Seksi čistačice u Zagrebu

One su mlade i zgodne, uglavnom studentkinje, a zarađuju čišćenjem stanova, poslovnih prostora, međutim, umesto tamnoplave uniforme i borosana, s kantom u ruci, one će vam u stan doći u štiklama, halterima i skupom korsetu.

U Zagreb su stigle spremačice koje se bitno razlikuju od dosadašnjeg poimanja čistačice kao gospođe u tamnoplavim mantilima i borosanama, s kantom u ruci.

Naime, reč je o mladim devojkama, uglavnom studentkinjama, koje čiste u štiklama, halterima, I skupim korsetima.

Ne ribaju toalete i ne čiste rerne, ali čiste prašinu, peru prozore i peglaju veš, a sat vremena spomenutog čišćenja naplaćuju 80 evra.

Idejna začetnica 'francuskih' sobarica u Zagrebu je Jelena Majer, vlasnica marketinške agencije, koja tvrdi da je odlučila da tržištu ponudi spremačicu koja je ujedno i zabavljač, piše Večernji list.

''Dali smo oglas na koji se javilo 250 devojaka. Sa svakom posebno smo razgovarali i onda izabrali. Prva narudžbina stigla je 24 časa nakon pokretanja stranice'', rekla je Jelena Majer. S obzirom da se radi o golišavim devojkama koje odlaze u prostore nepoznatih ljudi postoji opasnost od neugodnih situacija, ali Majerova ističe da dosada nije bilo neugodnosti i da se nada da će tako i ostati.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP