Kako da pronađete devojku u pet koraka?

Žene jesu komplikovane, teško ih je pročitati, zadovoljiti, nekad ih je i teško održavati, zadržati... Predstavljamo vam 5 lakih koraka koji će vam možda pomoći da se „dokopate“ žene svojih snova.

Prvo pogledajte (u) sebe. I budite vrlo iskreni. Da li ste vi materijal za dečka? Da li biste bili sopstvena devojka da ste žensko? Ako mislite da jeste, preskočite ovaj korak. Svi ostali neka se dobro zamisle i neka poslušaju sledeće.
Da li ste uključeni u svet oko sebe? Morate biti. Morate biti veoma aktivni u svom okruženju, morate se pronaći. Nijednu damu ne zanima muškarac koji živi jadnim, pasivnim životom. Zbog čega biste je privukli? Žena traži entuzijastu, aktivnog, zanimljivog muškarca.

Žene zanima muškarac koji ima pozitivan stav o sebi. Vaš život mora da ima značenje, svrhu, cilj, hobi. Ne smete bit prazni i nezainteresovani. Ako je vaš život vredan i ako u njemu uživate, nikada nećete ostati bez teme za razgovor.

Lična higijena. Nijedna žena ne podnosi muškarca koji nije čist i uredan. Uvek se predstavite u najboljem svetlu. Uvek pazite na kosu, peglajte košulje i pazite na znoj.

Ne pretvarajte se da ste neko drugi. Nemojte se izdavati za nekoga ko živi na visokoj nozi ako to niste vi. Nemojte lagati da ste putovali po svetu ako niste. Ženu takve stvari neće impresionirati ako ih nisu potkovane vama samima. Na lažima ćete samo izgubiti priliku, ali i vreme. Više će je zanimati da li ustajete trudnicama u autobusu nego da li plaćate ručkove za celo društvo.
(B92)

1 komentara:

Анониман,  понедељак, 18. јул 2011. 14:34:00 CEST  

pa valjda vazi i obrnuto, za zene koje traze muskarce. isti recept.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP