Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Četiri poze za eksplozivan oralni seks

Mada se pod oralnim seksom najčešće podrazumeva da partnerka leži na leđima dok muškarac je muškarac zadovoljava, ili eventualno poza 69, to nisu sve mogućnosti kako možete da uživate. 

POTPUNO STE OBUČENI
Obucite suknju ili haljinicu, jer ova poza ne može da upali ukoliko nosite pantalone pa sednite na sam kraj kreveta ili kauča. Vaš partner neka klekne između vaših nogu. Ako ne želite, ne morate čak ni da skidate donje rublje, gaćice jednostavno pomerite u stranu i prepustite se užitku. Neposrednost i spontanost ove seksi akcije sigurno će vam se svideti, piše womenshealthmag.com.
Naravno, u ovome ne morate da uživate samo između četiri zida spavaće sobe, već istražite što vam sve pruža vaš dom, od kauča, kuhinjskih stolica pa do fotelje. Osim toga, ova poza možda će biti udobnija za njega te će cela seansa potrajati duža.

POZA 69
Umesto da se prepustite klasičnoj pozi 69, koja je, iskreno, poprilično nespretna i pomalo neugodna, probajte bočnu pozu 69. Umesto da jedan partner legne na drugoga, ovoga puta lezite na bok, osim što će vam biti udobnije, imaćete i bolji pristup.

STOJEĆI
Neka vaš partner leđima legne na klupu, dok vi stojite iznad njega. Sa te tačke gledišta imaćete neverovatan pogled na njegovo telo i moćićete da posmatrate kako vam pruža užitak. Osim toga, takođe možete i vi njega dodatno da uzbudite dodirujuću ga rukama po intimnom području.

VI STE GORE
Dok vaš partner leži na krevetu, namestite se iznad njegovog lica i kleknite, stavljajući svoje intimne delove tačno iznad njega. Gledajte pravo u njega, u ovom slučaju teško da će bilo što biti tako uzbuđujuće poput kontakta očima dok vam pruža oralno zadovoljstvo.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP