Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Bata Živojinović se bori za život!

Velimir Bata Živojinović (78), koji je pre dva meseca doživeo težak hemoragijski moždani udar, bori se za život.

Zbog teškog zdravstvenog stanja, koje se pogoršalo tokom protekle nedelje, legendarni Valter, za kojeg palčeve drži cela Srbija, na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu leži priključen na aparate i lekari se ne usuđuju da daju bilo kakve prognoze o njegovom oporavku.

Lekari na VMA daju sve od sebe i ulažu ogromne napore da Živojinović pobedi i ovu krizu.

Lula Živojinović je za agenciju Beta navela da će Bata za nekoliko dana, sa Vojnomedicinske akademije (VMA) na koju je upućen iz bolnice “Sveti Sava” 21. avgusta, verovatno biti prebačen na dalju rehabilitaciju u banju Selters u Mladenovac.
Supruga Bate je time demantovala pisanje pojedinih tabloida objavljenih u današnjim izdanjima da se Živojinović bori za život i da mu se stanje pogrošalo.
- Naprotiv, Batino stanje je zadovoljavajuće s obzirom na težinu bolesti, i on se oporavlja – kazala je Lula Živojinović.
Velimir Bata Živojinović prebačen je 21. avgusta na VMA, na odeljenje neurologije, po preporuci lekara bolnice “Sveti Sava”, u kojoj je zbog težeg moždanog udara lečen prvih 49 dana. Živojinović je oktobra 2006. godine imao srčani udar, a bolovao je i od gangrene koja je izlečena na Kubi pre tri godine.
(pulsonline)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP