Farma 4 - sve spremno

„Farma", najgledaniji rijaliti-šou i istoriji srpske televizije, ponovo će biti emitovan od jeseni na TV Pinku. Kasting za izbor VIP farmera počinje već danas, a četvrti serijal biće sniman od septembra na čuvenom imanju u Lisoviću kod Barajeva.

Kako saznaje Press, Željko Mitrović je, ohrabren uspehom novih projekata i skokom gledanosti, rešio da za jesen izvadi svoj provereni adut, „Farmu", koji bi uz nove formate ustoličio Pink na vrhu najpopularnijih komercijalnih televizija na Balkanu.

- Željko je oduševljen skokom gledanosti i uspehom novih emisija i letnje programske šeme - otkriva izvor Pressa blizak čelniku ružičaste imperije, i dodaje: - Osim što će Pink obogatiti za nove projekte, a to su između ostalog svetski megapopularni kviz „Money drop", kao i porodični kviz „Family fortyne", Mitrović je rešio da od jeseni vrati i „Farmu". Kasting počinje danas, a s obzirom na to da su učesnici ovog rijalitija uspešno unapredili svoje karijere, očekuje se veliko interesovanje poznatih pevača, glumaca, sportista i političara, koji bi se 100 dana borili za vredne novčane nagrade.

Izvor Pressa navodi da će, pored proverenih voditelja, Pink angažovati i nove snage.

- Vlasnik Pinka sve češće dobija predloge da proba da razbije voditeljsku monotoniju. Shvatio je da gledaoci sve manje vole kada se vrti nekoliko istih voditelja u svim projektima i rešio je da osveži svoje jato novim snagama. Nezvanično, nove kvizove trebalo bi da vode glumci Nataša Ninković i Aleksandar Srećković Kubura, ali se do jeseni očekuje još snažnija adrenalinska injekcija - zaključuje izvor Pressa.
(Izvor Press)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP