Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Ludi četvrtak na B92

Od ove jeseni svaki četvrtak na B92 je "Ludi četvrtak", veče komedije i zabave. Od 21:00 animirana serija Džet set, u 21:30 Velika Srbija, a u 22:00 emisija Samo večeras.

"Samo večeras" je deo Ludog četvrtka B92 koji treba da poveća procenat televizijske zabave. Poznata lica i poznate melodije u formi koja nam je nekad bila i poznata i bliska.

Trudili smo se da donesemo staru tv zabavu, naravno upakovanu u novo ruho, i da imamo više segmenata kratkih tako da ljudi neće morati da traže po kanalima. Biće to nešto između Top liste nadrealista, Obraz uz obraz, Sedmorica mladih, Saturday night live, kaže domaćin emisije Ivan Zeljković.

I glumac Milan Antonić ističe da su na dobrom putu da rade nešto poput Top liste nadrealista. Svako izdanje emisije ima i specijalnog VIP gosta. Gost može da se pojavi kao glumac u skečevima ili kao pevač. Svako izdanje donosi parodiju TV dnevnika, ali i reklama, filmskih trejlera, porodičnih serija...

Reditelj Milorad Milinković kaže da je ovako nešto što fali domaćem tv programu.

Kabaretskom karakteru emisije doprinosi i "Ivan Ilić i Samo Večeras bend" koji će svirati narodnu, zabavnu, ali i poznatu dečiju muziku. Samo od četvrtka 10. novembra u 22 sata.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP