Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Pogledajte kako se započinje karijera pevačice u kafani! (VIDEO)

Mnoge naše pevačice su dobile epitet "kafanske", a kako je kafana mesto gde se naš narod najradije provodi, ne čudi da su upravo mnoge devojke svoje pevačke karijere upravo započele na tom mestu.


 

Pretežno pijani gosti i veliki bakšiši se očigledno isplate. Pevačice koje su neretko oskudno obučene mame goste provokativnim igranjem, pa bez problema uspevaju da izvuku koji dinar više. Malo zatresu guzom, pokažu dekolte i već su zaradile.

Video snimak do kojeg smo došli, pokazuje jednu prosečnu srpsku kafanu,  gosti su pretežno muške populacije, a par devojaka obilazi oko stolova očekivajući bakšiš. Najzanimljive je kada skoro pa gola igračica obilazi oko dečaka, dok je on snima mobilnim telefonom.

Seka Aleksić, Vesna Vukelić Vendi, Goca Božinovska su samo neke od naših pevačica, koje su se zahvaljujući svojim počecima u kafani probile na našu estradnu scenu.

Autor snimka “Srpska kafana” smatra da bismo poput Francuza, koji su od Mulen ruža napravili svestku priču i dobar marketing, trebali da iskoristimo naše potencijale kafanskog provoda zarad promocije naše zemlje:
- Nije mi poznato da i gde u svetu ima sličan način zabave. Javni nastup u jednom našem gradu. Vreme negde oko 9 sati pre podne. Temperatura vazduha skoro 30 stepeni celzijusovih. Mnogi zu žedni pa tako privučeni muzikom sedamo da se osvežimo. Nadam se da će ovaj snimak, koji je nežniji deo, inspirisati nekog da podigne umetnički nivo. Francizi su od Mulen Ruža napravili svetsku priču. Provesti veče tamo sada mora da se unapred rezerviše a čekanja su duga. Mišljenja sam da treba da negujemo i razvijamo vlastiti identitet i takav prezentujemo svetu. Ovakvim pozivom možemo imati dovoljno stranih turista koji su željni pravog originalnog provoda. Potrudite se i sami da vam bude bolje - napisao je korisnik koji je video postavio na Jutjub.

Da li i ovoj pevačici predstoji zavidna karijera poput naših estradnih pevačica?

(Izvor: pulsonline.rs)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP