Kako će iPhone 5 izgledati? (VIDEO)

Na temelju do sada poznatih informacija, Macrumors je objavio fotografije kako bi iPhone 5 mogao da izgleda.



Glasine oko iPhonea 5 čitamo već jako dugo vremena i, ako nas Apple zaista ne iznenadi nečim sasvim novim, većina opcija telefona kojeg će Jobs predstaviti već nam je poznata – mada, naravno, nije i službeno potvrđena.

U posljednje vrijeme na internetu su se pojavile slike kućišta za iPhone 5 koje su napravili kineski proizvođači, a s obzirom da su neke kineske kompanije u prodaji imale prava kućišta i futrole za iPad2 nekoliko mjeseci prije njegova predstavljanja, ove se informacije nikako ne smiju odbaciti.

Na stranici MacRumors zato su od do sada poznatih opcija te slika tih kućišta za iPhone 5 objavili slike kako bi novi iPhone mogao (trebao) izgledati, a na YouTubeu pojavio se i videozapis koji prikazuje Appleovu stranicu s novim modelom njihova telefona – iako se na kraju ispostavilo da se radi o prijevari, iPhone 5 mogao bi izgledati slično kao i na tom videu.

Prema slikama s Macrumorsa, novi iPhone trebao bi imati veću tj. širu Home tipku, no moguće je da će ova tipka zadržati svoj dosadašnji oblik, uz dodavanje dodatnog prostora sa strane kako bi se omogućili pokreti prstima s lijeva na desno i obrnuto, što će koristiti pri multitaskingu, odnosno prebacivanju između pokrenutih aplikacija.

Ono što još nije poznato jest veličina ekrana – vjerojatno je da će biti veći, no točne dimenzije nisu poznate. Također, možemo očekivati i male promjene u dimenzijama samog uređaja koji će navodno biti malo širi i tanji.

Na sličan način novi iPhone prikazan je na jednom YouTubeu videu koji je, kako se naknadno pokazalo, ipak lažan. I ovdje se Appleov telefon prikazuje s većim ekranom – pored slike na naslovnici spominje se 4 inčni Retina ekran, dok među tehničkim detaljima piše o 4,2 inčnom ekranu (iako se autor itekako potrudio oko izgleda lažne stranice, zaboravio je na neke ovako bitne stvari) , dok se od opcija spominju dvojezgreni A5 procesor, 8MP Full HD kamera i 32, odnosno 64GB prostora za pohranu podataka.

Još nije poznato kada će Apple predstaviti novi iPhone – u posljednje se vrijeme spominje i listopad, no vjerujemo da će ga Steve Jobs predstaviti već tijekom sljedećeg mjeseca i tako prekinuti lavinu raznih glasina, lažnih stranica i fotografija koje su posljednjih mjeseci preplavile internet.
(Dnevnik.hr)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP