Najseksi žena svih vremena je...

Dženifer Aniston, koja je pobedila apsolutno sve poznate dame (i žive i pokojne) u anketi muškog magazina u kojoj je birana Najseksepilnija žena svih vremena.

Na samom vrhu liste 100 dama, 42-godišnja gumica je dobila više glasova od Rakel Velč (br. 2), Merilin Monro (3), Britni Spirs (4) i Madone (5).

Dženina „zakleta suparnica”, Andželina Žoli, zauzela je 10. mesto.
„Zabavno je seksi, a Dženifer Aniston je zabavna”, objasnili su na sajtu ovu pomalo neočekivanu pobedu.
„Njena neposredna ličnost je čini tako pristupačnom... A njen ljubavni život pun uspona i padova - toliko blizak običnim smrtnicima - često kod ljudi izaziva simpatije koje ni niz bledih romaničnh komedija ne može da umanji.

Ostali seks-simboli često teže ka jednodimenzionalnosti, postajućii praznjikave ikone u procesu 'seksualizacije', ali Anistonova je sve vreme tokom karijere ostala seksi, duhovita i nepogrešivo 'stvarna'”.

Dženifer je za magazin i sama dala svoj predlog za najzgodniju ženu. „Nerešeno je između Brižit Bardo i Glorije Stajnem”, otkrila je glumica svoju dilemu između francuske filmske ikone i heroine feminizma „Ali ako bih morala da odaberem samo jednu, onda bih rekla Glorija, jer je kompletnija”.

Bivša zvezda „Prijatelja” je takođe otkrila i šta je najviše pali kod muškarca.
„Najseksepilnija stvar kod muškarca - osim pločica - je talenat da me nasmeje, saosećanje, dobrota i srazmerno veliki ego”.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP