Boki 13 menja pol u TV rijalitiju!

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski menja pol! I to pred kamerama! Kako Kurir saznaje, Boki 13 će uskoro, u novom rijalitiju koji će se verovatno prikazivati na Pinku, napokon postati žensko. Zamišljeno je da se 50 dana snimaju njegove pripreme za operaciju i sama operacija, a potom i oporavak i početak sasvim novog života.


- Boki sprema najskuplji rijaliti na Balkanu. Tako nešto još niste videli. Kamere će ga pratiti u stopu, a biće i u operacionoj sali kada bude menjao pol. Mislim da je on jedini koji ima muda da tako nešto uradi javno - otkriva za Kurir blizak prijatelj 26-godišnjeg Jovanovskog.

On naglašava da iza projekta stoje ljudi kojima Bojan apsolutno veruje.

- Boki će sve to dobro unovčiti. Već se dogovorio s čelnicima jedne privatne klinike u Beogradu da se kod njih izvrši operacija, jer su vrhunski hirurzi. Boki nema tremu i jedva čeka da počne šou. Još nije odlučio koje će ime uzeti nakon promene pola, ali je sigurno da će se u javnosti i dalje pojavljivati kao Boki 13 - kaže naš sagovornik.

Ekipa Kurira juče je fotografisala šoumena kako ulazi u Specijalnu bolnicu za estetsku i plastičnu hirurgiju na Dedinju. Pokušali smo da od njega uzmemo izjavu, ali on nije želeo da govori za medije.

1 komentara:

Анониман,  петак, 7. септембар 2012. 10:39:00 CEST  

akoje narod postao toliko bolestan da gleda takve bolesti preko tv-a onda neka gleda!!!!!!!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP