Šest ženskih seksualnih fetiša

Sama pomisao ili pogled na golo muško telo za neke žene je vrhunac užitka. Neke žene uzbudiće se od samog pogleda na snažne muške ruke, dok neke druge uživaju dok ih tokom seksa golicate...

Ovo su samo neki od ženskih fetiša kojima se bavio sajt Ivillage.com. Neki su vam vrlo poznati, ali ima i onih koji će vas možda pomalo iznenaditi.

Mišićave ruke
Snažne muške ruke za neke žene su skoro orgazmičko iskustvo. Baš kao što neke muškarce na primer pali ženska noga, tako neke žene uzbuđuje lepa, negovana i snažna muška ruka. I ovde se radi o ženama koje tragaju za osećajem zaštite i koje sebe smatraju slabima i ranjivima. Baš su im iz toga razloga, kako kažu psiholozi, potrebni muškarci sa snažnim rukama koji će ih štititi, ali i brinuti se o njima, prenosi "T portal".

Poželjni vampiri
Ekspanzijom vampriskih serija i filmova, a posebno pojavom Edvarda Kulena iz “Tvajlajt” sage, mnoge žene počele su seksualno da maštaju o hladnokrvnim krvopijama. Ali bez brige, ovo je normalno i dosta žena mašta o seksu sa vampirima kojima je glavni fokus ženski vrat i nežna koža, a pored toga imaju i nešto životinjsko u sebi što budi ženski libido.

Golicanje
Neke žene vole gada ih tokom predigre muškarac nežno golica. Ali ima i onih kojima je ovo vrhunac užitka. Naime, postoje žene koje na golicanje reaguju snažnim seksualnim uzbuđenjem i mogu doživeti orgazam bez penetracije.

Uniforme
Uniforme su već poznati fetiš kako kod muškaraca, tako i kod žena. Dok muškarci maštaju o francuskim sobaricama, medicinskim sestrama ili strogim učiteljicama, tako i neke žene ništa ne može uzbuditi kao muškarac u uniformi. Pilot, vojnik, doktor ili vatrogasac... nije bitno, važno je samo da je muškarac i da nosi uniformu. One uniformisane muškarce doživljavaju snažno, sposobno i moćno te žele njihovu zaštitu i podršku. Prema nekim psiholozima, žene koje maštaju o ovakvim muškarcima su manje zrele i i dalje traže snažnu očinsku figuru u životu.

Voajerizam
Sama pomisao ili pogled na golo muško telo za neke žene je vrhunac užitka. One uopšte i nemaju izraženu potrebu za samim seksualnim činom, već mnogo više uživaju u posmatranju golog muškarca. Što je muškarac zgodniji i ima skladnije telo, to je i užitak, naravno, veći. Takve žene vole i seks, ali izvor primarnog zadovoljstva je pogled na nagog muškarca.

Tetovaže i lanci
Za neke žene tetovaže predstavljaju simbol buntovništva, a takve ustvari vole “zločaste dečake”. To su žene koje padaju na tetovirane muškarce s dugim kosama i lancima i nitnama na odeći. Na prvi pogled, ovi muškarci su neprilagođeni i sa njima je veoma teško računati na budućnost. Ali ima žena koje upravo ti i vole - dominaciju i neizvesnost.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP