Horoskop za novembar-studeni 2011.

Škorpije su od 23. oktobra/listopada na nebeskom "prestolu". Šta donosi period njihove vladavine, koji traje do 22. novembra/studenog na poslu, u zdravlju i ljubavi? Proverite ovde!






OVAN (21. 3. - 21. 4.)

Posao

Glavna preokupacija u ovom periodu biće kako da ostvarite što bolju zaradu. Potrudite se da do početka novembra donesete odluke u vezi s novcem, ulaganjima ili otpočinjanjem novih poslova. Mars, vladalac vašeg znaka, koji vam daje podstrek za nove akcije, sve vreme je u dobrom aspektu sa Saturnom, planetom koja je vladalac astrološke kuće karijere i izuzetno jak nad Spikom, fiksnom zvezdom koja donosi slavu. Ako ste ikada želeli da napravite nešto veliko ili da budete zapaženi, pravi je trenutak da krenete u akciju. Pun Mesec 10. novembra donosi mogućnost uvećanja prihoda, a od 11. novembra, kada Mars bude u Devici, moraćete da se bavite pomalo dosadnim ali neophodnim poslovima. Kao kolega bićete “teški”, ali niko neće moći da vam ospori da ste u pravu. Naglašen znak Strelca sa Merkurom i Venerom pogoduje Ovnovima koji su spremni da sarađuju sa mladima, a stariji Ovnovi uspeće da naprave tim dobrih saradnika. Sve što ima veze sa stručnim usavršavanjem, fakultetima, naučnim radom ili sportom doneće satisfakciju. Ukoliko budete nemarni prema novcu koji će početi da vam pritiče već od 26. oktobra, finansijska situacija se može pogoršati. Potrudite se da ne potrošite baš sve što zaradite, pogotovo što ćete mnogo želeti negde da otputujete.

Ljubav

Ovo bi mogao da bude veoma uzbudljiv period za one predstavnike vašeg znaka koji vole uzbuđenja, putovanja, avanture i koji ne misle mnogo na sutrašnjicu. Čak i ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, poželećete neku romansu ili flert. Pozicija Merkura i Venere, prvo u Škorpiji do 2. novembra donosi brojne mogućnosti za tajne susrete i avanture, a posle tog perioda, kada obe planete budu ušle u znak Strelca imaćete veoma sadržajan ljubavni život. Ukoliko vaš posao ima više veze sa putovanjima, to ćete biti spremniji da iskoristite svaku priliku koja vam se pruži na ljubavnom planu. Do početka novembra asteroid Amor boravi u znaku Lava, pa ćete imati dosta prilika za provod, a posle tog perioda brzim hodom prelazi preko Marsa u Devici i približava se asteroidu Psihi, što znači da ćete detaljno analizirati svoj ljubavni život, ili se možete zaljubiti u psihologa, pisca, novinara, arhitektu. Jedan Jarac ili Vodolija će vas veoma zaintrigirati, ali ćete shvatiti da sa njima nema šale, moraćete da budete mnogo popustljiviji i principijelni nego što ste to inače.

Zdravlje

Manje stomačne tegobe.



BIK (21. 4. - 21. 5.)

Posao

Asteroid Karma i dalje boravi u vašem znaku, ali je u retrogradnom hodu, zbog čega možete ustuknuti pred šansom koja će vam se ukazati u ovom periodu. Početkom novembra bićete u prilici da ugovorite dobar posao sa Lavom, Škorpijom, Devicom ili Ovnom. Mars, koji vlada astrološkom kućom vaše podsvesti i partnerskih odnosa, ulazi u poslovnu i organizovanu Devicu i donosi vam nove mogućnosti za zaradu. Posao sa strancima toliko će vas privlačiti da ćete biri spremni maksimalno da rizikujete. Pun Mesec jednom godišnje u vašem znaku, 10. novembra, donosi mogućnost bitnog poboljšanja finansijske situacije, brisanje minusa na računu ili sklapanje unosnog posla sa Škorpijom, možda Rakom. Kako Karma u svom retrogradnom hodu ide ka Jupiteru, simbolu bogatstva i inostranstva, kao da vas opominje da ne treba da trošite vreme na sitne poslove. Pravi izbor za vas su veliki poslovi sa strancima. Ceo novembar je više nego povoljan za svaku vrstu poslovnog dogovora, samo bi trebalo da budete oprezni prema ponudi koju ćete dobiti 2. novembra. Dobro razmislite da li treba da je prihvatite. Krajem perioda mogući su poveći dobici u igrama na sreću.

Ljubav

Za mnoge Bikove ovo je izuzetno povoljan period za ljubav, ako ništa drugo onda zbog punog Meseca u vašem znaku, a to će se dogoditi 10. novembra. Pre toga bićete i pod dobrim uticajem mladog Meseca 26. oktobra, kada će vam se udvarati jedan Lav ili Devica. Ukoliko ste u stalnoj vezi imaćete mnogo veći uticaj na partnera nego što ste toga svesni. Mnogima ste veoma dragi i u vreme prve Mesečeve četvrti, 2. novembra, na privatnoj zabavi ili na nekom zvaničnom skupu, ali u užem krugu uticajnih osoba, upoznaćete nekoga ko će vas veoma zaintrigirati. Ovo se posebno odnosi na aprilske Bikove, dok će rođeni posle 15. maja biti pod velikim stresom i u dilemi kako da srede svoj privatni život. Slobodni Bikovi imaće mogućost veze sa atraktivnim Ovnom ili Jarcem, ali će biti veoma zahteveni i postavljaće partneru uslove koje on neće biti spreman da ispuni. Crni mesec Lilit u astrološkoj kući tajnih ljubavi i dalje vas čini sklonim maštanju o nekom ko nije slobodan. Strelac je spreman da vam po mnogim pitanjima ugađa, baš kao i neki drugi Bik. Krajem perioda, ulazak Marsa u Devicu, u vaše peto astrološko polje ljubavi donosi nove mogućnosti kada je u pitanju ljubavni život.

Zdravlje

Manji nazeb.




BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

Posao

Merkur, vladalac vašeg znaka do 2. novembra tranzitom preko Škorpije donosi dobre poslovne mogućnosti. Ukoliko posle tog perioda budete previše egzaltirani, naivni i spremni da uđete u nove poslove, naročito pod uticajem žena, dobro pazite da ne napravite pogrešan poslovni potez. Venera (planeta ljubavi, novca i uživanja) u Strelcu uz Merkura, vašeg vladaoca čini vas prilično lakomislenim, površnim i često nerealnim optimistom. Ako ste neko ko sluša svoju intuiciju, a pri tom ste muškarac Blizanac i vaša lepša polovina je autoritet za vas, oslonite se na njeno mišljenje. Mlad Mesec 26. oktobra i pun Mesec 10. novembra donose mogućnosti o kojima ste maštali. Ipak, dobro razmislite da li je posao u kojem želite da se angažujete siguran što se zarade tiče. Sportisti, umetnici i Blizanci koji zbog posla često putuju biće na dobitku. Rođeni krajem maja posle 11. novembra mogu poželeti da novac ulože u nekretnine ili u neke druge veće privatne poslove. Poslovi sa hartijama od vrednosti mogu se isplatiti. Dobri savetodavci u ovom periodu su Vaga i Jarac. Privatni poslovi i planiranje otvaranje privatne firme može biti naročit izazov, utoliko pre ako o tome razmišljate još od proleća.

Ljubav

Kada brze planete, Merkur i Venera, tranzitiraju preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i braka, mnogi mladi Blizanci mogu doneti odluku upravo o ulasku u brak. Ukoliko ste slobodni, što vaš posao ima više veze sa strancima to je veća šansa da preko posla upoznate nekog ko će vas oduševiti. Verovatno će se raditi o nekom Strelcu koji je vrlo praktičan i intuitivan, a može vam po mnogim pitanjima biti i desna ruka u poslu. Vreme strasti traje do 11. novembra, a posle toga, ulaskom Marsa u praktičnu Devicu, moraćete da rešavate neke probleme u vezi sa stambenim prostorom i organizacijom života. Ovo je dobro vreme za zajednička putovanja. Mnogi Blizanci su oduševljeni osobom sa kojom su u vezi, a na najvećoj „muci“ su oni neopredeljeni i slobodni koji su na meti udvaranja mnogih, ali čije namere nisu u stanju da procene. Severni u južni Mesečev čvor nalaze se u astrološkim kućama partnerskih odnosa i vaše ličnosti, pa je ovo veoma bitan period tokom kojeg morate da obavite svoj karmički zadatak, odnosno da odlučite šta želitite i potruditi se da to i dobijete. Nećete moći da nađete lak izlaz iz problema, ako ih imate, ali ključ rešenja je u vašim rukama, više nego što pretpostavljate.

Zdravlje

Pazite se upale grla.



RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao

Za mnoge predstavnike vašeg znaka ovo je jedan od najznačajnijih perioda u godini kada vam mnogo toga polazi lako za rukom. Time se niste mogli pohvaliti tokom poslednje dve godine, pogotovo ako radite odgovoran posao ili ukoliko ste ambiciozni i mladi, a opstruiraju vas starije kolege, šefovi i oni koji vam stalno postavljaju nove uslove za napredovanje. Ali, ne brinite, naći ćete dobre saradnike i oformiti tim istomišljenika koji će zajedno sa vama prionuti na posao. Ipak, moraćete u mnogo čemu da popustite ili da odložite donošenje važnih odluka, ali od svog cilja nećete odustati. U ovom periodu izuzetno uspešni će biti umetnici i sportisti. Pozicija mladog Meseca 26. oktobra i punog Meseca 10. novembra mogu doneti vanredne prilike za zaradu, a mnogi se mogu nadati i dobicima u igrama na sreću. Posle 10. novembra može vam se ukazati prilika za honorarni posao, a i novac će vam priticati sa nekoliko strana. Ukoliko ste rođeni početkom znaka, budite oprezni u radu sa Vodolijom, ali početkom novembra možete imati poverenja u Blizance, Ovna i Devicu.

Ljubav

Gotovo tokom celog perioda asteroid Eros boravi u vašem znaku i obrazuje dobar aspekt sa Suncem zbog čega ćete imati sreće u ljubavi, naročito ukoliko ste dama Rak. Pozicija asteroida Karme u Biku koja ide retrogradnim hodom, junske Rakove čini pomalo nesigurnim u sebe, ali i u vezi donošenja odluke u vezi ljubavi, a u pitanju je neko ko radi u inostranoj banci ili predstavništvu. Prva Mesečeva četvrt 26. oktobra i pun Mesec 10. novembra u Škorpiji i Biku, vama srodnim znacima, mogu doneti nova poznanstva. Ukoliko ste u vezi sa Vagom ili Jarcem situacija nije nimalo jednostavna, jer nijedno od vas dvoje ne odustaje od veze, ali odnosi su daleko od harmoničnih. Kraj oktobra može biti prilično stresan ako ne budete dobar diplomata u ljubavi. Škorpija je zasada za vas dobar izbor, jer će biti spremna da svoje poslovne obaveze uskladi sa vašim. Ako vam se bude udvarao Ovan koga poznajete iz poslovnih krugova, verovatno je na pomolu obostrani flet. Rođeni u trećoj dekadi znaka mogu biti privučeni šarmom jedne Vodolije koja će davati „čvrsta“ obećanja da će se promeniti nabolje. Mladi Rakovi rođeni sredinom ili krajem osamdesetih mogu se jako zaljubiti u nekog ko nije slobodan, pa je pred njima veoma buran period pun raznih doživljaja.

Zdravlje

Dobro se osećate.



LAV (23. 7. - 23. 8)

Posao

Prva polovina perioda biće veoma naporna za ambiciozne Lavove koji će želeti maksimalnu slobodu u odlučivanju, kao i za one koji imaju potrebu da se osamostale. Privatni poslovi mogu doneti više glavobolje nego satisfakcije, ali ipak nećete odustati od cilja i ispostaviće se da ste bili u pravu što ste insistirali na nečemu sa čime se mnogi nisu slagali. Kraj oktobra može biti stresan za one koji rade sa Škorpijama ili imaju kredite koje ne znaju kako da otplate. U astrološkoj kući novca koji zarađujete od svakodnevnog posla nalazi se asteroid Psiha, pridružiće mu se Amor i Mars zbog čega ćete razraditi taktiku kako da nadmudrite konkurenciju. U vreme mladog Meseca 26. oktobra i punog Meseca 10. novembra ne podležite pritiscima sa strane, ali nemojte odbijati ponude koje su povoljne za vas zbog raznih sumnji ili neproverenih glasova o onima sa kojima posao treba da obavite. Naglašen znak Strelca od 2. novembra donosi dobre šanse za rad sa strancima i mogućnost ostvarenja dobre zarade. Tokom novembra dobici u igrama na sreću. Ukoliko ste rođeni krajem jula, poslovi sa strancima odvijaće se malo sporije nego ako ste rođeni posle 15. avgusta.

Ljubav

Tranzit Marsa i asteroida Amora preko vašeg znaka donosi dobre mogućnosti u ljubavi, naročito kada su u pitanju drugi vatreni znaci. Kada Mars 11. novembra bude ušao u Devicu bićete nervozniji u odnosima s partnerom, naročito ako on bude vršio na vas bilo kakav pritisak ili ukoliko ne bude bio spreman da se prilagodi vašem tempu života. Možete biti inicijator rasprava bez većeg povoda, ali kako će Mars biti u dobrom aspektu sa Jupiterom, svaku grešku moći ćete da ispravite svojom velikodušnošću, poklonom ili komplimentima. Zbog naglašenog znaka Strelca u najboljoj poziciji biće slobodni Lavovi koji će okupljati društvo, imaće potrebu da se viđaju i izlaze sa prijateljima. Vaš pokušaj da svoj privatan život držite u tajnosti neće uroditi plodom, jer mnoge intrigirate i naći će način da saznaju što više o vama. Vodolija, Blizanci i Vaga biće sjajni partneri za provod, a Strelac i Jarac za brak. Jedan Ovan neće odustati od svog plana da vas osvoji, a vas će njegova upornost u priličnoj meri nervirati. Međutim, lako se može dogoditi da ipak popustite i budete s njim u vezi.

Zdravlje

Uzimajte laganu hranu.



DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao

Ukoliko ne budete pokazali spremnost za popuštanje i saradnju, naročito sa jednim Ovnom, Lavom, Strelcem ili Blizancima, ovo bi mogao da bude veoma naporan period. Tranzit Marsa vam ne odgovara jer podstiče vaše nerealne želje sve do 11. novembra, a kada uđe u vaš znak, poželećete pošto-poto da uradite nešto što ste planirali, ne razmišljajući o isplativosti projekta. Ipak, kada Sunce prelazi preko znaka Škorpije malo koja Devica ne uradi bar nešto mudro za sebe. Pozicija mladog Meseca 26. oktobra i punog Meseca 11. novembra donosi novčane dobitke, neočekivane ili neke od kojih ste već digli ruke, naročito ako se radi o isplatama po osnovu sudskih sporova. Dobro ćete se snalaziti u privatnim poslovima, možda ćete poželeti da osnujete svoju firmu zajedno sa mladim saradnicima ili ćete naći posao u nekoj inostranoj firmi. Tranzit asteroida Psihe preko vašeg znaka u velikoj meri vam pomaže da dobro organizujete poslove i da dobro procenite saradnike i poslovne ponude kojih će biti sa više strana. Jarac i Ovan će vas pritiskati da prihvatite zajedničku saradnju. I predstavnici vašeg znaka mogu očekivati dobitke u igrama na sreću.

Ljubav

Ako ste u dugoj stabilnoj vezi ili braku, u ovom periodu previše ćete biti okupirani pitanjima posla, novca i karijere, pa će vam partner prigovoriti da ga zanemarujete. Ukoliko budete previše svojeglavi i ako budete nalazili razne načine kako da ne odstupite od svog stava, trzavice će vas pratiti tokom celog perioda. Izbegavajte rasprave u kojima niste iskreni nego vodite psihološki „rat“ sa partnerom. Slobodne Device imaju više mogućnosti da svoj ljubavni život osmisle dobrim provodom, ali i tajnom vezom s nekim sportistom ili osobom koja je ambiciozna i veoma posvećena karijeri. Ako se radi o nekom s kim se često srećete na poslu ili radite na zajedničkom projektu, i uz to imate prilike da često putujete, biće vam više nego uzbudljivo. U astrološkom polju ljubavi nalazi se asteroid Nostalgija, a u astrološkom polju partnerskih odnosa asteroid Kiron – bolna rana na duši. Nešto što niste „odradili“ kada je trebalo, sada vam sudbina ponovo „nudi“ i trebalo bi da poslušate svoje srce, a ne razum.

Zdravlje

Sklonost ka povredama.



VAGA (23. 9. - 23. 10)

Posao

Kada Sunce prelazi preko astrološkog polja novca i posla postajete veoma zauzeti. Vage kao da se „probude“ u jesen, energetski ste napunjeni dok je Sunce prelazilo preko vašeg znaka, a sada krećete u osvajanje novih „teritorija“. U ovom periodu novac će vam priticati s nekoliko strana. Jedna Škorpija, Rak, Lav ili Bik mogu vas obradovati vanrednim novcem, nekom nagradom ili zaostalom isplatom na koju već dugo čekate. Do 10. novembra bićete jako borbeni i izlagaćete se velikim fizičkim naporima, a posle tog datuma bićete više okrenuti sebi i svojim duhovnim potrebama, ali ćete osluškivati i svoju intuiciju. Oni koji se bave poslom zbog kojeg moraju često da putuju, mogu očekivati da im ta putovanja donesu novac, popularnost, nova poznanstva i nove aranžmane. Imate konkurenciju u vidu ženske osobe koja je stalno negde u vašoj blizini i ne dozvoljava vam da se razmahnete koliko biste želeli i pokušava da vas na neki način ograniči. Ukoliko se radi o šefu ili o konkurenciji, ne brinite se, imate rezervne varijante, nove ponude ili neki dodatni izvor prihoda. Pozicija asteroida Karme i Saturna čini vas još neko vreme sudbinski vezanim za rad sa Bikom i Jarcem i ako budete dovoljno mudri i taktični iz te saradnje izvući ćete maksimum.

Ljubav

Mars, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u Lavu do 11. novembra daje vam priliku da obnovite vezu sa predstavnikom ovog znaka, možda sa jednim Jarcem ili Škorpijom. Posle tog perioda moraćete da taktizirate, ali to vam neće biti teško jer će i asteroid Amor i Psiha boraviti u vašoj astrološkoj kući intuitivnosti. Ali, to je i astrološka kuća tajnih neprijatelja, pa otvorite četvore oči kada su u pitanju partnerski odnosi da vam nešto važno ne promakne. Partner neće biti baš tako iskren prema vama posle 10. novembra, trudiće se da se izbori za malo više lične slobode i pokušaće na svaki način da ugrabi neki trenutak samo za sebe. Ako ste gospodin Vaga, odgovorićete istom merom, jer verovatno već imate neku simpatiju u „rezervi“, a ukoliko ste dama Vaga, sve što se bude događalo u vašem ljubavnom životu manje će vas pogađati, jer ćete biti superiorniji od partnera. Mlade Vage rođene sredinom osamdesetih mogu se zaljubiti u Ovna koji ima veze sa nemačkim jezičkim područjem, ali pazite se, ta osoba najverovatnije nije slobodna ili olako daje obećanja. Moguće je manje razočaranje, ali jedan Strelac ili Blizanac će vas utešiti.

Zdravlje

Bolovi u kolenu.



ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao

Osećate da je došlo vaših pet minuta iako Saturn (planeta karme, odgovornosti i ambicije) već dve godine boravi u astrološkoj kući vaših tajnih neprijatelja. Ali, sada ste vi na potezu – neko će vam pomoći da izvučete keca iz rukava. Tokom ovog perioda Neptun će krenuti direktnim hodom i mnogo toga što vam donedavno nije išlo od ruke sada će početi da se rešava, ali samo ako ste u prošlosti postupali ispravno. Ukoliko ste na bilo koji način prema sebi bili bolećivi, predstoji vam naporan rad, a ukoliko ste mladi i niste dovoljno radili na sebi, sada je trenutak to da nadoknadite. Jedan Lav će pokušavati da vas nagovori da prihvatite njegove uslove koji vama u suštini odgovaraju, ali vi ćete se ipak na neki način cenjkati i posle 10. novembra uspećete da se izborite za ono što želite. Devica i Bik su vam lojalni i biće spremni da budu deo vašeg tima. Krajem oktobra i početkom novembra moguća je iznenadna ponuda u vezi sa nekim finansijskim aranžmanem koji bi malo ko odbio. U ovom periodu Ovan i Vodolija su dobri saradnici rođenima pred kraj znaka, jer će originalnim idejama podsticati kreativnost Škorpija. Novac može priticati preko rada sa strancima, ali i od nekih kratkoročnih, vanrednih poslova.

Ljubav

Tranzit Saturna preko znaka Vage tokom poslednje dve godine doneo je mnoge događaje za koje vam je bilo potrebno mnogo strpljenja i razumevanja, ali ljubav je verovatno preovladala. Ukoliko ste u poslednja dva meseca svoj privatni život doveli u red, izbegnite preterano mešanje sa strane čak i dobronamernih jer vam je najvažnije da sačuvate privatnost, naročito ako je jedno od vas dvoje prisutan u javnosti. Mlade Škorpije su prilično energetski iscrpljene, jer najviše vremena posvećuju karijeri. Veza sa Jarcem može vam pružiti mnogo zadovoljstva, ali i stresa i razdvojenost. Jedna Riba ili Bik su za vas trenutno sasvim solidni partneri sa kojima možete da razmenjujete i poslovne ideje, a ukoliko vam se dopada Rak iskoristite period mladog Meseca oko 26. oktobra i punog Meseca oko 10. novembra da negde zajedno otputujete. Slobodne Škorpije biće privučene šarmom jednog Lava, Ovna ili Blizanca, ali veza sa ovim znacima može biti prilično stresna, puna neizvesnosti i raznih obrta. Asteroid ljubavi Juno u novembru tranzitira preko vašeg znaka donoseći mnogo prijatnih trenutaka sa partnerom.

Zdravlje

Dobro se osećate.



STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao

Veoma uzbudljiv period jer će se situacija menjati gotovo iz dana u dan i, bez obzira na razna iskušenja bićete motivisani da izdržite do kraja. Sve do 2. novembra može vam izgledati da mnogi rade protiv vas, i to neko u koga imate poverenja, ali može se raditi samo o sticaju okolnosti koje vam neće ići u prilog. Ipak, koristite snagu Marsa koji vas motiviše iz znaka Lava, jer posle 11. novembra ulaskom u znak Device neće pogodovati rođenima početkom znaka što se može manifestovati nestrpljenjem, razdražljivošću i neprihvatanju kritike. Oni koji su strpljivi i ambiciozni uspeće da i posle tog datuma ostvare cilj. Početak novembra je posebno veoma značajan, jer će 2. novembra prva Mesečeva četvrt u Vodoliji i ulazak Venere i Merkura (smisao za biznis) u vaš znak označiti nove poslovne mogućnosti. Bićete zadovoljni saradnicima koji će vam pružati podršku, osim jednog Raka koji će često kontrirati i pokušavati da vas demorališe. Severni Mesečev čvor koji predstavlja veliko životno iskušenje, ali i priliku koju treba iskoristiti nalazi se posle 19 godina u vašem znaku. Potrudite se da iskoristite šanse koje vam se budu ukazale, naročito u okviru posla koji zahteva poznavanje stranih jezika. Finansijska situacija će se poboljšati kako vreme bude prolazilo, a krajem perioda očekuje vas poveći priliv novca.

Ljubav

Merkur, vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa do 2. novembra tranzitira preko vašeg astrološkog polja tajni i tajnih ljubavi i kako je u konjunkciji sa Venerom, planetom ljubavi, može se dogoditi da vam se dopadne neko ko nije slobodan ili da uđete u vezu sa osobom koja nije slobodna. Kako je i Jupiter, vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu, ne razmišljate baš logično, a asteroid Karma u konjunkciji sa Jupiterom čini vas spremnim na razne „ludosti“. Lako se može dogoditi da uđete u vezu s nekim koga doživljavate kao vašu sudbinu, a da se zapravo radi o osobi koja bi mogla da iskoristi vašu slabost prema njoj i da vam nametne svoje društvo iako ne oseća prema vama ni približno ono što vi osećate prema njoj. Rođeni u poslednjoj dekadi znaka trebalo bi ozbiljnije da se pozabave rešavanjem problema u svom ljubavnom životu. Mnogi Strelci mogu se naći u dilemi kome da poklone poverenje, jednoj ozbiljnoj i uspešnoj osobi ili nekoj mnogo mlađoj, prilično neodgovornoj i nepouzdanoj. Ukoliko vam se udvara neko koga viđate na poslu, možda se radi i o vašem pretpostavljenom, a slobodni ste, moguć je početak veze.

Zdravlje

Manji pad imuniteta.



JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao

Tranzit Sunca preko znaka Škorpije vam odgovara, pa ćete najverovatnije biti u prilici da sklopite dobre poslove sa osobama u koje imate poverenja i sa kojima se oduvek dobro razumete. Ipak, iskoristite period do 2. novembra jer posle tog datuma morate biti mnogo oprezniji u radu sa drugim Jarcem ili Blizancima. S obzirom na to da ćete sebi postaviti visoke ciljeve tokom ovog perioda previše ćete se iscrpljivati i trošiti energiju na poslove koji vam se neće tako brzo isplatiti. Budite spremni da nađete kompromisno rešenje u vreme prve Mesečeve četvrti 2. novembra u radu sa jednom Vodolijom, Ovnom ili Škorpijom, a u vreme mladog Meseca 26. oktobra i punog Meseca 10. novembra neočekivano možete dobiti poveću sumu novca. Ipak, ulazak Marsa u znak Device 11. novembra donosi nove šanse za uspostavljanje saradnje sa Ovnom, Strelcem, Bikom ili Škorpijom. Ugovor koji sklopite sa strancima u tom periodu najverovatnije će vam doneti veliku zaradu ili satisfakciju. Saturn, vladalac vašeg znaka nalazi se u najjačoj poziciji u Vagi i to nad fiksnom zvezdom Spikom u vašem astrološkom polju karijere. Ovo je šansa - sad ili nikad, ili za 29 godina. Rođeni posle 10. januara su na velikoj i značajnoj profesionalnoj prekretnici.

Ljubav

U astrološkoj kući partnerskih odnosa nalazi se asteroid Eros, a u astrološkoj kući erotike i preljube nalazi se asteroid Amor u konjunkciji sa Marsom, pa su dame Jarčevi na velikom iskušenju da uđu u tajnu vezu sa osobom koja se bavi sportom ili na poslu nosi neku uniformu. Brzi hod Amora i njegov prelazak u Devicu znači mogućnost avanture sa nekim ko živi u inostranstvu ili često putuje u inostranstvo, a uz sve to mlad Mesec 26. oktobra i pun Mesec 10. novembra pada u najerotskije znake Bika i Škorpiju koji su veoma kompatibilni sa vašim. Ma koji da vam je status, teško da ćete uspeti da odolite iskušenjima, naročito ako je vaš društveni život sadržajan i ako često izlazite bez stalnog partnera. Naglašeno astrološko polje tajnih ljubavi donosi mogućnost paralelne veze na putu, u inostranstvu ili s nekim ko dolazi iz inostranstva u vaš grad. Pluton, planeta harizmatičnosti na početnim stepenima vašeg znaka u konjunkciji sa asteroidom Nostalgijom utiče na decembarske Jarčeve veoma snažno pa, protivno svojoj volji i odluci, mogu pristati na obnovu veze s nekim ko ih je napustio ili na neki način povredio. Tokom celog perioda većina predstavnika ovog znaka neće moći da odoli ljubavnim izazovima.

Zdravlje

Uradite ultrazvuk jetre i žuči.




VODOLIJA (20. 1. - 19. 2)

Posao

Uran, vladalac vašeg znaka koji vas tera na promene u svim segmentima života, ugrožen je lošim aspektima mnogih planeta, pa se od vas prvenstveno zahteva da ne preduzimate nikakve nepotrebne korake u smislu promene posla po svaku cenu. Početkom novembra možete se nadati jednom kratkom periodu kada će povoljni aspekti preovladavati i tada možete uz pomoć Blizanaca, Bika ili Vage napraviti dobar posao sa strancima. Prijatelji su vam veoma značajni i svaki timski rad može doneti priličan uspeh, naročito ako budete u prilici da sarađujete sa Strelcem. Jarac takođe može da bude od velike koristi, naročito ukoliko se radi o osobi na položaju. Prvih nedelju dana i početak novembra mogu doneti i konkretnu ponudu od jednog Lava ili Ovna. Rođeni u poslednjoj dekadi znaka su u mnogo boljoj situaciji nego oni rođeni u januaru. Vaše ambicije su velike, ali imate mnogo protivnika, jaku konkurenciju i one koji su spremni da vam ponude saradnju pod nepovoljnim uslovima, a vi ćete biti u velikoj dilemi šta da radite. Svaka radikalna odluka u vezi sa finansijama, stambenim ili poslovnim prostorom, promenom posla može biti ono što će vam doneti duševni mir. Rad u banci ili inostranom predstavništvu za mnoge Vodolije moglo bi da bude pravo rešenje. Imate podršku Lava, Škorpije, Vage i Jarca.

Ljubav

Vodolije su uvek raspoložene za ljubav, provod, druženje i ma kakav da vam je društveni status, bez obzira na to kakve probleme imate na poslu, ljubav je za vas pravi eliksir. Dobru komunikaciju možete ostvariti sa Blizancem, Strelcem, Vagom ili Lavom, a jedan Ovan će biti više nego uporan da vas uveri u svoja osećanja. Tokom ovog perioda trebalo bi da se čuvate predstavnika ovog znaka, kao i jedne Škorpije, jer ako budete previše nadmeni mogu postati osvetoljubivi ili preterano posesivni. Ne izazivajte svojom samouverenošću one koje volite ili od kojih na bilo koji način zavisite, čak i ako je to zavisnost od ljubavi. Dame Vodolije su posebno samouverene što se može loše odraziti na ishod odnosa koji je bio prilično „klimav“. Ma kog pola da ste moraćete na delu da dokažete svoju ljubav i privrženost, a u vreme prve Mesečeve četvrti 2. novembra slobodne Vodolije mogu dobiti poziv za sastanak sa osobom koja nije slobodna. Ukoliko vam se dopada ambiciozni Strelac, ma koliko vam malo pažnje poklanjao, vredelo bi da se za njega žrtvujete.

Zdravlje

Moguća prehlada.



RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao

Tranzit Sunca preko Škorpije odgovara mnogim Ribama tako da ćete i vi tokom ovog perioda moći mnogo toga da ostvarite što nije bilo moguće u prethodnim mesecima. Posle dužeg perioda, Neptun (planeta mašte, kreativnosti i nadahnuća, vladalac vašeg znaka) kreće direktnim hodom zbog čega će i vama krenuti nabolje. Mlad Mesec 26. oktobra je prvi povoljan datum koji vam može doneti dobru ponudu u vezi sa inostranstvom i to od jedne osobe koja vam je veoma draga kao saradnik, moguće od jedne Škorpije, Bika ili Raka. U vreme prve Mesečeve četvrti u vašem znaku 2. novembra možete očekivati priliv novca po osnovu nekog dugovanja. Pun Mesec u Biku 10. novembra je ono na šta ste dugo čekali - prilika za razgovor sa šefom, jednim Bikom, Devicom, Blizancima ili Strelcem. Moguć je nov posao ili premeštaj na novo radno mesto, a mlade Ribe mogu dobiti šansu na koju su dugo čekale. Od 7. do 11. novembra Mars (vladalac astrološkog polja posla i novca) boravi nad fiksnom zvezdom kraljeva, Regulusom zbog čega i vi možete doživeti uspeh koji će vam obezbediti „kraljevski“ položaj. U vreme Mesečevih mena mogući su dobici u igrama na sreću. Posle 10. novembra možete očekivati poziv za saradnju od Ovna, Device, Škorpije ili Jarca u vezi sa dugoročnim aranžmanom ili nekim dobro plaćenim poslom.

Ljubav

Astrološko polje partnerskih odnosa je naglašeno prisustvom asteroida Amora i Psihe, pa vam se može učiniti da ste pod „lupom“ partnera koji motri na svaki vaš korak. Uzajamna prebacivanja za sitnice moguća su kod parova koji nisu definisali svoj odnos ili koji na neki način okolini smetaju, bilo da se radi o velikoj razlici u godinama ili jedno od vas dvoje nije slobodno. Sa Neptunom, vašim vladaocem u jakoj poziciji i direktnom hodu, možete da se suprotstavite bilo kome, naročito ako je predmet vaših želja trezveniji od vas ili ukoliko jedno od vas dvoje ima veze sa medicinom, umetnošću ili muzikom. Asteroid Karma vas sudbinski tera u naručje nekog ko je sposoban da mnogo toga stvori u materijalnom smislu i ko nije iz vašeg mesta rođenja, živi u inostranstvu ili je neko vreme živeo van zemlje. Slobodne Ribe su spremne da uđu u novu vezu iako su još pomalo opterećene događajima iz prošlosti, moguće ako su raskinule vezu ili su se razvele pre dve godine, još uvek nisu načisto šta osećaju prema bivšem partneru.

Zdravlje

Manja prehlada.
(Izvor: Život plus | Novosti.rs)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP