Oproštajni video Harija Potera zbog koga ćete pustiti suzu

Proteklih godina, a pogotovo posljednih godinu dana, preplavljeni smo klipovima, montažama, vijestima iz svijeta malog čarobnjaka Harryja Pottera. Sada, kada je saga došla svome kraju, zastor se spustio i sve što je preostalo jest da se konačno svi sudionici ove desetogodišnje avanture oproste.



Kako bi oproštaj bio što duži, Sony je upravo pustio na internet emotivan video u kojem se prikazuje se posljednji dan snimanja Harryja Pottera i darova smrti, dio drugi. Mnogim prekaljenim glumcima poput Helene Bonham Carter i Robbiea Coltrenea zastala je knedla u grlu, a posebno emocionalan je oproštajni govor Daniela Radcliffea, čije je lice sinonim za malog čarobnjaka Harryja.

- Ovo je bio moj život. Moj svakodnevni život uključuje svakog od vas. Volio sam svaku minutu i hvala vam svima što ste to omogućili - rekao je Daniel, da bi potom završio u grupnom zagrljaju svojih dvoje najbližih kolega, Emme Watson i Ruperta Grina. Maramice su očito naveliko bile potrebne taj zadnji dan snimanja, a vjerujemo kako ni fanovi Pottera neće uspijeti ostati hladni na ove isječke.
(mojatv)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP