Ejmi Vajnhaus - policija pokrenula istragu!

Skotland jard pokušava da otkrije ko je bio sa pevačicom u trenutku njene smrti

Poziv za pomoć upućen je iz kuće i policija pokušava da uvrdi ko je osoba koja je kontaktirala hitnu pomoć i bila sa Ejmi u trenutku smrti.

Portparol Skotland jarda izjavio je da veliki broj građana pomaže policiji u istrazi.

"Pokušavamo da utvrdimo ko je bio sa njom kada je umrla. Ti ljudi su u centru naše istrage koja pokušava da utvrdi šta se dogodilo neposredno pred njenu smrti" izjavio je jedan od predstavnika policije.

Zvaničnici policije takođe su izjavili da neće komentarisati špekulacije koje su se pojavile u javnosti - da je pevačica umrla od prekomerne doze droge i alkohola, sve do momenta završetka autopsije.

Magazin "Pipl" objvio je da je Ejmi ubio masivan koktel droga sačinjen od kokaina, heroina, ketamina, ekstazija i drugih psihoaktivnih supstanci. "Pipl" takođe dodaje da koktel koji je Ejmi uzela možda i nije bio u toj meri jak, koliko je njeno telo, a posebno srce bilo "istrošeno" dugogodišnjim uzimanjem opijata.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU
Kako je sinoć preneo BBC, autpsija bi mogla da bude završena već danas u popodnevnim časovima, doć će toksikološki nalazi stići za nekoliko dana.

Otac tragično preminule pevačice izjavio je za britanske medije da je neutešan, dok je njena majka Dženis priznala "Dejli mejlu" da je smrt njene ćerke bila samo pitanje trenutka.

"Ejmi je živela tako kao je živela. Iskreno priznajem da sam mnogo puta pomišljala da ovo može da se dogodi...", izjavila je Ejmina majka.

"Moja jedina uteha u ovom trenutku su poslenje reči koje mi je uputila. Na rastanku, na stepenicama, Ejmi se okrenula i rekla mi...'Volim te mama'", dodala je Dženis Vajnhaus.

Britanski tablodi pišu da se pevačino stanje naglo pogoršalo, a njen problem sa zavisnošću produbio nakon raskida sa dečkom Regom Trevisom prošlog meseca. Trevis je pokušavao da joj pomogne, ali je nakon bezbroj bezuspešnih pokušaja odustao i ostavio je, što je "dotuklo Ejmi".

"Nije mogla da preživi još jedan lom, to je bilo previše za nju. Nakon raskida više nije bila ista. tonula je i nikome nije dozvolila da joj pruži ruku", izjavio je jedan od članova Ejminog benda.

Britanska policija najavila je da će blagovremeno obaveštavati javnost o svim saznanjima istrage.

Tužna istina je da smrt talentovane umetnice nije iznenadila mnoge, očekivalo se da će Ejmi kad - tad tako završiti. Njeni prijatelji su već duže vreme upozoravali javnost da je Ejmi sve gore i gore, da je u poslednje vreme van kontrole i da to meže "tragično da se završi"

Nažalost, sve što su slutili - obistinilo se!
(Mondo)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP