Cecina narukvica na prodaju!!!

Pod sloganom „Hajde da svi budemo ONA“, na društvenoj mreži „fejsbuk“ osvanuo je oglas za prodaju „nanogvica“ s nadimkom Svetlane Ražnatović, pravosnažno osuđene na godinu dana kućnog pritvora.



Novopečeni modni detalj može se poručiti u čak devet boja, a proizvod, kažu, na kućnu adresu stiže u roku od tri dana.

- Narukvice mogu da poruče samo članovi grupe, Cecini fanovi. Mi smo kao njeni veliki poštovaoci želeli na ovaj način da joj pružimo podršku - u dahu nam je rekla žena koja se javila na telefon za porudžbine, a koja je insistirala na anonimnosti.

Upitana nije li to zarađivanje na muci sopstvenog idola, ova tridesetpetogodišnja Beograđanka kaže:
- Ma nije to neki broj. Možda je za ove dve nedelje otišlo svega nekoliko desetina - priča naša sagovornica.
Nekoliko desetina puta 1.000, pa izračunajte i sami koliko je od podrške idolu u nevolji inkasirala ova dama. Najbolje idu bele i crvene, a što se tiče onlajn trgovine, kaže, sve je legalno!
- Uplate idu preko računa, a imamo i registrovanu firmu preko koje ide prodaja - priča ona, doduše bez konkretnih podataka o navodnoj firmi. Žena ovakvog preduzetničkog duha, očekivano, nije imala moralnu dilemu prilikom upliva u biznis „podrške“ Arkanovoj udovici, koja je kućnu robiju zaglavila zbog zloupotrebe službenog položaja, te nelegalnog držanja oružja.
- Ja imam neko drugo mišljenje. Kad je trebalo da se ulaže, niko ništa nije pitao, a kad su se pare zaradile, svi su ustali protiv Cece - nemušto nam je svoju podršku pevačici obrazložila dovitljiva preduzetnica.
U želji da čujemo komentar u vezi s novim modnim hitom, pozvali smo PR službu folk zvezde, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor.

Narukvica već opevana!
Da je sudbina koja je zadesila Cecu Ražnatović veoma inspirativna, bilo je jasno kada je, kako je „Alo!“ već pisao, voditelj Radio „Indeksa“ Uroš Bogdanović pevačici posvetio pesmu simboličnog naziva „Narukvica“! Na muziku jednog od najvećih hitova folk zvezde, „Kukavica“, on je napisao novi tekst, a pesma u kojoj na satiričan način obrađuje aktuelna dešavanja u životu najpopularnije zatvorenice na Balkanu već je postala izuzetno slušana na internetu.
- Pošto se zezam apsolutno sa svime, i ovo je moralo da se nađe na tapetu. Cilj nije da se neko uvredi, već da se svi nasmejemo ružnoj svakodnevici. Svaka stvar se može posmatrati sa vedrije strane - rekao je za „Alo!“ Uroš, dodavši da je tekst napisao za tri minuta i da je na ideju došao u toaletu, u kome inače dobija nadahnuće.
(Alo!)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP