Lopovi odneli neobjavljene pesme Ejmi Vajnhaus!

Porodica Ejmi Vajnhaus je u šoku nakon što je otkriveno da je dom tragično preminule pevačice opljačkan.

Kako je izjavio pevačicin otac Mič Vajnhaus iz kuće su nestale pevačicine lične stvari, uključujući i njena pisma, omiljena gitara, knjiga sa tekstovima pesma, kao i neobjavljeni muzički materijal.

Nakon što je pevačica sredinom jula preminula pod još nerazjašenjnim okolnostima, njena porodica uputila se na kraći odmor, kako bi se izborili sa velikim gubitkom, a po povratku ih je sačekalo neprijatno iznenađenje kada su shvatili da je Ejmin dom u Kemdenu u Londonu opljačkan. Besni Mič Vajnhaus sumnja da krivca treba tražiti među Ejminim prijateljima i poznanicima koji su imali pristup njenoj kući.
- Svi su veoma potrešeni zbog ovog događaja, a Mič se nada da će ko god je uzeo Ejmine stvari imati dovoljno srca i da ih vrati. Svi su u šoku, uključujući i menadžement pevačice koji je ovih dana trebalo sa porodicom da postigne dogovor oko izdavanja Ejminog posthumnog albuma – izjavio je izvor blizak porodici preminule soul dive.
Što se tiče broja ljudi koji je uopšte imao pristup pevačicinoj kući, prema prvim informacijama radi se o oko 20 osoba, uključujući i njenu porodicu. Reg Trevis, poslednji Ejmin dečko, pomoći će policiji u popisivanju nestalih predmeta iz pevačicine kuće, dok je u policijskom izveštaju sada samo prijavljen nestanak dve sveske sa stihovima i muzikom. Ono što je takođe zanimljivo u celom ovom slučaju je da je kuća Ejmi Vajnhaus proglašena za mesto istrage odmah nakon njene smrti, te je pitanje kada su pljačkaši zapravo uspeli da se ušunjaju i odnesu stvari koje su pevačici pripadale.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP