Horoskop za avgust-kolovoz 2011.

Sa 23. danom jula/srpnja, zapoceo je i mesecni period vladavine Lava, cija astroloska dominacija traje do 23. avgusta/kolovoza. Proverite sta bi sve te nedelje moglo da bude predisponirano uticajem planeta na vas znak.


OVAN ( 21. 3. - 20. 4. )

Posao - Povoljne okolnosti traju do 1.avgusta a od tada morate biti spremni na neki manji zastoj, naročito po pitanju isplate.Možete imati problema u komkunikaciji sa Devicom i Blizancima i posebno bi trebalo da budete oprezni u radu sa privatnim firmama ili u okviru svoje privatne firme.Mars, vladalac vašeg znaka ulazi u znak Raka i čini vas nešto manje aktivnim na svim poljima.
Mnogi vam mogu zameriti da ste previše indolentni i da ne koristite prilike bilo za napredovanje na poslu ili za veću zaradu.Asteroid Fortuna uz Saturna u astrološkom polju partnerskih odnosa donosi nove poslovne partnere.Možete imati sreće u poslovanju sa hartijama od vrednosti ali ipak budite oprezni. U radu sa Vodolijama takođe ne morate biti previše popustljivi da ne biste došli u situaciju da se kasnije kajete.U finansijskoj sferi možete sasvim dobro proći, naročito ako ste već ušli u veliki posao sa strancima. Moći ćete vrlo brzo da ga naplatite i da proširite saradnju, posebno ako se radi o sportu ili umetnosti. Ako radite u državnoj firmi, situacija će biti manje povoljna. Ovo je period u kome na veoma ozbiljan način morate da pristupite rešavanju finansijskih problema i sve što treba da platite, platite što pre da ne biste docnije plaćali kamate.
Ljubav - Pravo vreme za predstavnike vašeg znaka počinje 30. jula u vreme Mladog Meseca u Lavu u vreme kada je Venera takođe u ovom strastvenom znaku i kada ćete moći da upoznate izuzetno atraktivnu osobu koja će možda morati već u avgustu da ide na put. Vaše obaveze neće moći da se usklade i vi ćete biti prilično nespremni na bilo koju vrstu kompromisa, naročito ako budete sumnjali da se poigrava sa vama, ako se bude radilo o jednoj Vodoliji ili Jarcu. Uzajamna ljubomora ne bi trebalo da naruši vaš odnos, naročito ako jedno od vas dvoje zbog posla često boravi u inostranstvu.Ako ste u dugoj vezi ili braku, u vreme punog Meseca 13.avgusta možete sresti nekoga na velikom skupu i to će značiti za vas početak nove veze ili pomirenje posle dužeg vremena razdvojensti. Ako spadate u Ovnove koji vole da se vraćaju starim ljubavima, a vi ste zaljubljeni u osobu koja se bavi umetnošću, vaša veza može dovesti do skandala, naročito ako jedno od vas dvoje nije slobodno ili ako se radi o Strelcu, Ribama ili Vodoliji. Sredovečni Ovnovi mogu obnoviti romansu sa Jarcem ili Vagom.
Zdravlje - Moguća vrtoglavica.


BIK ( 21. 4. - 21. 5. )

Posao - Mnogi predstavnici vašeg znaka skloni su pravljenju velikih planova. Bićete u prilici da razgovarate sa jednim drugim Bikom ili Vagom o poslu koji bi mogao da vam donese veliku zaradu. Mlad Mesec 30.jula donosi odličnu mogućnost za prelazak na novo radno mesto i ako budete u to vreme na odmoru, verovatno ćete se ranije vratiti da biste se uključili u nov projekat. Pred vama se otvaraju nove perspektive, čekaju vas mnogo glamurozniji poslovi u okviru umetnosti. Ako radite u privatnoj firmi, dobićete više slobode i mogućnosti da o mnogo čemu odlučujete.Prva Mesečeva četvrt 6. avgusta donosi vest o premeštaju ne neko novo, bolje plaćeno radno mesto ili ćete u to vreme biti posebno okupirani problemima koji se odnose na finansije. Ukoliko smatrate da su vas na bilo koji način oštetile ili su vam se zamerili Vodolija i Škorpija, dolazi vaših pet minuta. Mesečeve četvrti, uključujući i pun Mesec u Vodoliji 13.avgusta donose mogućnost izravnanja računa. Finansijska situacija nije tako sjajna kako bi mogla biti, naročito bi bilo dobro da posle 1. avgusta skrešete izdatke na minimum. Možete očekivati povoljno rešenje po pitanju nekretnina ili povraćaja većeg novca.
Ljubav - Veza sa Blizancima ili Devicom nikako se ne preporučuje dok sa Jarcem ili Vagom morate da budete veoma taktični, naročito ako su ambiciozni i najveći deo vremena provode na poslu. Ako ste slobodni, možete se zaljubiti u osobu koja je mlađa od vas ali je pitanje koliko ćete moći da imate poverenje u nju. U obećanja mnogo ne verujete, a to će naročito biti naglašeno početkom avgusta ako vam se bude udvarala jedna Riba ili neki Strelac. Interesuje vas samo lepa strana života, i zbog toga ćete i u partneru tražiti samo ono najbolje. Stvarnost neće biti tako romantična Bikovima koji su dugo u vezi ili braku a imaju oseća da ih partner duže vreme zanemarujue. Nervni sistem vam je slaba tačka i često se možete, ako ste u dugoj vezi,osećati kao da ste neko prema kome je partner nepravedan i nefer.Prva Mesečeva četvrt 6. avgusta donosi susret sa uticajnom osobom na koju ste uvek bili slabi a i ona na vas. a u vreme punog Meseca 13.avgusta, moguć je susret na poslu koji će kod vas izazvati veliko uzbuđenje. Od sredine avgusta moguća je obnova romanse sa Bikom, Lavom ili Ovnom.Mladi Bikovi mogu planirati proširenje porodice.
Zdravlje - Dobro se osećate.


BLIZANCI (22. - 21. 6. )

Posao - U ovaj period ulazite sa Mesecom u astrološkoj kući vaših tajnih želja i one bi mogle da se ostvare ako požurite sa poslovima i to do 1.avgusta. Nakon tog perioda, Merkur, vladalac vašega znaka kreće retrogradnim hodom i vi nećete uspeti da se najbolje organizujete i vaši poslovi će verovatno trpeti. Bićete u prilici da se upoznate sa Devicom ili Lavom koji će imati mnogo planova, ideja i ako želite da ih prihvatite, učinite to uz mnogo rezerve i nemojte, posebno ne u vreme prve Mesečeve četvrti 6. avgusta praviti nepotrebne troškove, ulagati sredstva u neki projekat jer je veliko pitanje šta će od svega toga biti. Potreban vam je pravni savetnik u znaku Jarca ili Vage, neko ko je pouzdan i iskusan, naročito ako se radi o velikim projektima. Mars, planeta akcije napušta vaš znak 3. avgusta i ulazi u pasivnog Raka pa ćete vi verovatno poželeti da budete negde na odmoru. Bilo bi najbolje da se dogovorite sa onima koji su vam u poslednje tri godine bili izuzetno odani jer postoji mogućnost nastavka saradnje na jesen. Tokom avgusta radite rutinske poslove a ako dobijete poziv da se 13 .ili 14. avgusta pojavite na nekom zvaničnom skupu, obavezno idite, upoznaćete interesantne osobe sa kojima ćete imati o čemu da pričate.
Ljubav - Porodični život tokom ovog perioda može biti stresan posebno početkom avgusta. Možete dati povod partneru da vam prigovara ako prvih nedelju dana budete preterano skloni da izlazite bez njega ili da poklanjate previše pažnje nekim drugim aktivnostima umesto njemu. Pokušaćete da izgladite stvar krajem meseca a zatim najbolje da od 3. avgusta budete što je moguće pomirljiviji jer drugačije nećete uspeti da izađete na kraj sa njegovom ljutnjom. Imate sve šanse da situaciju okrenete u svoju korist i da planirate negde zajednčki put. Oko 6. i 7. avgusta moguće je mešanje porodice u vaš ljubavni život i ako ste slobodni, na porodičnom skupu u to vreme, moguće je interesantno poznanstvo. Bićete veoma popularni i toga ćete biti svesni sredinom avgusta kada ćete dobitjati bezbroj sms poruka ili će vam Facebook biti bukvalno zagušen od poseba.Jedan ozbiljan Jarac ili neka Vaga neće imati baš mnogo strpljenja za vas, osim ako se ne radi o nekom ko je više od 7 godina stariji. Jedan Lav će pokušati da vas po svaku cenu ponovo osvoji ili da uspostavi kontakt sa vama ali vi ćete verovatno biti podozrivi naročito ako ste već više puta raskidali vezu sa njim.
Zdravlje - Dobro se osećate.


RAK (22. 6. - 22. 7. )

Posao - Prvih pet-šest dana perioda iskoristite da završite započete poslove ako je to ikako moguće, naročito ako se radi o saradnji sa Ovnom ili Škorpijom jer već posle 1.februara situacija neće biti tako povoljna mada ćete se vi sasvim dobro snalaziti u poslu u kome mnogi mogu biti na gubitku. Bićete spremni da prihvatite poziv od jednog Lava, Vage ili Device u vezi sa zajedničkom saradnjom i možda će taj posao zahtevati od vas da često putujete što vam može odgovarati ako ste rođeni sredinom 80tih. Ako ste rođeni krajem 50tih, pazite s kim poslujete. Mladi Rakovi, rođeni pred kraj 80tih biće veoma skloni pravljenju grandioznih planova. Trebalo bi da buedete oprezni u poslovanju sa jednom Vodolijom ili nekim Jarcem, naročito ako su stariji od vas i ako se radi o poslu u kome nemate dovoljno iskustva.Potrebna vam je finansijska sigurnost i bićete spremni da uđete u neki kratkoročni posao i verovatno će vam isplatiti o roku, dok ne dobijete ono o čemu maštate i na šta dugo čekate. To će biti tek najesen. Pokušajte da smanjite troškove sredinom avgusta. Mnogi Rakovi mogu imati dobitke preko igara na sreću početkom avgusta.Prijatelji iz inostranstva ponudiće vam zajedničko letovanje ili zajednički posao.
Ljubav - Veoma ste lojalni jednom Biku koji vam uzvraća ljubavlju a još više poštovanjem. Moguće da mu veoma imponujete i da je to osnova vaše veze. Kako Rakovi vole da ih uvažavaju, dobro se razumete.Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa izuzetno atraktivnom osobom i to negde na putovanju. Za vas se interesuje osobe prisutna u javnosti a ako vaš posao zahteva da ste često pristuni na velikim skupovima ili vaš privatni život intrigira okolinu, imaće o čemu da prčaju. Jedna Riba nije načisto šta oseća prema vama ali bi trebalo da imate strpljenja za nju, baš kao i za jednog Strelca ili Vagu. Mlade dame Rakovi koje grade karijeru mogu biti na meti udvaranja mnogih atraktivnih kavaljera i ako su u stalnoj vezi, davaće povoda partneru da bude ljubomoran. Rakovi koji su dugo u braku verovatno će planirati neko veće zajednočko ulaganje novca, i to u nekretninu, moguće u vikendicu ili čamac. Mnogi će leto provesti renovirajući svoj stambeni prostor.
Zdravlje - Pazite se oštrih predmeta i opekotina.


LAV (23. 7. - 22. 8. )

Posao - Merkur, planeta intelekta od 1.avgusta kreće retrogradnim hodom i ulazi u vaš znak. Sve vreme pravi dinamične aspekte sa planetama koje simbolizuju inostranstvo, velike planove, putovanja i visoko obrazovanje. Umetnici mogu biti posebno izloženi brojnim poslovnim izazovima. Bićete svesni svoje popularnosti i bićete spremni da uđete u velike projekte ali se nemojete nadati regularnoj isplati ili plaćanjima o roku jer vaš poslovni partner može biti suočen sa prolaznim finansijskim problemima. U drugoj polovini avgusta sve bi već moglo da se reguliše u vašu korist. Posebno bi trebalo da budete oprezni u radu sa Ovnom i Škorpijom jer će pre želeti da se sa vama druže i o mnogo čemu razgovaraju, planiraju, nego da pristupe konkretnoj realizaciji posla. Umetnici i sportisti mogu uspostaviti kontakte koji će biti veoma bitni za njihovu dalju karijeru. Mnogi će biti na poslovnim putovanjima na kojima će se i privatno sjajno provesti. U finansijskom smislu ići ćete dva koraka napred jedan nazad. Kako dobijete neku uplatu, odmah ćete je potrošiti – ali na vaše lično zadovoljstvo. U vreme punog Meseca 13.avgusta ne ulazite u prividno odličan poslovni aranžman jer se kasnije možete pokajati što ste to učinili.
Ljubav - Ako imate tajnu ljubavi, otvorite četvore oči jer se situacija može iskomplikovati i predstoje vam scene sa stalnim partnerom. Ako to nije slučaj, pripazite se. Neko pravi velike planove sa vama a da vi to ni ne znate. Namerava da vam se umeša u privatan život i da vas odvoji, najverovatnije od jednog Strelca, Blizanca ili Vodolije. Lavovi skloni brzopletom ulaženju u flert ili ljubavnu vezu treba da budu na oprezu jer je Crni Mesec Lilit u njima srodnom znaku Ovna pa će strasti nadvladavati razum. Ulazak Marsa, planete akcije,u pasivnog Raka donosi posle 3. avgusta čestu sklonost raspravama, posebno sa temepramentnim partnerom koji vam povremeno stavlja primedbe, posebno po osnovu vaše pasivnosti. Veze sa romantičnim osobama biće posebno privlačne, naročito sa umetnicima ali razmislite da li imate snage da izdržite sve ono što takva veza iziskuje. Boravak Venere, planete ljubavi i emocija u vašem znaku od kraja jula, gotovo tokom celog perioda čini vas veoma atraktivnim, harizmatičnim i sklonim zaljubljivanju. Može vam se dogoditi iznenadna ljubav prema Vagi, Biku ili Jarcu koji će od vas očekivati mnogo pažnje, razumevanja i posvećenosti vašoj vezi.
Zdravlje - Pazite se za volanom i u sportovima na vodi.


DEVICA (23. 8. - 22. 9. )

Posao - Venera, vladalac vašeg astrološkog polja posla i inostranstva, putovanja boravi u vašoj astrološkoj kući podsvesti, dalekih prekomorskih zemalja, mašte i kreativnosti. Ako ste umetnik, ako imate ideale i ako ste spremni da se maksimalno posvetite onome što volite, u dogledno vreme doživećete uspeh. Potrebno je da mnogo toga žrtvujete za karijeru a prilično ste pasivni i moguće da ćete biti previše slabi prema prijateljima i skloni da više vremena provodite ne radeći ništa i maštajući o nečemu u šta treba uložiti napor nego što ćete prionuti na posao. Bilo bi dobro da veći deo ovog perioda posvetite odmoru jer će vam koncentracija biti loša, vi pomalo naivni i verovatno ćete verovati u sve što vam neko predloži pa čak možete ući u neki kratkoročni posao koji će vam biti isplaćen za zakašnjenjem. Jedna Riba, Strelac ili Bik mogu biti savršeni partneri ako se bavite umetnošću ili naukom, medijima ili poslom koji zahteva odlično poznavanje stranih jezika i spremnost da napravite veliku promenu u karijeri. U finansijskom pogledu situacija neće biti baš sjajna jer ćete svaki novac, kako dobijete tako i potrošiti. Mlade Device će biti veoma ambiciozne i spremne da naporno uče da bi najesen zablisatale na ispitima.
Ljubav - Ljubavni život može biti veoma dinamičan, uzbudljiv a vi spremni da uđete u veze koje bi mogle u velikoj meri da vam iskomplikuju život. Možete biti skloni paralelnim vezama a takođe i zaljubljivanju u osobe koje su potpuno različite od vas a to je ono što će vas u velikoj meri i privući najverovatnije jednoj Ribi, Raku ili Škorpiji. Jarac i Bik takođe mogu biti neka vrsta vaše opsesije, malte ne nema znaka koji vam neće odgovarati, osim možda Blizanaca sa kojima nećete tako lako moći da nađete zajednički jezik jer će biti podjednako nestalan koliko i vi. Tokom ovog perioda bićete apsolutno netipična Devica sklona brzom zaljubljivanju i istom takvom odljubljivanju, flertu i maštanju možda i o odlasku iz zemlje sa osobom koja vam je draga. U vreme mladog Meseca 30. jula i punog Meseca 13.avgusta najverovatnije ćete biti u manjoj krizi, nesigurni u partnera i skloni sumnji u njegovu vernost. Slobdne Device mogu tada ući u vezu koja neće baš pružati neku sjajnu perspektivu što se trajanja tiče.Ako ste u vezi sa nekim ko živi u inostranstvu ili se često viđate na putu, privatno ili poslovno,bićete u velikom iskušenju da toj osobi predložite brak.
Zdravlje - Nemojte se izlatai velikim fizičkim naporima.


VAGA (23. 9. - 22. 10. )

Posao - Kraj jula i početak avgusta donose nove poslovne mogućnosti i vi ćete biti spremni da rizikujete. Jedna situacija koja je bila prilično stresna za vas sada bi mogla da se okrene u vašu korist. Prvih nedelju dana iskoristite za dogovor sa Blizancima i Deviom jer već početkom avgusta postaće konfuzni i nećete moći da se na njih oslonite. Venera nakon 3. avgusta boravi do pred sam kraj perioda u vama srodnom znaku Lava ali pazite da ne budete pomalo naivni. Vaš entuzijazam može vam doneti nevolje, naročito ako budete u radu orijentisani na Bika, Strelca ili Lava i ako budete želeli po svaku cenu da sklopite posao do 10.avgusta. Nešto se može iskomplikovati a to vam nikako nije potrebno i odnosi se bilo na vaš status ili na plaćanje. Finansijska situacija nije sjajna ali nije ni nepovoljna. Nemojte prodavati nekretninu, naročito ako je u inostranstvu ili podalje od mesta u kome živite ako ne morate. Što se tiče kupovine nekretnine, situacija je mnogo povoljnija. Nemojte se u avgustu uzdati mnogo u pomoć poslovnih partnera jer loše postavljan Mars može i njemu i vama doneti probleme. Kraj jula i 13.avgusta u vreme mladog i punog Meseca možete sklopiti dobar aranžman sa osobama koje rade u medijima.
Ljubav - Ovo bi mogao biti veoma povoljan period, romantične ljubavi su na vidiku i vi možete, ma koje da ste godište, pomisliti kako ste po prvi put zaista ozbiljno zaljubljeni. Spremni ste da učinite mnogo toga za partnera a on će vas najverovatnije obradovati nekim poklonom ili zajedničkim putovanjem u inostranstvo. Mlade Vage su verovatno zaljubljene u jednog Lava dok sredovečne Vage mogu biti privučene šarmom jedne Škorpije. Vodolija vam se može učiniti nepouzdanom, kao da pomalo uzmiče pred vašim „napadima“. Morate da taktizirate, baš kao i sa Ovnom i Rakom. Na Blizance i Devicu zaboravite u avgustu i obraitite pažnju na drugu Vagu, Bika ili Jarca.Ovo je period u kome biste mogli ostvariti neki svoj san, mogli biste ući u vezu sa osobom koja će vam biti veom draga ali nemojte joj slepo verovati u sve što vam priča. Potrebno je da je bolje upoznate pre nego što uđete u ozbiljnu vezu. Pozicije mladog Meseca 30.jula i punog meseca 14.avgusta odgovaraju vam za nova poznanstva i susrete koji će na duži rok za vas biti značajni.
Zdravlje – Dobro se osećate.


ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11. )

Posao - Ulazak Marsa, jednog od dva vladaoca vašeg znaka početkom avgusta u Raka, posle dve godine, donosi neke nove mogućnosti u vezi sa poslom ili sa rešavanjem problema na način na koji to vama u velikoj meri odgovara. Imate podršku Jarca i druge Škorpije i to vam je dovoljno, mada će vam se naći pri ruci i Rak i Strečac, Ribe. Veoma ste popularni i najverovatnije u centru pažnje zbog posla kojim se bavite. Finansijska situacija se značajanije popravlja upravo posle 3.avgusta iako ćete već početkom perioda oko 28. i 29. jula imati prvu priliku da postignete dogovor moguće sa Devicom ili Rakom. Vaš uspeh prati izvesna doza tajanstvenosti i zbog toga intrigirate okolinu. Prva Mesečeva četvrt 6.avgusta u vašem znaku omogućava vam da poslove sklopite na najbolji način po vas.Finansijska situacija bi mogla da se popravi i zahvaljuću podršci osoba na vrhu.Pun Mesec 13.avgusta ne odgovara vam svojom pozicijom u Vodoliji i pojačava sklonost ka raspravama tako da ako radite u privatnoj firmi tih dana nemojte postavljati pitanje svog statusa ili eventualno nekog dugovanja.Finansijsko stanje biće zadovoljavajuće zahvaljujući podršci iz inostranstva ili saradnji sa stranim firmama.
Ljubav - Sigurni ste u sebe i svoja osećanja i ako ste mladi, spremni ste da donesete odluke od velike važnosti za vaš budući život. Mali broj nezadovoljnih Škorpija može prekinuti jednu vezu i ući u novu ali većina je uglavnom zadovoljna razvojem situacije na ljubavnom planu. Period je povoljan za sklapanje braka do 3. avgusta. Slaba pozicija Marsa u Raku obećava većini Škorija romantičan i miran porodični život osim ako jedno od vas dvoje nema izrazito loše postavljenog Marsa u ličnom horoskopu. Izbegnite rasprave sa Blizancima ili Devicama i ako ste u dugoj vezi sa nekim od ovih znakova, nemojte se nervirati ako ne budu imali dovoljno vremena za vas. Tranzit Venere preko znaka Lava može doneti preterano zaštitničko ponašanje porodice u odnos u na vas i ma koji da ste uzrast, moraćete da pravite kompromis sa njima, naročito ako nameravate da se osamostalite ili uđete u brak. Slobodne Škorpije mogu očekivati odlazak u inostrastranstvo, na put ili veoma romantične susrete sa Ribama, Rakovima ili Bikovima, negde van mesta u kome žive. Jarčevi i Bikovi biće posebno brižni i velikodušni u svakom pogledu I želeće da vam ispunjavaju želje.
Zdravlje – Dobro se osećate.


STRELAC (23. 11. -21. 12. )

Posao - Interesantan period je pred vama jer ćete zahvaljujući dobro postavljenom asteroid Psihi u Lavu kao i Uranu, planeti originalnosti, koji je dovoljno jak čak i u retrogradnom hodu, uspeti da ostvarite svoje planove. Vaša kreativnost je veoma naglašena u avgustu i imate toliko različitih projekata u planu da ne znate šta pre da započnete. Retrogradni Merkur, planeta intelekta koji vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa i karijere može vas pomalo destabilizovati naročito ako radite sa saradnicima koji su mnogo mlađi od vas ili u svemu zavise od vaše podrške. Nemojte se previše opuštati čak i ako ste na odmoru, pokretnite kreativne potencijale jer ih možete veoma lepo unovčiti. Preko posla koji ima veze sa mladima, bez obzira da li se radi o sportu, rekreaciji ili obrazovanju možete dosta da postignete i da imate vanredne zarade. Mladi Strelci će biti veoma inventivni što se tiče honorarnih poslova i sa više strana će im “kapljati” novac. Mlad Mesec krajem jula i pun Mesec 13.avgusta donose nove poslovne mogućnosti, posebo dobru saradnju sa Vodolijom, dok će posle 3.avgusta saradnja sa Ovnovima, Rakovima i Škorpijama biti prilično komplikovana. Ako ste gospodin Strelac nećete imati dobru komunikaciju sa damama Rakovima ali odličnu sa Vagama.
Ljubav - Mars, planeta strasti početkom avgusta napušta vaše astrološko polje partnerskih odnosa i ulazi u Raka. To je za vas astrološko polje ljubmore pa ćete biti suočeni sa stalnim “prozivkama” partnera, gde ste bili i šta ste radili. Crni Mesec Lilit u Ovnu deluje na vas prilično izazovno pa su vaše želje veoma jednostavne, potreban vam je dobar provod i partner koji će privlačiti pažnju drugih. To se uglavnom odnosi na mlade Strelce dok dame Strelci mogu i bez maštanja “prizvati” sportistu, atraktivnog partnera koji će biti spreman da se odmah sa njima upusti u ozbiljnu vezu. Ma kog pola i uzrasta da ste, uspevate da zadržite pažnju svih onih sa kojima dolazite u kontakt jer svojim šarmom i duhovitošću nikoga ne ostavljate ravnodušnim.Za mnoge predstavniek vašeg znaka upravo će ulazak Marsa u Raka značiti mogućnost ljubavi na moru a transit Venere, planete ljubavi preko Lava, ljubav na putovanju, posebno u inostranstvu. Vodolija će vam biti sve vreme neka vrsta opsesije i teško da ćete moći da lako rešite bilo kakav, čak i najmanji konflikt sa njom. Mladi Strelčevi koji su dugo u vezi ili braku mogu očekivati uvećanje porodice
Zdravlje – Pazite šta uzimate od hrane, mogućnost trovanja.


JARAC (22. 12. - 20. 1. )

Posao - Za većinu predstavnika vašeg znaka leto nije znak za odmor, naprotiv. Punom parom radite ili planirate šta ćete raditi ako ste na odmoru u ovom periodu. Lav će morati da vam gotovo svakodnevno podnosi raport, Bik, Vaga i Vodolija takođe. Ipak, prilično ste naivni čak i ako ne ostavljate takav utisak. Mnogi koriste vašu plemenitost i svesni ste toga. Vaš posao može trpeti zbog vaše sentimentalnosti i nespremosti da svakoga postavite tamo gde mu je mesto čak i bliske saradnike. Velika podrška šefova i porodice veoma će vam biti značajna, moguće i u materijalnom pogledu, naročito ako ste mladi i planirate početak privatnog posla. Ako vaš posao ima veze sa inostranstvom.dobro pazite da ne pravite nepotrebne troškove, posebno u vreme mladog Meseca krajem jula i u vreme punog Meseca sredinom avgusta. Povljan datum je 6.avgust kada će prva Mesečeva četvrt u vama prijateljski nastrojenom znaku Škorpije doneti uvećanje prihoda ili uplatu honorara, razgovor o novom poslu. Odlično postavljen Jupiter u Biku može vam doneti dobitke preko igara na sreću ili neki vanredni dobitak od rođaka koji žive u inostranstvu. Možete imati sreće u radu sa nekretninama, naročito ako ulažete novac u kupovinu zemljišta.
Ljubav - Astrološko polje ljubavi prepuno je asteroida, Eros, i Karma su u njemu kao i asteroid strasti do polovine avgusta. Vaš znak se nalazi na velikom ispitu jer treba da donesete važne odluke o svom ljubavom životu. Ulazak Marsa, planete strasti u vaše polje partnerskih odnosa početkom avgusta donosi razgovore o braku, a za one koji su dugo bili u nekoj vrsti poslovnog odnosa sa ljubavnim partnerom, mogućnost razrešenja situacije. Da biste našli pravi odgovor na ono što vas muči potražite savet nekog Lava jer je asteroid Psiha u ovom znaku pa vaše nezadovoljstvo najbolje može da razume predstavnik ovog znaka, osim ako on slučajno nije I vinovnik vašeg nezadovoljstva. To se isto odnosi i na Vodoliju. U tom slučaju ne ulazite u rasprave već potražite društvo Škorpije ili Ribe. Bik vam je beskrajno odan, Vaga zahtevna a Devica i Blizanci konfuzni, samo vam kidaju nerve. Kako vreme bude odmicao ako ne budete dovoljno odlučni, partner će vam nametnuti svoje uslove, a ako olako uđete u vezu sa nekim ko vam je samo simpatičan, teško da ćete kasnije moći da lako raskinete vezu. Dobro pazite šta kome obećavate. Slobodni Jarčevei u vreme punog Meseca 13. avgusta mogu doživeti strastvenu romansu sa Rakom, Lavom ili Vodolijiom.
Zdravlje – Promenite režim ishrane.


VODOLIJA (21. 1. - 19. 2. )

Posao - Dame Vodolije će biti daleko uspešnije tokom ovog perioda od gospode Vodolija koji će želeti da nađu dobro plaćen posao a da pri tom rade što je moguće manje. Želja za odmorom i uživanjem je do te mere naglašena da ćete najverovatnije biti na odmoru a ako se bavite umetnošću ili radite u medijima, bićete veoma uspešni i zadovoljni sobom.Jul je odličan i poslednjih nedelju dana jula napravite potrebne pripreme za ono što ćete raditi u avgustu ali već posle 3.avgusta otvorite četvore oči. Jedna atraktivna koleginica ili prijateljica može vam predložiti neki glamurozan posao i ako ga prihvatite, na isplatu ćete morati da sačekate. Mogući su prilično zategnuti odnosi sa kolegama, šefovima i onima koji vam duguju tako da ćete biti skloni i žestokim raspravama na poslu, naročito u vreme prve Mesečeve četvrti 6.avgusta kada ćete otvoreno tražiti ono što vam pripada. Najbolje će proći oni koji se u svom poslu orijentišu na praktične tipove poput Bikova i Rakova. Ovi drugi mogu biti nešto aktivniji i mnogo inventivniji nego inače zbog tranzita Marsa, planete akcije što se reflektuje na vaš znak u vidu nestrpljenja ali i spremnosti da preduzmete konkretne korake ka novim poslovima. Druga Vodolija vam neće biti od velike koristi, kao ni Devica ni Blizanci.
Ljubav - Lep period je pred vama jer će Sunce i Venera, planeta ljubavi prelaziti preko astrološkog polja partnerskih odnosa pa čak ni retrogradni Merkur neće moći da poremeti vaš mir. Partner će biti sklon da često menja planove i verovatno nećete moći da se na njega oslnite, naročito ako je u pitanju jedan Ovan ili neki Rak ali teško da će vama bilo ko moći da promeni raspoloženje. Bićete skloni da izlazite što je moguće više s društvom i naći ćete način kako da sebi osmislite vreme. Sredovečne Vodolije će se osećati kao da su se podmladile, naročito ako je pored njih neki malo mlađi partner. Na kraćim putovanjima očekuju vas brojni flertovi i ništa nećete želeti da propustite. Crni Mesec Lilit u Ovnu i asteroid strasti u Blizancima od polovine avgusta činiće vas sklonim paralelnim vezama. Ako vaš posao ima ikakve veze sa umetnošću, bićete veoma popularni u društvu i trudićete se da osvojite pažnju okoline ili publike. Možete u bukvalnom smislu biti predmet obožavanja masa. Kraj jula u vreme mladog Meseca donosi u život muškaraca Vodolija romantičnu mladu damu a u vreme punog Meseca u vašem znaku 13. avgusta, moguća je veza sa Lavom, Rakom, Bikom ili Vagom. Ako ste u vezi sa Jarcem, on neće tolerisati vaše nestašluke.
Zdravlje – Nemojte se preterano izlagati suncu.


RIBE (20. 2. -20. 3. )

Posao - Većina predstavnika vašeg znaka ima osećaj da je na nekoj vrsti prekretnice i da mora da uradi nešto veoma značajno što će imati dalekosežne pozitivne posledice na vaš poslovni život. Odlično aspektovano astrološko polje komunikacija i kreativnosti omogućava vam da u vreme dok su mnogi na odmoru radite, budete primećeni, pohvaljeni i napredujete. Ako budete i vi na odmoru u ovom periodu, vodićete neku vrstu beležaka, planova, i pazite samo da vam neko ne ukrade ideju. Može se desiti da budete predmet malo veće krađe, naročito pazite gde ostavljate kola. Prvi dani perioda donose veliku aktivnost ali ako vidite da situacije ne kreće se mrtve tačke i pored vaših napora, odustanite. Sačekajte 6.avgust i onda krenite ponovo u razgovore, dogovore i ako je moguće realizaciju planova. Iako mislite da ne zavisi mnogo od vas, vi ste glavni pokretač događaja na poslu. Mnogi vas imaju u vidu, naročito vaši šefovi pa možete očekivati vrlo brzo napredovanje ili uvećanje prihoda.Ako se bavite trgovinom, krupnim biznisom, marketingom ili radite u medijima, možete očekivati veliki uspeh a ako ste umetnik moguće su i nagrade na međunarodnom nivou. Igrajte igre na sreću.
Ljubav - Ako niste u sjajnim odnosima sa partnerom, moguće je pomirenje mada će situacija da se menja iz časa u čas, naročito ako je partner mnogo mlađi od vas. Gospoda Ribe će pokušati da shvate svoju partnerku ali im to u stvari neće polaziti za rukom jer će ona biti u svojevrsnoj dilemi ni sama neće znati šta hoće. Dame Ribe će biti nešto strpljivije naročito prema dugogodišnjim partnerima ili supružnicima pa će im biti I desna ruka u poslu. Slobodne Riba ma kog pola da su treba dobro da paze da ne budu “žrtva” nekoga ko će se maksimalno potruditi da ih osvoji ali ljubav može trajati samo jedno leto. To se naročito odnosi na vezu sa Ovnom, Rakom, Blizancima ili Devicom. Jarac i Škorpija su vam sigurna luka a strast potražite u društvu Lava, Vage ili Bika. Crni Mesec Lilit u vašem astrološkom polju posla simbolizuje kolegu tj. Koleginicu koji ne mogu da vam odole a ni vi njima po cenu raznih priča. Ako se radi o osobi koja nosi neku vrstu uniforme na radu utoliko pre možete doći u situaciju da vam se čini da nema izlaza, osim da ma po koju cenu i dalje budete u vezi.
Zdravlje – Moguće stomačne tegobe.
(conopljanews.net/Zivot plus)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP