Zbog čega se žene osećaju seksi?

Vremena su se promenila, kao i želje, pa popis izgleda pomalo drugačije. Top tri stvari zbog kojih se žene danas osećaju seksi su - glatke noge, novo seksi donje rublje i komplimenti na račun izgleda.

Na listi su se takođe našle fine najlon čarape, parfem, visoke potpetice, nalakirani nokti, podignuta kosa i gutljaj vina, otkrilo je istraživanje onlajn butika donjeg rublja Boux Avenue u Velikoj Britaniji.

“Neverovatno je da tako suptilne promene mogu povećati osećaj seksepila kod žena, dosad smo na moć koje donje rublje daje gledali podcenjivački, ali ovi rezultati su dokazali samouverenost žena modernog doba', izjavila je predstavnica agencije Lisa Bond.

Čak 80 odsto učesnica istraživanja na prva tri mesta najvažnijih stvari koje im pružaju osećaj zavodljivosti i seksi izgleda stavilo je glatke noge, donje rublje i komplimente na račun izgleda.

Istraživanje je pokazalo i da jedna od dvadeset žena svakodnevno ulaže veliki napor kako bi se osećala seksi, a tu je još uvek značajan postotak onih koje se, kada žele zavodljivi izgled, ne odriču visokih potpetica i crvenog ruža.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP