Pogledajte zabranjeni spot Magazina "Maslačak"

Jutjub tvrdi da je spot skinut zbog sadržaja koji je za neke korisnike neprikladan, a oni koji bi želeli dag a pogledaju moraju da potvrde da imaju više od 18 godina.



“To me je zapanjilo jer stvarno ne vidim što je to u spotu za "Maslačak" neprimerenog seksualnog sadržaja - kaže Andrea Šušnjara koja se u spotu pojavljuje kao seksi domina. Slatka plavuša zbog "Maslačka" je obukla korzet, kožne rukavice i periku te krenula mučiti muškarca koji s povezom na očima i zavezanih ruku sedi na stolici.

- Nisam se sasvim uživela u ulogu cure koju je njen dragi razočarao i prevario. Da jesam, moje metode mučenja bile bi mnogo drastičnije. Ali, poslušala sam ekipu iz Gitak TV-a, pa sam u spotu bila razmerno blaga. Kružim oko svoje svezane žrtve, močim ga spužvom natopljenom benzinom, a na samom kraju spota palim upaljač. Jesam li spalila bivšeg dragog? To u spotu nismo prikazali - kaže pevačica, koja u spotu za "Maslačak" zbog iživljavanja nad bivšim dečkom završava i na policijskom ispitivanju.

U tim je scenama obučena u haljinu sličnu onoj koju je u "Niskim strastima" nosila Šeron Ston. Premda Andreu u spotu ne ispituju policajci nego članovi grupe "Magazin", i ona pred detektivima, baš poput plavokose glumice, prekrstila noge,prenosi bosanski portal Plima.

- Ne znam je li možda na Jutjubu nekom zasmetalo to što sam prekrstila noge pred momcima, ali želim da naglasim da se u spotu nije videlo jesam li ili nisam u tim scenama nosila gaćice. Neću to nikad nikome ni priznati, samo ću kazati da sam se načas osećala kao da sam doista na snimanju "Niske strasti" - kaže Andrea.
Redatelj spota Marijo Grabovac iz Gitak TV-a takođe je začuđen što njegov najnoviji sport na Jutjubu mogu videti samo punoletni, koji se pritom moraju posebno registrovati.

- Ne znam što bih rekao, jer ja stvarno ne vidim ništa sporno u "Maslačku". Dobro, možda sam ja u krivu, jer je i spot za pesmu "Mater" TBF-a, koji je takođe radila naša ekipa iz Gitak TV-a, nakon nekoliko nedelja prikazivanja zbog neprikladnog sadržaja uklonjen s Jutjuba.
Ali, siguran sam da u ovim spotovima nema ničeg nepoželjnog za mlađe od osamnaest godina, koji, uostalom, mnogo neprikladnije scene od ovih što smo ih mi režirali mogu videti na svakom koraku u stvarnom svetu - tvrdi gitakovac Grabovac.
(Kurir)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP