Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

SVADBA: Oženio se Dejan Matić

Dejan Matić  se u crkvi Sv. Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi venčao sa izabranicom Jelenom Ristić.


Crkvenom venčanju prisustvovale su kolege – pevači Bane Mojićević i Silvija Nedeljković, kompozitor Saša Dragić i, naravno, mladoženjin brat Saša Matić. Svadbena povorka se nakon crkvene ceremonije uputila na Ledine u restoran “Hollywood”, gde je sklopljen i građanski brak.

Veselje je za mnogobrojne zvanice upriličeno na velikom prostoru restorana “Hollywood”, a mladenci su bili izuzetno raspoloženi. Mladoženja je za ovu priliku obukao svečano sivo odelo, dok je mlada imala venčanicu ispod koje se nazirao trudnički stomak. Dejan i Jelena otpočeli su vezu u januaru, posle višegodišnjeg prijateljstva. Par očekuje prinovu u decembru i, kako je budući tata izjavljivao, trenutak rođenja deteta ne može da iščeka.

- Naša ljubav se dogodila spontano, a sve što mi se na taj način zbivalo u životu bilo je lepo. Nas dvoje smo planirali bebu, tako da se Jelenina trudnoća nije slučajno dogodila. Od početka smo znali šta hoćemo, a s obzirom na to da smo se tokom dugogodišnjeg prijateljstva odlično upoznali, dileme nismo imali – izjavio je nedavno mladoženja.
(Izvor: Telegraf.rs)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP