Severina: Pornić me bacio u blato i depresiju!

Osim što izgleda senzacionalno i jedna je od najintrigantnijih zvezda, svaki njen potez pleni pažnju…

Ipak, sama je priznala u intervjuu za „24express” da se jedva oporavila posle objavljivanja njenog seksi filma. Na pitanje je li joj je video pomogao ili odmogao u profesionalnom smislu, evo šta je rekla:

- U čemu pomogao? Da budem slavna, da budem poznata, da budem na televiziji? Znate, to ne bi ni bila afera da se radilo o nekoj nepoznatoj osobi, samo je moje ime tu aferu napravilo poznatom. Ako je uspeh nekoga baciti u blato i u duboku depresiju, ako je uspeh da vam se otkažu svi sponzorski ugovori i kada svaki smeh koji čujete mislite da je upućen vama i kada sam morala da odustanem od onoga što sam najviše volela, i to gotovo sedam meseci, a to su koncerti, onda je pitanje šta je to neuspeh, a posebno ako vam se takav neuspeh dogodi na brdovitom Balkanu. Nečijim zlom postala sam javno dobro. Smatram se prilično normalnom osobom i kao takva ne znam kome bi takva afera išla u prilog. To je težak udarac za ženu.
Severina, koja je između ostalog rekla da je nije strah od onoga što pišu o njoj, ali je njen menadžer Tomica Petrović već umoran od demantovanja.
- Tokom ovih 20 godina, koliko sam na sceni, bilo je pojedinaca koji su medijski prostor koristili za lične interese. Nekima nisam bila po volji i znali su da izmišljaju laži. A neki ne samo da objavljuju lažne članke o meni nego, da bi potkrepili laž, na kraju članka dodaju i moju izjavu koju im ja nikada nisam dala. Ne znam kako se zove ta vrsta novinarstva, a Tomica je već umoran od demantovanja - objasnila je.
Na pitanje šta misli o Hrvatskoj premijerki Jadranki Kosor i je li njen sukob s njom lične ili političke prirode, Sevka je rekla:
- Mislim da je ona jedna divna osoba. Ne može biti lično jer nismo prijateljice, a ne može biti ni politički jer nisam političarka.
Izvor: Net.hr

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP