Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Da li će li Facebook nestati u subotu? (VIDEO)

U znak protesta zbog načina na koji se kompanija iz Palo Alta odnosi prema podacima svojih korisnika, Anonymousi su ovog leta najavili da će uništiti Facebook.Operacija Facebook, kako je ova akcija nazvana, planirana je za subotu, 5. novembar. Ipak, kako se radi o grupi sa neformalnom strukturom, svako može biti Anonymous, to znači i da svako može najaviti neku akciju, koja kasnije ne mora imati širu podršku.

U međuvremenu su od pojedinih članova došle informacije da se operacija obustavlja, na YouTubeu se pojavio video u kome se govori da Anonymous ne podržava ovu akciju (priložen na kraju teksta), ali na "zvaničnom" Twitter nalogu, to jest na oba (OP_Facebook i OpFacebook), ne pominje se nikakvo odustajanje.

Slično je i na blogu officialanonymousblog.blogspot.com gde se građanima širom sveta poručuje da će medijum komunikacije koji toliko vole biti uništen.

"Ukoliko ste haktivista ili samo želite da zaštitite slobodu informacije priključite se akciji i uništite Facebook zarad sopstvene privatnosti", piše na ovom blogu.

Da li će Facebook zaista nestati u subotu ili ne, ostaje da vidimo.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP