Zaigrajte "Igru prestola" (VIDEO)

Igrica po romanima Džordža R. R. Martina i seriji kanala "HBO" stiže u junu.



"Igra prestola" biće spoj radnje i likova iz Martinovog serijala "Pesma leda i vatre", kao i dešavanja iz serije koja ponekad odstupaju od knjiga.

Martin je aktivno učestvovao u kreiranju igre sa studiom "Cyanide", i čak je dodao dva nova lika iz čije perspektive će biti ispričani delovi zapleta koji idu paralelno sa prvom knjigom. To su Mors, brat iz Noćne straže, i crveni sveštenik Alester, koji se vraća u Vesteros nakon višegodišnjeg odsustva.

Igra će biti "klasična RPG borba", piše "Didžital spaj", a kroz likove koji se smenjuju moći ćete da posetite predele iz Martinove mašte kao što su Zid, Kraljeva luka i drugi.

"Igra podseća na 'Mass effect', a kroz pažljivo struktuirana poglavlja otkrićete da svaki, pa i najmanji izbor koji napravite, kasnije može bitno da utiče na ishod", piše "Didžital spaj".

Iako je igra više verna knjigama, primetićete i detalje iz ekranizovane verzije, kao što su fizičke sličnosti Sersei Lanister i Džore Mormonta sa glumcima koji ih igraju u seriji kanala "HBO".

"Igra prestola" biće dostupna u verzijama za Xbox 360, PS3 i PC u junu.
(M0ndo)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP