Branka Nevistić na Pinku vodi "Trenutak istine"!

Branka Nevistić će umesto Tanje Vojtehovski voditi kviz Trenutak istine ekskluzivno saznaje portal www.scandal.rs!

Ona je napustila TV Prva uz obrzaloženje da je bilo onemogućeno da na profesionalan način izveštava javnost o aktuelnim događajima! Kako je Scandal.rs saznao, Branka se već dogovorila sa čelnicima Pinka i već ove nedelje snimiće prvi Trenutak istine koji će početi sa emitovanjem čim budu emitovane sve emisije koje je snimila Tanja Vojtehovski.

Brankin odlazak sa TV Prva bio je baš buran praćen i velikim skandalom, pošto se posvađala, pokupila i usred programa otišla sa televizije. Inače ona nije odgovarala na pozive da prokomentariše svoj odlazak. Prvobitno je planirano da ona tek od početka decembra bude u Pinkovom jatu, ali voditeljka nije mogla da sačeka ugovoreni termin. TV Prva je danas i zvanično potvrdila da je primila otkaz Branke Nevistić:
- Nakon krajnje neprofesionalnog I nekolegijalnog ponašanja u prethodnom periodu I ispada tokom jučerašnjeg dana kada je demonstrativno napustila radno mesto I odbila da sasluša svoja dnevna zaduženja, Branka Nevistić je danas putem telegrama dala otkaz ugovora o radu sa Prvom na mesto voditelj-producent. Ovim potezom kao I nizom drugih, Branka je prouzrokovala štetu Prvoj koja će preduzeti dalje korake u cilju zaštite svojih interesa – saopštili su iz ove televizije.
(Ivan Vukovic, Izvor: Scandal.rs)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP