Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Ključ dugovečnosti leži u masturbaciji?!

Foto: freedigitalphotos.net / arztsamui
Većina masturbira, bez obzira na to što ne želi da prizna. Možda ih Beti Dodson koja ima 85 godina i tvrdi da ključ dugovečnosti leži u masturbaciji, u tome ohrabri....

Ova penzionerka, poznata i kao "kuma masturbacije", zahvaljujući svojoj knjizi iz 1973. godine "Seks za jednog", u Njujorku drži predavanja. Na taj način ona želi da, kako kaže, pomogne mlađoj generaciji devojaka, koje nisu tako liberalne kao što se smatra.

"Većina njih nikada nije videla svoje genitalije u ogledalu. A kada ih vide, kažu fuj ili bljak", tvrdi Dodsonova.

Ona je došla u Njujork iz Kanzasa davnih pedesetih godina prošlog veka, želeći da tamo uspe kao umetnica. Šta je tema njene umetnosti, možete da pogodite i sami - slika parove u erotskim pozama i razne seks-igračke.

Već šezdesetih godina, Beti Dodson je na sav glas govorila o tome kako ogroman broj žena glumi orgazam, što je tada bila tabu tema. Zbog toga je odlučila da sedamdesetih godina počne da drži časove namenjene isključivo ženama, a tema je, naravno, bila masturbacija. Verovali ili ne, ove časove je držala 15 godina.

Mnoge polaznike bilo je sramota da pohađaju grupne časove na kojima se govori o masturbaciji, pa su privatni "treninzi" bili posećeniji.

Kako izgledaju njeni "časovi"?

"Na radionicama koje držim, delimo orgazam sa grupom. Prisutni masturbiraju dok sede poređani u krug, a kome treba, pomažem vibratorima", objasnila je Beti za "Gardijan".

"Uvek sam mislila da je seks prioritetno pitanje o kojem treba govoriti javno, bez obzira na to što većina smatra da je to privatna stvar", kaže "žena koja svoju mladalačku volju za životom pripisuje upravo "seksu za jednog" ili masturbaciji.

Iako se danas kaže da su devojke liberalnije nego ikada kada je reč o seksu, ona tvrdi da ipak nije tako. Za tu situaciju, prema njenim rečima, najviše su krive one žene koje se "plaše seksa jer je to previše kontroverzno".

"Mislim da je tako zato što su u konfliktu same sa sobom – one ne žele da masturbiraju, već čekaju Gospodina Pravog. To je Volt Dizni", kaže Beti.

Ona poručuje da svako treba da održava seksualnu vezu sa samim sobom, kao i da su orgazmi koji se dožive prilikom masturbacije najbolji na svetu i da produžavaju život.

Autor: mondo.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP