Farma neće biti emitovana od septembra na Pinku?

Mada je bilo najavljeno da je kasting za popularni rijaliti šou Farma počeo još polovinom jula, izgleda da se četvrta sezona ovog šoua ipak neće emotovati od jeseni.

- Iako se još razmatra da li će se emitovati četvrti serijal “Farme”, po svemu sudeći za to su veoma slabe šanse, jer Željko Mitrović umesto rijalitijima, želi da se više bavi kvalitetnim šou programima, zabavnim emisijama i kvizovima gde će biti predstavljena i nova voditeljska pojačanja, čime bi na pravi način parirao konkurentskoj TV Prvoj – kaže za S media portal nezvaničan izvor blizak produkciji.

Sagovornik objašnjava da je “Farma” izuzetno skup projekat koji po sezoni košta više od milion evra, dok samo za licencu treba izdvojiti više od 100.000 evra. Iako je bila veoma gledana, rukovodećem timu “ružičaste TV” se čini da su se gledaoci već zasitili doživljaja VIP farmera..
- Licenca za sledeću sezonu još nije plaćena, mada to ništa ne znači, ako Željko bude to želeo (a poznato je da ponekad odluke donosi u poslednjem času) ekipa može da organizuje i za dve sedmice čitav serijal sa sve kastingom, ukoliko se nešto specijalno vizuelno imanje ne bude menjalo… – dodaje isti izvor.
Većina će pomisliti da odustajanje od emitovanja četvrte sezone “Farme” ima veze sa novinskim napisima prema kojima je Mitrović u velikim dugovima, jer su mu od 2. avgusta računi blokirani…
Izvor Smedia portala tvrdi suprotno:
- Što se tiče blokade računa, to je normalna pojava za većinu firmi u Srbiji, a Pink toliko zarađuje da se svaka posle nekoliko dana okonča. U odnosu na period kada je Mitrović bio u bolnici, sada su sve kraći intervali blokade, što znači da se finansijska situacija popravlja. Prema nekim procenama upućenih, do kraja godine bi mogao i da izađe iz dugova. Na sajtu NBS je istaknuto da Pink od ponedeljka više nije u blokadi, a radilo se o 12 miliona dinara što je suma koju ova medijska kuća zaradi za samo jedan dan.
Kako bi ovu vest proverili, pozvali smo PR-a Pinka, Tatjanu Vojtehovski , koja nam je kratko rekla:
- Još uvek nije napravljena jesenja programska šema. Kastinzi nisu počeli jer još uvek ne znamo da li će “Farma” krenuti da se emituje od septembra ili ne.
Izvor: Smedia

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP