Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Kako da isključite poruku o prenosu broja?

Onaj koji je broj preneo ne može isključiti to obaveštenje, ali korisnik koji poziva može tražiti od svog operatera da ga više o tome ne obaveštava. Ratel je propisao da je obaveštavanje o prenosu broja iz vaše mreže, onda kada taj broj pozivate, obavezno.

Dakle, ako ste vi u mreži X i pozivate broj koji je sa mreže X prenet u mrežu Y, glasovni automat će vas o tome obavestiti kako biste znali na koji način se poziv tarifira (pošto mnogi paketi operatera podrazumevaju besplatne minute u mreži ili različite cene).

Kako je do početka ovog procesa u Srbiji prošlo već par meseci, nekim korisnicima počelo je da smeta to što poruku moraju slušati svaki put kada pozovu preneti broj.

Onaj koji je broj preneo ne može isključiti to obaveštenje, ali korisnik koji poziva može tražiti od svog operatera da ga više o tome ne obaveštava.

Pozivanjem korisničkog servisa (mt:s - 064/789, Vip - 060/1234, Telenor - 063/9000) možete tražiti deaktivaciju od svog operatera.

Ukoliko vam kasnije ipak zatreba informacija o tome da li je broj prenet ili ne, možete ga potražiti u bazi na sajtu prenesibroj.rs.
(B92)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP