Ejmi Vajnhaus se verila pred smrt

Dečko Ejmi Vajnhaus Redž Travis rekao je da je izgubio “svoju veliku ljubav”. Međutim sada je potvrđeno da je reditelj zaprosio Ejmi i da su svoju veridbu držali u tajnosti.

“Redž je zaprosio i ona je naravno pristala. Ejmi je najviše na svetu želela da bude njegova žena i da osnuje porodicu sa njim. Želela je da se otarasi svih demona koji su je godinama proganjali,” rekao je neimenovani izvor časopisu Sun.

Prema pisanjima raznih medija, par se verio samo nekoliko nedelja pre pevačicine smrti, a venčanje su planirali za narednu godinu.

Redž Travis je očajan posle smrti svoje verenice i ne odvaja se od njene porodice i prijatelja.

“Poslednjih dana proživljavam pakao. Pretrpeli smo neverovatan gubitak i sada želimo da pronađemo mir. Ne mogu da opišem tugu koju osećam I želim da zahvalim svim ljudima koji su odali poštu Ejmi, mojoj ljubavi, briljantnoj i divnoj osobi. Mnogo sam je voleo,” rekao je Travis.

Cela Ejmina porodica ima samo reči hvale za Redža, a Mič Vajnhaus, pevačicin otac, na sahrani je rekao: “Ejmi je sa Redžom pronašla pravu ljubav. On joj je pomogao da prevaziđe probleme i ona se radovala budućnosti sa njim. Nikada nije bila srećnija.” (B92)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP