Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

"Mućke" (Only fools and horses): Knjiga o kultnoj seriji

Autor Grejem MekKen u svojoj knjizi "Mućke: Priča o omiljenoj komediji Britanije" otkriva da je originalni naziv serije trebalo da bude "The Readies", da je Delboja trebalo da igra škotski glumac En Ritel, a da je Dejvid Džejson umesto Dela trebalo da igra dedu.Pre 30 godina svet je dobio priliku da upozna jednu porodicu iz Pekama. Niko nije mogao ni da sanja da će Troterovi postati svetski hit, da će Delbojev francuski odzvanjati u našim ušima svaki put kada vidimo sliku Ajfelovog tornja i da "tamo neki" soliteri nose ime Nelsona Mendele.

Sada, na proslavu godišnjice emitovanja prve epizode, izdavačka kuće iz Britanije objavljuje knjigu u kojoj otkriva šta se dešavalo "iza kulisa".

Autor Grejem MekKen u svojoj knjizi "Mućke: Priča o omiljenoj komediji Britanije" otkriva da je originalni naziv serije trebalo da bude "The Readies", da je Delboja trebalo da igra škotski glumac En Ritel, a da je Dejvid Džejson umesto Dela trebalo da igra dedu.

MekKen piše i da je za ulogu Kasandre, Rodnijeve žene, konkurisala Elizabet Harli, ali da su je producenti serije odbili zbog "manekenskog izgleda".

Serija "Mućke" (Only fools and horses) scenariste Džona Salivena, emitovana je 22 godine.

U knjizi "Mućke" će fanovi serije saznati i zašto je za epicentar svih dešavanja izabran baš Pekam (da li je u njemu zapravo i snimana serija), kao i zbog čega su Triger, Bojsi, Marlin, Majk i Denzil doprineli da Troterovi uđu u legendu.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP