Branka Knežević, voditeljka bez gaćica: Ni mnoge pevačice ne nose donji veš

Bivša Plejbojeva zečica i prva Srpkinja koja je slikala za naslovnu stranu hrvatskog Plejboja, Branka Knežević (35), koja je bez donjeg veša intervjuisala premijera Ivicu Dačića, priča o skrivenoj kameri "Nemoguće misije".



"Ja sam manekenka, foto-model i glumica. Dugo sam radila u Milanu, mada su me zvali da radim i u Rusiji. Glumila sam dosad u tri „Nemoguće misije“, tako da sam vrlo rado prihvatila i četvrti poziv autora Gorana Markovića - počinje Branka
- Ulogu voditeljke koja će ugostiti premijera prihvatila sam kao veliki izazov. Ja sam profesionalac i ovo sam posmatrala kao što bih i nastup na bilo kakvoj modnoj reviji".
Bivša „zečica“ kaže da je verovala produkciji i da je ponosna što su za tu ulogu izabrali baš nju.
- Koja žena se ne bi ponosila time da premijer sedi preko puta nje i ima naklonost prema njoj. Ponosna sam što sam to bila upravo ja, samim tim što sam znala da je ispred mene tako jak, stabilan i fenomenalan čovek, koji stvarno i treba da vodi ovu državu. Ja njega volim, i njegov sam veliki fan.
Branka priznaje da je imala veliku tremu, ali ne zbog posla, nego upravo „zbog poštovanja prema ministru policije“:
- Trema je bila ogromna, ali samo zato što je preko puta mene sedeo čovek koga izuzetno cenim. Kad su se uključili reflektori, posmatrala sam ga ne kao Ivicu Dačića, nego kao premijera naše države... Ali, kada pogledate emisiju videćete u čemu je stvar. Dačić je džentlmen, a svaka žena uSrbiji bi volela da dobije makar osmeh od premijera.
Na konstataciju da je ipak u određenom momentu pokazala golo i neizdepilirano međunožje prvom čoveku Vlade Srbije, Branka ponavlja da je to bio samo jedan u nizu poslovnih zadataka na koje je pristala:
"Pa, mnoge glumice se skidaju do gole kože i ništa. Činjenica je da ni mnoge pevačice ne nose donji veš, a stoje na bini visokoj dva-tri metra. Imala sam samo tremu jer mnogo poštujem Dačića i ništa više. Mislim da je sve bilo pristojno, taman koliko premijer treba da vidi. Poenta je bila u tome da Dačić bude sasvim siguran da je video to što je video. Depilacijom međunožja to ne bismo postigli", objašnjava ona.
Branka kaže da će dozvoliti svom četvorogodišnjem sinu Nemanji da pogleda ovu epizodu skrivene kamere, jer kaže da između majke i deteta mora da postoji otvoren odnos. Ona dodaje da bi volela da joj karijera ide u glumačkom pravcu.

Dalje...

Pokušala da ubije muža otrovnom vaginom!

Jedna Brazilka je optužena da je pokušala da ubije supruga tako što je stavila otrov u vaginu i ubeđivala ga na seks. Šokirani četrdesettrogodišnji muškarac je sada tuži zbog pokušaja ubistva.

 Prema pisanju lokalne štampe, žena iz Rio Preta, stavila je otrov u vaginu i nagovorila svog supruga da dođe u krevet, ali kada je pokušala da ga ubedi na oralni seks, on je osetio neobičan miris i odustao.
Sumnjičavi muž je zatim odveo suprugu u bolnicu, gde su testovi potvrdili da je u vagini imala smrtonosni otrov.

Dalje...

Voditeljka bez gaćica intervjuisala Dačića

Novinarku su tokom lažnog intervjua Nemoguća misije smestili preko puta premijera, a ona je slučajno nespretno raširila noge da bi se videlo da nema gaćice, pri tome je sve vreme oponašala Šeron Stoun u "Niskim strastima".



Premijer Srbije i ministar policije Ivica Dačić umalo da bude žrtva Nemoguće misije koja mu je namestila atraktivnu novinarku koja je pokušala da ga tokom intervjua zavede, ali srpski premijer nije upao u njenu zamku.

Da bi izazov za Dačića bio što veći, novinarku su smestili preko puta njega, a ona je slučajno nespretno raširila noge da bi se videlo da nema gaćice, pri tome je sve vreme oponašala Šeron Stoun u "Niskim strastima", zbog čega su momci odlazili nekoliko puta u bioskop da bi odgledali tu scenu, pokušavajući da odgonetne da li je Šeron imala gaćice ili ne.

Naime, reč je o skrivenoj kameri Nemoguće misije, a autori su želeli da vide reakciju premijera kada bude video da voditelja ne nosi donji veš dok razgovara s njim. Kako je se završila Nemoguća misija pogledajte premijerno u četvrtak 31. januara od 18 sati na sajtu www.nemogucamisija.com.

Dalje...

A najbolji seks je...

Mada je generalno seks nešto što svi vole, i tu postoje varijacije na temu i određene vrste koje ipak zbog svoje specifičnosti prednjače nad ostalim. Pročitajte koje su to najbolje vrste seksa...

Seks pomirenja

Kažu da nema strastvenijeg seksa od onog nakon žestoke svađe sa partnerom. Posebno zato što se čini da vas ovaj seks podstiče da izbacite sav bes koji ste taložili.

Seks iznenađenja

Spontanost obezbeđuje najbolji provod, u to nema sumnje. Svi volimo kada se stvari jednostavno dese, pa tako je i sa ovakvom vrstom seksa. Obično od njega kasnije uvek nastane dobra priča.

Jutarnji seks

Kada se ujutru probudite pored svog partnera i tako odmorni imate seks, sigurni smo da nećete skidati osmeh sa lica ceo dan. Uostalom zar postoji bolji način za početak dana?

Seks na brzaka

Neki pod ovim često podrazumevaju kancelarijski seks. Ali ima nečeg posebnog u uzbuđenju da ćete biti uhvaćeni dok ste i dalje obučeni.

Divlji seks

U nekim trenucima požude divlji seks je neminovan. Seks nakon kojeg ćete biti potpuno izmoreni je jedan od obaveznih.

Romantični seks

Istinska zaljubljenost u partnera dovodi do najboljeg seksa jer vas pored strasti preplave i emocije. Tada nije u pitanju samo seks, već i dodiri, poljupci i način na koji vas gleda.
Izvor: Super žena

Dalje...

Ženske grudi rastu od pljeskanja?!

Ekscentrična izumiteljka povećanja grudi pljeskanjem, koja se predstavlja kao Kuningtobnom (46), kaže da njena neobična tehnika omogućava klijentkinjama da povećaju grudi za bar jedan broj bez plasitčne operacije.

"To je lepota priorodnim putem - zagarantovana milion odsto", kaže ona. Njen posao je i veoma unosan -dva tretmana od 15 minuta koštaju 600 dolara, dok tretman pljeskanja lica, odnosno šamaranja, za koji tvrdi da može da izazove vitkost, košta oko 1.000 dolara.

Kuningtobnom se ovim bavi već 28 godina i kaže da je metodu naučila od svoje babe.

Za žene na Tajlandu na ceni su veće oči, nos, grudi i zadnjica. Međutim, u zemlji gde ideal lepote ima posebnu težinu, čak i za azijske uslove, žene nisu jedine koje pokušavaju da povećaju ono što im je priroda podarila.

"Uznemirujuće veliki broj muškaraca ubrizgava maslinovo ulje, silikon, pčelinji vosak pa čak i parafin u genitalije u nastojanju da poveća penis, sa neretko kobnim posledicama", tvrdi Surat Skin, urolog u policijskom kliničkom centru u Bangkoku

On kaže da mesečno ima i do 300 pacijenata sa ranama ili ozbiljnim infekcijama zbog ovakvih tretmana: "Telo reaguje na strane supstance. Kada dođe do hronične iritacije ili infekcije, to je veoma teško izlečiti, pacijentu je teško čak i da hoda ili da se tušira zbog čega moramo da operišemo."

"Potraga za idealnom lepotom ima dugu istoriju na Tajlandu", kaže profesorka Suvirakorn Ophasvongse, iz Tajlandskog dermatološkog društva. "To počinje od uvernja da aristokrate treba da imaju belu kožu, a da su tamnoputi ljudi niža klasa," objašnjava ona.

Zbog uverenja da je svetlija koža lepša, kreme i sapuni za izbeljivanje kože, pa čak i genitalija imaju dobru prođu. Za "visoko društvo" tu je i zatezanje lica ugrađivanjem zlatnih niti koje stimulišu proizvodnju kolagena što košta između 13.000 i 200.000 dolara.

Čitav taj trend ulepšavanja dodatno je pojačan uticajem korejske pop kulutre, zbog koga je u porastu broj onih koji idu kod plastičnog hirurga da bi dobili lutkasti izgled njihovih pop idola. Međutim, nelegalne klinike za plastičnu hirurgiju profitiraju zahvaljujući takvim željama i ujedno povećavaju rizik za pacijente.

Promoterka jednog od proizvoda, zvana "lepotica" umrla je u oktobru kada je filer poput gela koji je trebalo da poboljša izgled njene zadnjice, ušao u krvotok.

Njenu prijateljicu Nučanunt Angkutartum to nije obeshrabrilo. "Moramo da se brinemo o sebi i da izgledamo dobro, inače bismo bile iste kao drugi."
(Tanjug)

Dalje...

Pametna mačka: Zavadi pa vladaj!

Ovo zaista treba videti!

Dalje...

Zašto žene glume orgazam?

Dame simuliraju orgazam kako bi ugodile egu svog partnera i sprečile da im bude neveran, pokazali su rezultati američkog istraživanja objavljenog u naučnom časopisu ASB. Istraživanje je najpre pokazalo da žene više simuliraju tokom polnog odnosa od muškaraca.

Među anketiranim ženama je 50 do 60 odsto reklo da su već simulirale, dok je to izjavilo samo 18 odsto muškaraca. Važan podatak je, međutim, da je 60 odsto žena koje su ispitivali američki naučnici izjavilo da to čini kako bi zadržalo partnera i sprečilo ga da bude neveran, a 51 odsto je reklo da zbog toga oseća krivicu, mada prikriva istinu radi zadovoljenja partnera.

Dalje...

SKRIVENA KAMERA: Gola kod frizera?!

Poznato je da Rusi prave dobre skrivene kamere. Pogledajte ovu koja je snimljena u frizerskom salonu...

Dalje...

Seksi saveti Francuskinja

Jedno istraživanje je pokazalo da Francuskinje u 50-im godinama imaju redovniji seks od drugih žena.

One uvek izgledaju zanosno, žive u zemlji ljubavi, hrane i vina. U čemu je njihova tajna?
1. Nije sve u braku
Amerikanke starije od 50 koje upražnjavaju seks uglavnom su udate - one neudate ni nemaju odnose. U Francuskoj je definicija veze dosta liberalnija, pa ženama pruža više mogućnosti da imaju seks.

2. Kupujte donji veš
Francuskinje su pozante po tome što podjednaku pažnju pridaju odeći i onome što nose ispod nje. Zato je donji veš najvažniji deo garderobe. On utiče na samopouzdanje.

3. Ne plašite se starenja
Ranija urednica francuskog izdanja časopisa Elle rekla je da Francuskinje imaju prefinjen osećaj za prolaznost vremena i važnosti zadovoljstva. Život je karatak - neka seks bude dug.

4. Osećajte se seksi bez obzira na godine
Mnoge žene zanemare samu ideju seksa kada dođu u određene godine. Francuskinje se na to ne obaziru.

5. Uživajte u hrani
Ne opterećujte se dijetama i niskokaloričnim izborom hrane. Uživajte i ne dozvolite da kilogrami utiču na vaše samopouzdanje u krevetu.

6. Pijte više vina
Osećajte se komotno i senzualno u svojoj koži. Popijte svako veće bar jednu čašu vina.

Dalje...

Vole li žene mušku bradu?

Nekada su brada i brkovi, naročito oni neuredni, bili rezervisani za zimske godišnje odmore ili produžene vikende. Naročito su ih nosili oni nezaposleni. Međutim, sada je ovaj „bradati“ trend rasprostranjen među celom muškom populacijom.

Možda neke žene vole bradate muškarce, ali sigurno ima mnogo više onih koje vole glatko muško lice.

Ženama mnogo smeta bockanje muške brade, a neke zbog nje dobiju i osip na licu. Šta više, neuredni brada i brkovi mogu biti pravi rasadnik prljavštine, naročito posle obroka.

Međutim, muškarci je i dalje vole i nose.

Brada je signal seksualne zrelosti i moći, ali je oni neguju i zato što vizuelno uvećava viličnu kost.

Naime, naučnici su otkrili da su ženama koje su u fazi ovulacije dopadaju muškarci sa istaknutom viličnom kosti.

Zato oni koji žele da mame ženske uzdahe i zrače velikom količinom testosterona, češkaju veliku vilicu ili bradu kako bi privukli poglede.

Brada simbolizuje muški polni hormon, mladost, brzinu, asertivnost i spremnost.

Međutim, iza željene slike „lovca i hranitelja“, obično se krije samo i - čista lenjost.

Dalje...

Nosite li pravi brushalter?

Čak 80 odsto žena nosi pogrešnu veličinu, oblik i korpe grudnjaka, tvrde stručnjaci. Ovi saveti će vam pomoći da izađete iz te grupacije.

Stručnjaci koji tvdre da većina žena nosi pogrešan tip brushaltera u obzir su uzeli različite parametre - od bolova u ramenima do procene koliko često bi trebalo da menjate grudnjake, pa su tako došli i do savršenog proračuna kada je vreme da odbacite stari.

1. DA LI VAM JE BRUSHALTER PREVELIK? - ako vam korpe grudnjaka štrče, znači da vam je on prevelik. U njima ne bi smelo biti mesta, nego bi trebalo idealno da prianjaju uz grudi. Što je priljubljeniji uz telo, to bolje, a gotovo idealan način da to proverite je stavljanjem prsta pod rub grudnjaka. Upravo na tom mestu, savetuje stručnjak Deni Koč, ne bi trebalo da bude mesta za više od jednog prsta. Istu stvar možete proveriti rukama podignutim u u vazduh. Ako se podigao i brushalter, to znači da vam je prevelik.

2. DA LI VAM JE BRUSHALETR PREMALI? - on ne bi trebalo da bude uzan i pripijen. Međutim, nameće se pitanje - kada je previše? Sudeći prema rečima stručnjaka, grudnjak je premali ako primetite bilo kakvo "prelivanje". Srećom, postoji jednostavan način na koji se ovo može da se promeni, a sve što treba da uradite je da potražite veće korpe. "Prelivanje" se može dogoditi na nekoliko mesta i to je očigledan znak da vam je potrebna veća korpa. Mnoge žene čine grešku, pa umesto većih korpi traže veći broj grudnjaka.

3. DRUGI PROBLEMI SA BRUSHALTERIMA - široki grudnjaci i "prelivanje" nisu jedini problem. Setite se samo sala na leđima, strija ili bolnih ramena zbog pogrešnih bretela?

Šta treba da znate:

* Salo na leđima obično se javlja kad osoba sa viškom kilograma ili kada koža tokom starenja gubi na elastičnosti. Kako biste smanjili nabore na leđima, odaberite brushalter koji je širok u predelu leđa, a za bolje rezultate možete obući i pamučnu potkošulju kojom ćete dobiti ujednačeniju liniju.

* Nažalost, strije su samo gorki podetnik na grešku iz prošlosti – nosili ste pogrešan grudnjak. "Strije nastaju jer grudi nemaju potrebnu potporu. Mnoge devojke nisu nosile adekvatne grudnjake dok su odrastale, a manjak potpore dovodi do strija," tvrdi Koč. Kako biste ublažili strije, koristite za to predviđene kreme.

* Ako vam se bretele urezuju u ramena, to znači da potpora zadnjeg dela grudnjaka nije dovoljna. Sudeći po mišljenju stručnjaka, bretele bi trebalo da služe kao potpora za samo 10 odsto težine vaših grudi. "Obucite grudnjak. Stanite uspravno i pomerite bretele. Ako sve ostane na svom mestu, ako izgleda čvrsto poput grudnjaka bez bretela, onda ste odabrali pravi," savetuje Deni Koč, a piše Magazin.

Dalje...

U februaru nas tek čeka prava zima!

Veći sneg očekujemo u februaru, i vrlo lako može da nam se ponovi ista ona situacija od prošle godine kada je Srbija bila okovana * Snežni talas koji je protekle nedelje bukvalno paralisao život u susednim zemljama zaobišao je Srbiju, ali se ozbiljniji pad temperature sa velikim snegom kod nas očekuju već u prvim danima februara * Za detaljnu dugorocnu prognozu vremena KLIKNITE OVDE!

Pomoćnik ministra za saobraćaj Saša Mirković za “Blic” kaže da će iako Ministarstvo finansija JP “Putevima Srbije” duguje oko 1,6 milijardi dinara, putevi biti očišćeni.

Veliki broj putarskih preduzeća koja tokom zime održavaju saobraćajnice imaju finansijske problem. Računi su im blokirani, a radnicima mesecima kasni plata.

Za potpuni kolaps u saobraćaju od pre samo mesec dana, mnogi su okrivili upravo ta preduzeća. Iako se njihove finansije nisu popravile, u Ministarstvu saobraćaja tvrde da ih sneg neće iznenaditi.

- Tu neće biti nikakvih problema. Sneg će biti očišćen i ja to odgovorno tvrdim. To ne opravdava grešku Ministarstva finansija koje nije uplatilo novac zbog zagušenja u sistemu. I to će oni morati da reše. Do tada, ja sam sa putarima napravio jedan džentlmenski dogovor, da bez obzira na dugovanja oni rade, da građani ne bi trpeli - objašnjava Mirković.

U zimskoj službi „Puteva Srbije“ ne očekuju veće probleme zbog snega koji je juče počeo da pada.

- Veći sneg očekujemo u februaru, i vrlo lako može da nam se ponovi ista ona situacija od prošle godine kada je Srbija bila okovana. I pored takvih vremenskih uslova, tada nijedan magistralni putni pravac nije bio zavejan. Ja koordiniram zimskom službom i u stalnom sam kontaktu sa nadležnima iz putarskih preduzeća. Oni tvrde da su spremni, za sada nemamo problema, a da li će ih biti ja to zaista sada ne mogu da kažem, to niko ne može da garantuje - kaže Zoran Stojisavljević iz „Puteva Srbije“.

Dalje...

Zavisnici od Interneta imaju promene na mozgu poput narkomana

Postoje nagoveštaji da zavisnici od Interneta imaju promene na mozgu slične onima koje imaju narkomani ili alkoholičari, objavio je BBC.

Stručnjaci iz Kine kažu da bi ovo otkriće, objavljeno u listu PlosOne, moglo da dovede do novih načina lečenja zavisnika.

Tim istraživača, koje je predvodio dr Hao Lei sa kineske Akademije nauka iz Vuhana, skenirao je mozgove 35 osoba starosti između 14 i 21 godine.

Za 17 njih je konstatovano da imaju poremećaj zavisnosti od Interneta (IAD) na osnovu pozitivnih odgovora na pitanja kao što je "Da li ste imali više neuspešnih pokušaja da kontrolišete, smanjite ili prekinete upotrebu Interneta?".

Skeniranje mozgova magnetnom rezonancom pokazalo je promene u beloj moždanoj masi, delu gde se nalaze nervna vlakna, kod osoba koje su klasifikovane kao zavisnici.

Bio je uočljiv prekid u vezama između nervnih vlakana u delovima mozga zaduženim za emocije, donošenje odluka i samokontrolu.

Prof. Gunter Šuman, šef katedre na Biološkoj psihijatriji pri Institutu za psihijatriju na Kings koledžu u Londonu izjavio je za BBC da su slični rezultati dobijeni i kod zavisnika od video igrica.




Pitanja koja predstavljaju dijagnostičke kriterijume za zavisnost od Interneta su:

Da li ste preokupirani Internetom?

Da li osećate da Vam je svaki put potrebno sve više vremena na Internetu da biste se osetili zadovoljno?

Da li ste više puta bezuspešno pokušavali da kontrolišete, smanjite ili prekinete korišćenje Interneta?

Da li ste uznemireni, neraspoloženi, depresivni ili iziritirani dok pokušavate da smanjite ili prekinete korišćenje Interneta?

Da li ostajete 'onlajn' duže nego što ste nameravali?

Da li ste ugrozili ili rizikovali gubitak posla, ozbiljne veze ili mogućnosti za posao/obrazovanje zbog Interneta?

Da li ste lagali članove porodice, psihijatra ili nekog drugog kako biste prikrili koliko vremena zaista provodite na Internetu?

Da li koristite Internet kao način za bekstvo od problema ili lošeg raspoloženja (na primer osećaja bespomoćnosti, krivice, uznemirenosti ili depresije)?

Učesnicima koji su odgovorili potvrdno na pitanja od jedan do pet i barem još jedno konstatovana je zavisnost od Interneta.
(Tanjug)

Dalje...

Polovina žena nezadovoljno svojim telom

Istraživanje jedne francuske kompanije koja promoviše proizvode za mršavljenje pokazalo je da čak 48 odsto žena nije zadovoljno svojim telom, prenose francuski mediji.

Žene s godinama postaju još kritičnije na račun svog izgleda. Tako, među Francuskinjama starosti od 18 do 24 godina njih 42 odsto kaže da mrzi svoje telo, dok to isto misli 58 odsto ispitanica u starosnoj grupi od 50 do 65 godina.

Većina od 1.100 anketiranih žena je izjavilo da "pristojan" izgled zahteva ogroman napor.

Svega 30 odsto ispitanica smatra da je prirodno imati lepo telo. Za većinu, međutim, briga o svom izgledu ne predstavlja prioritet. Daleko im je važnje surfovanje po Internetu (94 odsto), kuvanje ili obavljanje kućnih poslova (80 odsto), nego bavljenje sopstvenim telom (68 odsto).

Dalje...

Donji veš Dite fon Tiz (VIDEO)

Dita fon Tiz predstavila je svoju liniju donjeg veša, inspirisana ljubavlju prema vintidž vešu. Nova kolekcija je kombinacija sofisticiranog i lascivnog glamura sredine 20. veka.



"Želela sam da dizajniram komade koji će biti odraz moje opsednutosti vintidžom, a istovremeno će biti lepi, funkcionalni i praktični za svakodnevno nošenje", rekla je bivša supruga Merilin Mensona.
Kolekcija ove manekenke, glumice i igračice već se pojavila u prodaji, a veliko interesovanje javnosti izazvala je i reklamna kampanja sa Ditom fon Tiz u čipkanom i satenskom donjem vešu.

Dalje...

Slikala haljinu za prodaju, greškom uslikala i sebe bez gaćica

Kada je postavljala fotografiju žute haljine koju je želela da proda na "i-beju", Ejmi Džouns nije ni sanjala da je potencijalnim kupcima ponudila daleko više nego što je želela. Devojka koja je bila bez gaćica nije primetila da je objektiv kamere uhvatio i njen odraz u ogledalu (na slici).

Fotografišući svoju žutu haljinu koju je želela da proda na "Ibeju", popularnom sajtu za onlajn aukcije, Ejmi Džouns nije primetila da je uslikala i svoj odraz u ogledalu. I to kakav odraz: u trenutku slikanja nosila je samo grudnjak, bez gaćica.

Nesvesna kiksa, okačila je fotografiju na "Ibej" i preko noći postala internet zvezda. Potencijalni kupci videli su fotografiju i odmah je podelili sa prijateljima na Tviteru, a slika je, kako to obično biva, nastavila da se širi Internetom.

Posle toga je haljina dosegla astronomsku cenu na "Ibeju", pa ima onih koji ne veruju da je u pitanju slučajnost, već dobar marketinški potez nepoznate devojke. Provokativna fotografija ubrzo je zamenjena drugom na kojoj se vidi samo haljina, ali je prva bila vidljiva dovoljno dugo da privuče masovno interesovanje.

Devojka se kasnije i šalila na svoj račun. "Haljina koju su videle hiljade. Nikad nije nošena na golo telo", napisala je ona na "Ibeju".

Kada se podvuče crta, Ejmi Džouns i nije tako loše prošla: haljina čija je početna cena bila 20 evra, na kraju je dostigla astronomskih 185.000!
(Blic)

Dalje...

Milan Stanković: Rada me je varala, zato sam je ostavio!

Iako se spekulisalo da su Milan Stanković i Rada Manojlović raskinuli zbog njegovog “opuštanja” sa Nikolijom Jovanović, ćerkom Vesne Zmijanac, usledio je potpuni preokret i, po novoj verziji, Milan je navodno Radu uhvatio u prevari, i zbog toga je raskinuo sa njom!

U intervjuu za “Skandal”, Stanković kaže da ga je Rada izdala, da je pomirenje nemoguće, kao i da samo jadni i izvitopereni umovi mogu da tvrde da je njihova veza bila običan marketing.

Na pitanje da li je ikada verovao da Manojlovićeva može da ga prevari, Stanković je odgovorio:

- Iskrenoj ljubavi, kakva je naša bila, potrebna je tolerancija, poverenje i prepuštanje. Ne želim previše da zalazim u detalje, ali recimo da i dalje želim da verujem da je Radmila dobra, poštena i iskrena osoba. Prevara se ne oprašta i da sam znao, ne bismo bili zajedno! Poverenje se ne stiče, poverenje se gradi. Dok je postojalo, za nas je nebo bilo granica. Kad se prokockalo, sve reči sveta nisu dovoljno moćne da ga izgrade ponovo. Izdaja je nešto što ne praštam i srećan sam što mogu reći da nikad nisam izdao.

Milan napominje da ne veruje da je moguće pomirenje sa Radom i dodaje da se ne kaje zbog petogodišnje veze sa seksepilnom pevačicom. Takođe, Stanković nije propustio priliku da prokomentariše nagađanja da je njihova veza ionako bila samo PR priča.

- Izmišljotine, spletke i glupost zaista nisu sfera mog interesovanja. To je već odraz psihičkog stanja osoba koje uopšte mogu da razmišljaju na taj način. Mada, evo prilike da odahnu! Učinio sam nešto da se osećaju bolje – zaključio je Stanković.
(pulsonline)

Dalje...

Kako da znate da je upravo gledao pornić?

Objasnićemo to na jednom slikovitom primeru. Dakle, ovako...

Dalje...

Ukrao 10.000 ženskih gaćica

Tajlandska policija je uhapsila jednog čoveka nakon što je u gepeku njegovog automobila pronašla 1.000 a u njegovoj kući oko 10.000 gaćica, od kojih je većinu ukrao. Ovaj neobični kolekcionar ženskog donjeg veša uhapšen je zajedno sa ortakom tokom upada policije u jednu zgradu u kineskom kvartu u Bangkoku.
Čovek je priznao da je krao i sakupljao ženske gaćice još od 18. godine. "On ih je mirisao sve vreme, čak i dok je vozio", rekao je policijski general Sarođ Promčaroen, a preneo AFP. Osumnjičeni će biti optužen za krađu imovine, ali ne i donjeg veša jer do sada niko nije podneo prijavu za krađu gaćica.

Dalje...

Magičan recept za srećan brak: 80 20

Predstavljamo vam pravilo 80 20 koje može da vam spase vezu.

Šta biste dali da vam neko da magični recept za sređivanje vaše veze? Da li biste se osećali bolje kada biste se manje svađali s partnerom?
Kada ste u vezi s nekim koga volite, možda postoji nekoliko stvari koje ne volite kod te osobe.

To nije neobično, ako uzmemo u obzir da je svaka individua priča za sebe i da nesuglasica mora biti.

Međutim, vremenom čak i male razlike mogu postati izvor razdora među partnerima.

Ova učestala pojava može se povezati s jednom ekonomskom teorijom.

Naime, italijanski ekonomista Vilfredo Pareto primetio je da se osamdeset odsto zemlje u Italiji nalazi u vlasništvu 20 odsto stanovništva.

Iz te ideje nastao je princim poznat kao „Paretov princip“ ili pravilo 80 20.

Iako to deluje kao idealan ekonomski model, može se primeniti i na vezu.

Najlakši način da prihvatite probleme u vezi je da postavite računicu na sledeći način: 80 odsto svih frustracija u vezi je posledica samo 20 odsto problema.

Naime, većina velikih frustracija i smetnji su posledice više razloga nego što vi to mislite.

Možda će vam se činiti da se vaša veza raspada, ali je moguće prevazići to vremenom i pronaći dublje razloge kako biste rešili probleme u vezi.

Pre svega, to ćete uraditi tako što ćete prestati da brinete o 80 odsto stvati koje vam smetaju u vašoj vezi.

Sve to vreme koje potrošite na svađanje oko sitnica, u tom slučaju možete iskoristiti mnogo pametnije.

Evo nekoliko primera kako to možete učiniti. Sledećih nekoliko situacija su sitni problemi koji zbirno dovode do frustracija.

- Partner kasni s posla.
- Partner više ne izlazi s vama na piće ili u restorane.
- Partner više nije romantičan.
- Partner slobodno vreme provodi sam igrajući igrice ili gledajući TV.
- Partner zaspi čim legne u krevet.
Pojedinačno će ove pojave izazivati frustraciju, ali razlozi su isti za svaku od njih: vi se osećate zapostavljeno.

To ćete rešiti ako popišete 20 odsto problema koji uzrokuju 80 odsto frustracija.

Usput možete rešavati krupnije probleme. U dobroj vezi, nema razloga da se fokus baca na rešavanje sitnih čarki, bitan je koren sukoba.

Biće vam mnogo lakše.

Dalje...

Zgodne devojke u nezgodnim situacijama (VIDEO)

Pred vama je kompilacija padova seksi devojaka. Ima tu svega... Padova u vodu, pokušaja seksi plesa, pa čak i plesanja oko šipke. Ne propustite ovaj urnebesni "remiks" blamova.


Dalje...

Žensko lice zimi izgleda 4 godine starije!

Stručnjaci za žensku lepotu potvrdili su da zimsko razdoblje žensku kožu čini starijom nego što jeste. Koža i oči 5.000 žena u dobi između 27 i 60 godina su bile promatrane tokom letnjeg i zimskog razdoblja i obično je zima "dodavala" još četiri godine na njihovo doba.

Laboratorija AMA iz New Yorka potvrdila je da žene izgledaju starije tokom kraja i početka godine. Manjak sunčevog svetla kožu čini belom ili čak sivom i bez svežine, a pojačava se utisak umornih očiju i crnih vrećica ispod njih. Manjak vitamina D utiče na izgled kože i dame neminovno izgledaju starije.

Pored manjka sunčeve svetlosti, depresivno raspoloženje takođe uiče na izgled kože.

Nedostatak vitamina K je još jedan razlog za utisak da nam je lice umorno, zbog čega su nam oči blago otečene uprkos tome što dovoljno sati spavali.

U letjnem su razdoblju crne vrećice ispod očiju manje vidljive, jer su nadražene sitne kapilare u tom delu lica koje pumpaju krv ispod površine kože i čine da ona izgleda zdravo, a i bronzani je ten saveznik u prikrivanju podočnjaka.

Dalje...

Soraji ogromne grudi ispadaju na sve strane!

Soraja Vučelić neće da trpi zimu i privremeno se preselila u toplije krajeve, a pogled na na njene fotogragrafije sigurno će doprineti da muškarcima u svim krajevima sveta bude toplije.


Atraktivna starleta nosi haljinu koja iz profila otkriva bujno Sorajino poprsje koje se jedva zadržava na svom mestu. Što bi rekli: „Haljina više otkriva, nego što pokriva“, javlja pulsonline.rs.

Dalje...

Severina: Koga bi ljubila do kraja života?

Hrvatska pop pevačica na društvenoj mreži "Fejsbuk" otkrila je koga bi ljubila do kraja života.
Ne, to nije Milan Popović...


- Da mogu ljubiti samo jednu osobu do kraja života, to bi zasigurno bio... moj sin! - napisala je Seve

Dalje...

Švedska TV u sred vesti 10 minuta emitovala pornić (VIDEO)

Na televizijskoj stanici TV4 u toku emitovanja vesti, gledaoci su mogli da primete u pozadini kako se smenjuju eksplicitne scene u filmu za odrasle.



Gledaoci su bili šokirani ovim prizorom dok je voditeljka čitala vesti o političkoj klimi u ratom razorenoj Siriji.

Porno film je emitovan deset minuta, nakon čega je rukovodstvo televizije upozorilo na propust pa je istog časa prekinut.

- Mislio sam da mi se učinilo, ali ubrzo mi je postalo jasno kada sam video kako se pomeraju. Jasno ste mogli da vidite šta se dešava i zato mi nije jasno kako to nisu odmah primetili - izjavio je gledalac ovog programa za švedske novine "Aftonbladet"

U televiziji TV4 koja je deo medijske kompanije koja na nekoliko filmskih kanala noću emituje filmove za odrasle, kažu da su monitori u redakciji povezani sa ostalim računarima u kompaniji.

- Niko nije sedeo i gledao film. Verovatno se dogodila greška u toku procesa na jednom od servera u zgradi pa je film počeo greškom da se emituje - kaže Andreas Haglind glavni urednik vesti na TV4.

- Mi smo isključili film što je pre bilo moguće. Ovo nije trebalo da se desi i neće se ponoviti - istakao je Haglind.

Dalje...

Uhapšen napadač sa Trga Republike

Beogradska policija uhapsila je Marka Kostića (23) iz Ćićevca, osumnjičenog da je na Trgu Republike u novogodišnjoj noći izbo sedmoricu mladića, potvrdio je premijer i ministar policije Ivica Dačić. Kako saznaje RTS on je uhapšen u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Medaković.

Osumnjičeni je u novogodišnjoj noći prvo izbo Dejana V., a zatim njegovog druga Lazara I.

Prilikom bekstva izbo je još petoro posetilaca na Trgu, među kojima su bila i dvojica Tunišana.

Neki od povređenih su pušteni iz bolnice, dok se ostali oporavljaju u Kliničkom centru Srbije.

Po rečima očevidaca napadač je te noći bio u društvu još dvojice muškaraca. Njih trojica su se našli u publici na Trgu Republike, a napad se desio u opštem metežu koji je nastao dok je grupa "Električni orgazam" izvodila pesmu "Igra rokenrol cela Jugoslavija", piše "Blic".

Dalje...

Osmočasovna dijeta: Gledajte kako kilogrami nestaju

Amerikanci su poludeli za novom knjigom Davida Zinčenka i Pitera Mura "Osmočasovna dijeta: Gledajte kako kilogrami nestaju, dok jedete šta želite", a autori se zaklinju da dijeta deluje.

Nova osmosatna dijeta postala je pravi hit u Americi, a popularnost je stekla jer vam dozvoljava da jedete sve što želite. Ipak, da biste bili sigurni da je reč o dijeti, postoji jedna caka. Sva hrana mora da se unese u periodu od devet sati ujutru do 17 časova popodne. Posle 17 časova - nema jela!

Ono što se ljudima najviše sviđa je da mogu da uživaju u svojoj omiljenoj hrani, ali pod uslovom da je konzumiraju od 9 do 17 časova. Zinčenko i Mur tvrde da na savršenu liniju pogubno deluje prejedanje u večernjim satima, kada se ljudi opuštaju i neretko leže ispred televizije i jedu. Prema njihovom mišljenju, to je i uzročnik različitih bolesti.

"Naš organizam ne stiže da preradi hranu koju unesemo u kasnim večernjim satima i te kalorije se zadržavaju tamo gde najmanje volimo, na stomaku i u zadnjici", kažu autori.

Zinčenko i Mur tvrde da ukoliko se budete pridržavali njihove osmočasovne dijete, možete smršati i do četiri kilograma nedeljno. Dakle, od devet do 17 časova dozvoljeno vam je da jedete ama baš sve, ali posle toga ništa. Doduše, dozvoljen je i "vremenski okvir" od 11 do 19 časova, ali autori smatraju da je onaj od devet do 17 mnogo efikasniji.

Ipak, ova osmočasovna dijeta i nije neka revolucionarna vest, jer su nutricionisti i ranije savetovali da ne bi trebalo jesti posle 18 časova. Stručnjaci su uputili kritiku autorskom paru i zbog toga što dozvoljavaju da se jede baš sve, a to uključuje i dosta masne i nezdrave hrane, koja nikako nije dobra za zdravlje.
Izvor: tportal.hr

Dalje...

Kinezi nas napuštaju, idu u Afriku

Kako je zbog ekonomske krize promet opao, trgovci sa Istoka novo tržište pronalaze u Poljskoj, Južnoj Americi, Africi i sve više napuštaju Srbiju.

Procenjuje se da je početkom devedesetih godina u Srbiju došlo njih 10.000. I uglavnom su razvili dobar biznis, piše Blic.

Danas, međutim, govore da je kupovna moć u Srbiji toliko opala, da jedva uspevaju da izmire sve obaveze prema državi i sastave kraj s krajem, iako je poznato da rade od jutra do sutra.

"Došao sam u Beograd 2002. i počeo da se bavim trgovinom. Zakupio sam ovaj prostor u tržnom centru na Novom Beogradu, za koji plaćam visoku mesečnu zakupninu. Robu nabavljam iz Kine i prodajem po niskim cenama, ali u poslednje vreme ni to ne pomaže. Kriza u Srbiji je uzela maha, svi ljudi oko mene se žale", kaže Min Tao Jong iz gradića Vuhana u centralnoj Kini, koji iznajmljuje kuću u Pančevu, jer su "tamo cene niže".

"Pre 15 godina stanje u Kini bilo je veoma loše. Prijateljica čula da može lepo da se radi u Beogradu sa garderobom i nas dve smo odlučile da pokušamo. Prodaja je išla odlično na početku pa sam svoj biznis proširila i povukla prvo sina pa muža", priča Sin Vim Jaa i pominje kako je kriza uticala na njihov posao pa se pre nekoliko godina muž vratio u Kinu.

Liu Ta Huiu Beograd je već 12 godina dom. Prošao je trnovit put dok nije ostvario ono zbog čega je napustio svoju zemlju. Na početku je radio kao prodavac za mesečnu platu, a sada drži restoran brze hrane na novom Beogradu.

"Supruga i ja smo ovde, a deca su nam u Kini gde ih čuvaju moji roditelji. Kada uporedim sa prošlom godinom, posao je znatno opao, a da ne pričam o vremnu kada smo trek došli u Beograd. Puno mojih rođaka se vratilo u rodno mesto, a neki su otišli i u Ameriku kako bi pokušali da pokrenu neki biznis", kaže Liu i dodaje kako će zbog teške situacije i njih dvoje uskoro napustiti Srbiju.

Dalje...

Bože, ako čitaš ovo, učini nešto!

Reporter "Blica" preobukao se u "sirotana" pa pokucao na vrata više verskih objekata sa rečima da je gladan. Tek poneko parče hleba da mu udeli!

Obukao sam iznošenu odeću i u jednoj katoličkoj crkvi, tri pravoslavne crkve i jedinoj džamiji u Beogradu učtivo rekao da sam gladan i pitao da li mogu da mi daju da jedem, počinje svoju šokantnu priču reporter "Blica" Momčilo Petrović.

Svaka vaša pretpostavka o ishodu mojih poseta zasnovana na razumu i iskustvu – pogrešna je! - kaže Petrović.

Kako navodi na početku teksta, namera mu nije bila da omalovaži bilo koju versku instituciju, ili religiju. On, takođe, upozorava čitaoce da bi na osnovu ovih pojedinačnih primera bilo pogrešno zaključivati o spremnosti verskih službenika uopšte da čine dobra dela.

Kaže da bi bio i neispavan sud da su ljudi koji su odbili njegovu molbu da ga nahrane – loši ljudi. "Možda im se nisam učinio vredan milosrđa", objašnjava Petrović.

S druge strane, on se izvinjava zbog lažnog predstavljanja svim onim dobrim ljudima i ženama koji su ga nahranili. "Uveravam ih da moja ganutost njihovim činom može da se meri sa blagodarnošću pravog nevoljnika", piše Petrović.

"A sada da vam ispričam kako je to biti niko i ništa u Beogradu i gladan tražiti samilost kod onih koji su sebe proglasili za ovozemaljske predstavnike svevišnjeg čiji je osnovni atribut milosrđe", počinje svoju priču Petrović.

Tamu u katoličkoj crkve Svetog Ante na Zvezdari razblaživala je samo svetlost sivog neba uokvirenog visokim prozorima.

Gužvao sam kapu u rukama i čekao da me primeti zabrađena žena koja je poslovala ispred ispovedaonice. Uzalud. Pogledala me je, zaključila da me ne poznaje i nastavila dalje da nešto slaže u nišu, pa sam pročistio grlo i rekao:

"Izvinite"... usnama odrvenelim od stida – bilo mi je prvi put u životu da molim za hranu. Izgovorio sam da sam gladan.

Nije bila začuđena, i nije očekivala dodatno objašnjenje. Izvela me je u dvorište i pokazala vrata na kojima me je mlada žena opasana keceljom domaćice saslušala sa osmehom razumevanja i rekla da mora da pita župnika.

Ostao sam pred vratima da čekam, i kada se opet pojavila, držala je najlon kesu.

"Sretan vam Badnji dan", rekla je smešeći se, i ja sam zahvalio, i pometen, okrenuo da pođem.

"A jel i vama danas Badnji dan?"

Bilo mi je žao što ću je možda razočarati. Priznao sam da nije.
"Sve jedno, sretan za ubuduće...." rekla je vedro, i ja sam otišao.

Tek iza ugla razmotao sam kesu: pola vekne svežeg hleba, kutija sardine i kuvano jaje.

Pomislio sam, Bože, Bože ako te ima, nađi vremena i izlij svoj blagoslov na ovu ženu...

Moja sledeća stanica bila je crkva Svetog velikomučenika Dimitrija. Monumentalna nova građevina nema ništa od sklada i smernosti crkava podignutih po uzoru na srednjovekovna zdanja. I lepo se uklapa u poslovne blokove Novog Beograda.

Prošlo mi je kroz glavu da sam baš našao crkvu gde ću da se molim, dok sam prolazio kroz vrata s pozivom vernicima da daju prilog za dovršenje vrata, ali sam utešio sebe da gotovo u svakoj crkvi tako prikupljaju pare.

Unutra, pod zlatnim polilejem, malodušnost me je ipak savladala. Ogledao sam se u mermernom podu, a svuda oko mene gorela je pozlata. Stajao sam, ubog, i čekao da žena koja prodaje sveće završi brojanje pazara, ali me je ona primetila kad je zastala da treći put lizne palac.

"Nemamo mi hranu. Ovo je crkva", rekla mi je.

"A da pitam sveštenika?"

"Nema nikoga. Svi su otišli!"

Prošle godine obijao sam šaltere socijalnog... Mislim da tamo radi njena sestra. Kako bi ti cvilela da sam nešto Sveti Petar prerušen u mene kuša verne! Da se odjednom ispravim u svoj svojoj veličini i gromkim glasom pozovem sveštenika da nedostojnu izgna iz hrama! I njega, starešinu crkve, da pitam mora li uz svaku ikonu da stavi i sanduče za priloge, a ako su već tamo, zašto su na svakom otvori za ubacivanje novca onoliki!

"Zinuli su kao da se u njih ubacuju krofne, a ne novčići!", reko bih mu...mislio sam, dok su se teška vrata, gonjena oprugom, neumoljivo zatvarala za mnom.

Ali, nisam dozvolio da mi gnev pomuti rasuđivanje pa da zbog jedne trule jabuke obedim celo stablo. Otišao sam u pravoslavni hram na drugom kraju grada, Crkvu Svete Petke na Čukaričkoj padini.

Fasada od belog mermera pozlata na ikonostasu...da skratim, ostao sam gladan. Sve je bilo kao i sat ranije, samo je žena u prodavnici sveća bila manje neljubazna, a sveštenika zaista nije bilo...Da sam bio gladan od toga mi ništa ne bi bilo bolje, ali navodim ovo za slučaj da Bog čita "Blic" pa da uzme u obzir. Nek povede računa koga zapošljava.

Isto važi i za Alaha. Uz Bajrakli džamiju, jedinu u Beogradu, sagrađenu u XVI veku, tokom poslednjih 12 meseci nikla je zgrada namenjena obrazovnim institucijama Islamske zajednice Srbije i ostalim pratećim službama.

Sedeći na klupi u džamijskom dvorištu proveo sam pola sata čekajući da naiđe neko, valjda zato što je bilo doba između podnevnog namaza i ikindije.

U zgradi vođen glasovima koji su odzvanjali u holu obloženom uglačanim kamenom bojažljivo sam pokucao na vrata jedne kancelarije.

Tri muškarca sačekala su da mi četvrti sporo, kao da sam malouman, objasni da oni ne drže hranu i da mi ne može pomoći, pa su nastavili razgovor i smeh pre nego što sam zatvorio vrata za sobom...

Alah neka povede računa ko ga zastupa na zemlji...

Kazano je u Kuranu: "Samo Alah ima vlast na nebesima i na zemlji. On kažnjava onog koga hoće, a prašta onome kome hoće."

Ja samo pričam kako je bilo, ispraćen iz Bajrakli džamije gladan.

Posao prosjaka brzo se uči. U Crkvu Svetog Aleksandra Nevskog, na Dorćolu, ušao sam rutinski: od koga da se stidim, govorio sam sebi, tu sam bio ljubazno saslušan i jedan mi je mladić s bradom objasnio da tu u blizini, u dobrotvornoj kuhinji SPC, svakako mogu dobiti obrok...

Ni njega Bože, ako čitaš "Blic" ne zaboravi. Ni onog sekretara u kuhinji koji iako sam zakasnio, nije hteo da me vrati praznih ruku, već me je nagovarao da ponesem pasulj, a da mu posudu vratim sutra kad opet dođem!

Nagradi ih nekako, a sa ovima drugima radi šta hoćeš. Carstvo je volja tvoja i na zemlji kao i na nebu. Ja ti samo pišem šta rade kad misle da ih ne gledaš", završava svoj tekst Momćilo Petrović za "Blic" i citira reči Svetog Luke:

"A on uze onih pet hlebova i obe ribe, i pogledavši na nebo blagoslovi ih i prelomi, i davaše mučenicima da postave narodu. I jedoše i nasitiše se svi, i nakupiše komada što im preteče dvanaest kotarica", ali to je bilo davno. Crkve su sada veće i lepše.

Dalje...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP