Najnoviji Galaxy Tab 10.1 dostupan u Srbiji

Zainteresovani za najnoviji Galaxy Tab, mogu ga sada kupiti u Srbiji, u Telenor prodajnim objektima, a uređaj će biti dostupan uz Surfuj tarifne pakete. Bez ugovorne obaveze za uređaj treba izdvojiti 70 hiljada dinara, dok je uz pakete, na ugovor od dve godine, cena od 30 do 57 hiljada.



Galaxy Tab 10.1, oznake P7500, teži nešto više od 500 grama, sa svojih 8,6 milimetara najtanji je tablet na tržištu, ima ekran od 10,1 inč rezolucije 1280x800, dvojezgarni Tegra procesor na 1GHz, prednju kameru od 2 i zadnju od 3 megapiksela.

Kao i prethodna dva Galaxy Taba, i ovaj radi na Androidu, u verziji 3.1, sa Samsungovim TouchWiz interfejsom.

U Srbiji se može kupiti od sutra, u Telenor prodajnim objektima, a uređaj će biti dostupan uz Surfuj tarifne pakete. Što se cena tiče, bez ugovorne obaveze za uređaj treba izdvojiti 70 hiljada dinara, dok je uz pakete, na ugovor od dve godine, cena od 30 do 57 hiljada.

Pomenuti Surfuj paketi uz koje se uređaj može kupiti podrazumevaju određenu količinu internet saobraćaja po punoj brzini, a nakon što je korisnik potroši, do kraja meseca može neograničeno surfovati po nižoj brzini prenosa podataka.

Inače, Srbija je četvrta evropska zemlja u kojoj će biti moguće kupiti Samsung Galaxy Tab 10.1, rekao je direktor za telekomunikacije kompanije Samsung Adriatic, Saša Oravec, koji je rekao i da ova kompanija prepoznaje "ogroman potencijal za rast našeg tržišta".

Samsung je do sada predstavio dva tableta - sedmoinčni Tab bio je prvi tablet ove kompanije, a zatim je usledio takođe 10,1 inčni uređaj, nešto deblji, ali ja jačom kamerom.

Test oba uređaja možete pročitati na Tehnopolisu (Galaxy Tab, Galaxy Tab 10.1v), a očekujte uskoro i test najnovijeg Samsung tableta.



Do tada, pročitajte koji su to razlozi koje iz kompanije Samsung navode kao primarne zbog kojih bi trebalo da se odlučite na ovaj uređaj.

10(.1) Razloga za Samsung Galaxy Tab 10.1

1. Jedna olovka. Debljine 8.6mm, tanak je kao olovka. Tanji od bilo kog drugog tableta na tržištu trenutno.
2. Jedna šolja kafe. Slične su težine, toliko je lagan. 565 grama lagan da budemo precizniji.
3. 450 svemirskih raketa. 1 GHz dvodelni računarski kabl daje mogućnost 450 puta veće kompjuterske jačine. Jačine veće nego što je potrebno da bi se sletelo na mesec.
4. 9 sati leta od Londona do Majamija. Bez brige. Devetosatno trajanje baterije omogućava vam da svaki minut leta provedete gledajući trilogiju filma „Kum“ u HD verziji.
5. 346 miliona web strana ... i još uvek brojimo. Pogledajte i uživajte u svemu na mreži, uključujući 86.5 miliona sajtova kojima je neophodna Adobe™ Flash podrška. Pobrinite se da surfujete celokupnim webom.
6. 390 sekundi ...je potrebno da se preuzmu 4 vaše omiljene TV serije, gde god da ste, koristeći unapređenu HSPA+ konekciju
7. 4.5 milijardi ...ljudi je aktivno na društvenim mrežama širom sveta. Odgovorite odmah onima koji su vam od značaja koristeći Društveni Hub koji je integrisan sa Social Network Service
8. 3 knjige po satu ... treba da pročitate svakog dana u toku života da biste prešli celu biblioteku Readers Huba (ne računajući 2.000 novina na 49 jezika)
9. 76 godina ... Elvis Presley bi proslavio ove godine. Slučajnost je i ta, da je potrebno isto toliko vremena da se presluša 125 miliona pesama na Music Hubu.
10. #1 I upamtite, pokreće ga Honeycomb, poslednja verzija Androida namenjena isključivo tablet računarima.

(B92)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP