Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

MUP saopštio: Luis izazvao sudar!

Do saobraćajne nesreće u kojoj je danas poginuo pevač Ljubiša Stojanović Luis, došlo je tako što je Stojanović, kao vozač “krajslera” beogradskih registarskih oznaka, iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku, saopštio je MUP Srbije.

Prema saopštenju MUP-a, automobil kojim je upravljao Stojanović se tom prilikom sudario sa vozilom marke “ford” mađarskih registarskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnog pravca.

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 4:30 časova na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada, kod Feketića, poginuli su Stojanović i vozač “forda, mađarski državljanin. Troje mađarskih državljana koji su se nalazili u automobilu mađarskih registarstkih tablica je teško povređeno, dok su tri osobe iz Stojanovićevog vozila zadobile lake telesne povrede.
Vozači su podlegli povredama na mestu udesa, a povređeni su zbrinuti u Opštoj bolnici u Vrbasu, navodi se u saopštenju i dodaje da se uzroci nesreće utvrđuju.
Uviđaj su izvršili dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Subotici, zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici i policijski službenici subotičke Policijske uprave.
Izvor: Kurir

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP