Nove Niske strasti: Nikol Kidman kao Šeron Stoun

Scena sa prekrštanjem nogu u „Niskim strastima” (Basic Instinct) glumici Šeron Stoun osigurala je mesto u istoriji kinematografije. I Nikol Kidman bi mogla da ima svoj „momenat a la niske strasti” u filmu „The Paperboy”.

Na prvim objavljenim fotografijama sa snimanja 44-godišnja glumica sedi u mini haljini i visokim štiklama, raširenih nogu, otvorenih usta i provokativno nagnuta napred.

Poput „Niskih strasti”, i film „The Paperboy” je opisan kao „eksplozivni seksualni triler” u kome, osim Kidmanove, glavne uloge tumače Zak Efron, Metju Mekonahej i Džon Kjusak.
Lionsgate
Lionsgate

Kidmanova je svoj prepoznatljivi imidž „engleske ruže” svetle puti i crvene kose zamenila zlatnim tenom, teškom šminkom, platinasto plavom perikom i oskudnom garderobom.

Nije ni čudo što je Zak Efron ljubavne svene sa Australijankom nazvao vrhuncem svog života.

„Nikol je božanstvena. Ima sve o čemu sanjate da jedna žena ima. Veoma je draga. Svaki dan tokom snimanja sam morao da se uštinem, naročito posle ljubavnih scena.

Bio je to vrhunac mog života. Nikol je bila vrlo fokusirana i ‘u karakteru’ sve vreme.”

„The Paperboy” je priča o Džeku Džejmsu (Efron) - sinu urednika i izdavača „Mout kaunti tribjuna” - koji nabavlja papir za novine.

On se pridružuje svom starijem bratu Vordu (Mekonahej), novinaru „Majami tajmsa”, koji dolazi u okrug Mout sa svojim pokvarenim japijevskim partnerom Jardlijem Ejkmanom (Dejvid Ojelovo) da istraži ubistvo lokalnog šerifa.

Nikol glumi Šarlot Bles, ženu koja piše pisma osuđenicima na smrtnu kaznu, između ostalih i osumnjičenom za ubistvo šerifa Hilariju van Veteru (Kjusak).

Film je zasnovan na romanu Pitera Dekstera (pisao scenario za „Mulholland Falls”) a režirao ga je Li Danijels (Precious).

Premijerno će biti prikazan na Kanskom festivalu krajem maja u okviru zvanične selekcije.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP