Prvi glas Srbije na Prvoj u septembru

Prva srpska televizija najavljuje spektakularno muzičko takmičenje talenata pod nazivom “Prvi glas Srbije”.

Šou okuplja najveće srpske talente od 15 do 30 godina starosti, a buduće muzičke zvezde ocenjivaće renimirani žiri koji čine Vlado Georgiev, Lena Bogdanović i Saša Milošević Mare.

Ovaj muzički šou startovaće u septembru, a prethodnih meseci širom Srbije održane su audicije i kastinzi. Interesovanje za “Prvi glas Srbije” bilo je izuzetno veliko. Preko 5000 ljudi prijavilo se ovaj šou i svi su imali ste želje: pokažu svoje vokalne mogućnosti profesionalcima i širokoj publici i da postanu slavni! Kastinzi su održani u Nišu, Novom Sadu i Beogradu, gde su se producenti i članovi žirija uverili da u Srbiji postoji mnogo talenata. Konkurencija u svim gradovima je bila velika, a samo će najbolji imati šansu da se bore za titulu pobednika.
U ovom, po mnogo čemu jedinstvenom takmičenju, zastupljeni su svi muzički žanrovi pa su i kandidati na kastinzima mogli da pevaju ono što im najviše „leži“, bilo da je to pop, rok, narodna ili etno muzika, kako bi se najbolje predstavili. Kandidati će svojim glasom i harizmom pokušati da Leni, Vladu i Saši dokažu kako imaju ono nešto što ih izdvaja od ostalih, a oni koji to ne uspeju biće eliminisani. Ko će na kraju poneti titulu najboljeg u spektakularnom i dramatičnom šouu, saznaćemo od septembra.
(Scandal)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP