Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Survivor počinje u decembru u Kosta Riki!

Kako ekskluzivno saznaje portal Scandal.rs, posle više od godinu dana pauze počinje rijaliti program Survivor! Snimanje ovog rijalitija počinje početkom decembra i to u Kosta Rici!

U opticaju su dva ostrva i to jedno u Karipskom moru a drugo u Južnom Pacifiku. Na obe lokacije već je inače sniman Survivor pa će naša produkcija koja ima licencu u mnogome imati lakši posao.

Još uvek nije poznato da li na put idu poznati ili anonimni takmičari, ali sigurno je da će ove godine biti još zanimljivije “preživljavanje”. Kosta Rika je smeštena u centralnoj Americi, izlazi na dva mora i to na istoku na Karipsko i na zapadu na Južni Pacifik. U decembru maksimalne temperature idu do 26 stepeni a količina padavina je manja nego u drugim mesecima tokom godine. Zanimljivo je da su pokedina ostrva udaljena čak i preko 500 kilometara od obale. More je jako toplo a u biljni i životinjski svet je jako bogat. Čak 5% biljnih vrsta koje postoje na svetu nalazi se upravo tamo! Naši Robinzoni imaće izgleda mnogo lakši zadatak nego ranije, takođe u ovoj zemlji životni vek ljudi je jako dug a ne beleže se velike zaraze u poslednjih nekoliko godina. Jedina opasnost mogu biti ajkule kojih ima mnogo uz obalu i pojedine otrvone biljne i životinjske vrste od kojih se i stanovnici sklanjaju!
(Izvor: Scandal.rs)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP