteo zlatnike.
- Za dukate ćeš se fukati kao i do sada! – rekao je Firči Maji, non-stop prekidajući kralja dok govori.
- Pereziću, sedi! – rekao je Miloš Bojanić, ponovo ponavljajući istu priču sa Farme:
- Da ti nije bivše žene niko ne bi znao za tebe… kako te nije sramota nemaš prebijene pare zato si i ušao u dvor, imaš dve ćerke… Na sve to Firči je samo odgovarao:
- Majmune, majmunčino…
Okršaj Dragane Tripić i Miloša Bojanića takođe je bio prožet uvredam i psovkama, a dok su svađe trajale ostali su ćutali. Posle nekoliko sati, oko 3 izjutra, Krunski Savet je izglasao formiranje tamnice, a kako će sve to izgledati, ostaje da se vidi. Kada su dvorani napustili sto,kralj i kraljicaa su složno prokomentarisali:
- Takva je Srbija… Ovo ti je Srbija u malom!
Izvor: Pulsonline

1 komentara:

Unknown четвртак, 17. фебруар 2011. 22:05:00 CET  

A zašto Miloš nije kažnjen zbog Ćeme? I koje to privilegije Miloš ima na vašoj televizij da ničim ne bude kažnjen? Dali njega velika većina ne podnosi bez razloga ili mi gledaoci nešto nevidimo dobro? Po meni bi Firči trebao da se vrati na Dvir, ili bar u zamenu Pošljite MAcu ili Sajka. VELIKI POZDRAV I PODRŠKA FIRČIJU !!!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP