Ruskinja krila vanzemaljca u zamrzivaču?! (VIDEO)

Žena iz Rusije tvrdi da je savršeno očuvala telo bića iz svemira u svojoj kuhinji.



Marta Jegorovnam rekla je za rusku štampu da je pre dve godine usred noći čula čudnu buku blizu svoje vikendice u Petrozavodsku u zapadnoj Rusiji.

Izašla je i po mraku počela da traži izvor zvuka, i navodno pronašla olupinu malog svemirskog broda koja se još uvek dimila. U blizini olupine pronašla je telo nepoznatog bića, još uvek odeveno u ostatke skafandera.

Marta tvrdi da je telo odnela kući, gde je utvrdila da ne daje znake života, a zatim ga umotala u celofan i stavila u zamrzivač.

Za njenu priču zainteresovala se Akademija nauka Karelijan u Petrozavodsku, koja sada vrši ispitivanja na telu, prenosi "San".

"Moguće je da je ovo veoma vešto izvedena prevara, ali ne smemo odbaciti mogućnost da je reč o pravom biću iz svemira", rekao je listu stručnjak za neidentifikovane leteće objekte Majkl Koen.

Nije isključeno da će se za Martinog "smrznutog gosta" ispostaviti da je lažan, kao što je nedavno bio slučaj sa sibirskim vanzemaljcem za kojeg se ispostavilo da je napravljen od kokošije kože punjene hlebom.
(Mondo)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP