Žena može da doživi višemesečni orgazam?

Dok u stvarnom svetu orgazam kod žene traje svega deset sekundi, u svetu Nikol Daedon, instruktorke seksa, žena može da doživi višemesečni orgazam uz posebne vežbe koje je joj pomažu da "stalno bude uzbuđena kroz sva životna polja čineći je senzualnom i jedrom".

Orgazam je, prema jednoj anketi, doživelo samo 26 odsto žena u poslednjem odnosu. Na isto pitanje potvrdno je odgovorilo 76 osto muškaraca. Međutim, instruktorka Nikol kaže da ne postoji žena koja u bilo kom trenutku ne može da doživi orgazam.

"Za vrhunac kod dama je veoma važna njena senzualnost", kaže Nikol i dodaje da je definicija orgazma sagledana na način kako muškarci doživljavaju vrhunac, dok je ženski orgazam sasvim druga priča.

"Orgazam je sposobnost tela da prima i daje zadovoljstvo. Ako igru seksa između muškarca i žene pogledate sa distance primetićete da žene vole seks isto kao i muškarci, čak i više, ali ne na uobičajen način."

Nikol je u knjizi "The Art And Craft Of The Female Orgasm" navodi da žena treba da razmišlja o svojim osećanjima, a muškarac o partnerki, piše "Blic Žena".



"Da biste došli do višemesečnog orgazma, za početak oba partnera treba da meditiraju svaki dan 45 minuta. Za vreme meditacije par treba da je udobno smešten i obučen, lagano se dodiruje, a prostorija nije zamračena, već je osvetljena.

Dok se žena opušta i tone u svoje misli, partner treba da joj se poveri šta oseća u tim trenucima - što će najteže pasti većini muškaraca budući da najčešće ne vole da izražavaju emocije rečima.

Meditacija nije predigra niti seks i služi isključivo da žena dostigne i ostane na senzualnom nivou", kaže Nikol i objašnjava kako većina ljudi nije svesna da lagani dodir može da uzburka emocije i podstakne uzbuđenje.

Iako mnogi smatraju da je ova metoda luckasta, Nikol je preporučuje i garantuje napredak već za desetak dana.
(Mondo)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP