Počela proizvodnja iPhonea 5!

Japanski blog Macotakara objavio je da je Apple već počeo s proizvodnjom novog modela iPhonea koji bi se na tržištu najverovatnije trebao pojaviti u oktobru/listopadu.

Iako su se do sada pojavljivale brojne glasine oko novog iPhonea, Macotakara se ranije pokazala kao pouzdan izvor informacija vezanih uz Apple, a osim na ovom blogu, nedavno su i u The Wall Street Journalu objavili kako bi proizvodnja iPhonea 5 trebala uskoro početi.

Iako nema nikakvih službenih podataka o tome koje će opcije imati novi model Appleovog telefona, gotovo je sigurno da će on imati ekran veće dijagonale (najvjerojatnije 4 inča), a obzirom da su mnogi do sada kao najveću manu iPhonea izdvajali premali ekran, za očekivati je rekordnu potražnju za modelom s većim ekranom.

Na Macotakari kažu da je Apple promijenio pozadinu na novom modelu telefona te je ona napravljena od aluminija i stakla, a neke ranije glasine govorile su da će iPhone 5 imati i četverojezgreni procesor, manji dock konektor te da će se utor za slušalice nalaziti s donje strane telefona.


Iako iPhone 5 još nije predstavljen i još nije točno poznato kako će izgledati niti koje će opcije imati, ovaj se telefon u Kini već sada može prednaručiti. Naime, na stranici Taobao korisnici se već sada mogu predbilježiti za kupovinu ovog telefona, za što trebaju platiti između 150 i 1100 dolara, a prodavači su uz oglase stavili lažne fotografije telefona i opcije koje bi mogao imati te kažu da su zadovoljni dosadašnjim brojem narudžbi.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP