Gola žena zaustavila saobraćaj i počela da masturbira ispred automobila

Foto: Kurir
Ljudsko ponašanje na teškim drogama nepredvidivo je i nekontrolisano, a ni ova 31-godišnja žena nije nikakav izuzetak, pa je u stanju žešće opijenosti uspela da napravi pravi pravcati šou i saobraćajni kolaps.

Potpuno gola, 31-godišnja Ejmi Karter, za koju policija tvrdi da je bila na drogama, u nedelju uveče uspela je da zaustavi saobraćaj u jednom delu Orlanda, na Floridi.

"Akcija" je počela od njenog masturbiranja ispred auta jednog para, nakon čega im se popela na krov. Tada je nogama počela da lupa po krovu Leksusa u kom je sedeo par, a svoj mobilni telefon je bacila u auto koji se nalazio iza.

Policija je pronašla na jednoj raskrsnici kasno uveče, gde je hodala potpuno gola, pa se čini, kako kažu iz policije, da je pod uticajem neke teže, u tom trenutku nepoznate droge i poremećenog mentalnog stanja.

Katrerova se pokušala odupreti hapšenju, tučnjavom, ali ubrzo je savladana i odvezena u bolnicu, a optužena je za nedolično ponašanje i pokazivanje polnih organa u javnosti, dok je na Leksusu po kom je gazila napravila 1.500 dolara štete.

Izvor: Kuir

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP