Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Muškarci ili vibrator?

Danas vibrator možete kupiti na svakom ćošku a oni su i bolji u postizanju orgazma nego poneki muškarci...

Vibratori nisu opterećeni sopstvenim penisom
Vibrator samo daje i ne žuri da je dovede do vrhunca kako bi on došao na red. Ne zanima ga sopstveno uživanje i neće požurivati ženu. Tu je samo zbog nje.

Nikada se ne žale na njen miris
Kako se muškarci brinu o svojim penisima, tako žene brinu oko vaginalnog mirisa. Činjenica da ne mirišu kao ljubičice nikako nije od pomoći. Mnogi muškarci bi se požalili na miris čak i kada je čista. Igračke nikada neće pomenuti njen miris. Međutim, ni njihovi testisi ne mirišu kao ruže. Genitalije oba pola su veći deo vremena upakovani u pantalone i znoje se i na kraju dana mirišu kao, genitalije. Ako niste ljubitelj kanilingusa, u redu je. Ali nikada nemojte praviti problem oko toga kako ona miriše, kakvog je ukusa jer će teško moći da bude sa vama nakon toga.

Vibratori održavaju ritam
Pritisak i ritam moraju da budu konstantni ukoliko želite da žena bude zadovoljena. Vibratori se nikada ne umaraju niti menjaju ritam nakon dubokog uzdaha/izdaha. Mnogi vibratori su programirani baš onako kako žene žele. Kada jednom otkrijete koji joj se pokret ili serija pokreta dopada, sa time treba i nastaviti. Ako naglo menjate pokrete ili stil, ona nikad aneće postići orgazam. Svaki put kada vam kaže šta treba da uradite, to i uradite. Nekim muškarcima žene ništa ne govore, pa neka se zapitaju da li rade sve što treba, da li im partnerka postiže orgazam.

Njen vibrator ne moli za seks
On uvek čeka da ona poželi i nikada je ne prekida u poslu, obavezama ili spavanju. Nakon napornog dana ona dolazi kod njega da bi uživala kada ona želi. Sa druge strane, vibrator će trajati duže od bilo koje veze.

Seksi igračke ne mogu da zamene intimnost
Nezavisno od toga koliko sa njima možete biti zadovoljene, one nikada ne mogu da zamene intimnost između dvoje živih partnera. Zbog toga treba da pazite na nju i da ne dozvolite da se vrati vibratoru kada joj jedom već objasnite da ste vi prava stvar.
(B92)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP