Lovefest 2015: 72 sata najludje žurke u Vrnjačkoj Banji

A sada nešto što  mladi ne bi trebalo da propuste od 6-8. avgusta… U  Vrnjačkoj Banji se održava 9. po redu Lavfest, najvatrenija muzička bina koja spaja ljubitelje tehno zvuka i house muzike, koja  dočekuje najveće svetske zvezde.

FOTO: TO Vrnjačka Banja

Festival će otvoriti kultna slovenačka grupa Laibach, a uz njih će nastupiti i Eyesburn, Ničim Izazvan, Zaa, kao i beogradski bend Artan Lili. Festival će zatvoriti popularni zagrebački bend Hladno Pivo, a na dugačkoj listi izvođača nalaze se i Goblini, Atheist Rap, Mortal Kombat, Regulator, i mnogi drugi.

Tokom dana Lovefest se seli na otvoreni gradski bazen, odnosno H2O Stage – četvrta festivalska bina, sa specifičnom scenografijom i mnogo iznenađenja.

U okviru pomenutih dnevnih žurki koje će trajati svakog dana od podneva do 18 h nova bina Lovefesta ugostiće najpoznatije di-džejeve iz Srbije, kao i izvođače iz Evrope.

 “LOVE FEST” okuplja najbolja imena iz sveta elektronske muzike. Veliki broj izvođača se u tri dana i tri noći festivalskog ludila smenjuje na tri muzičke bine. Atmosfera puna adrenalina, muzika, žurke do jutra, laserski šou, dobra energija, zabava, najbolji provod i nezaboravni momenti u avgustu mesecu, rezervisani su za LoveFest. I dok našim sugrađanima nije jasno kakva je to čudna glasna muzika  sa malo reči……, mi kažemo TAMO GDE PRESTAJU REČI, TU POČINJE MUZIKA!

Od gradske žurke održane leta 2007, u organizaciji tri dobra druga Marka, Zorana i Damira, “LoveFest” je prerastao u najveći omladinski festival u  Srbiji. Tih dana se u Vrnjačkoj Banji oseća samo miris ljubavi i duh mladosti. Preko 60.000 mladih naseljava Ostrvo ljubavi - deo parka oko vrnjačkog jezera, i zajedno ispisuje jednu novu bajku….kaze Goran Karavesović iz Turističke organizacije VB.

U pozadini bina je  park , prekriven najraznobojnijim šatorima koji lice na  pečurke  iz Alisine zemlje čuda. Mali je broj  srećnika koji su bili najbrži u njihovom rezervisanju, za one druge tu su lokalni stanodavci koji zadovoljno trljaju ruke jer kako kažu to su im najbolji gosti, skoro da ih i ne viđaju, zadržavaju se kratko u sobama, valjda da se samo presvuku i istuširaju…..dodaje Karavesović.

I dok starija gunđala crvenih očiju od nespavanja i skupljenih obrva, jedva čekaju da se festivalski dani okončaju, ceo grad vri od mladih opuštenih i neobuzdanih. Sa prvim jutarnjim suncem dele redove sa penzionerima ispred pekara i u svojoj bezbrižnosti i slobodi ne primećuju prekorne pogled, coktanje i odmahivanje glave.

…..Pa ako vam nedostaju dani za pamćenje, znate šta vam je činiti! Vidimo se na ovogodišnjem Ostrvu ljubavi.  Spremite se za 72 sata najluđe žurke . Svako veče ćete imati priliku da đuskate uz najbolje svetske di džejeve i regionalne bendove. Pridružite nam se i slavite život….poručuje PR LoveFesta Zlatana Pavlović.
Da podsetimo, na Lovefest dolaze najveće svetske di-džej zvezde među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, James Zabiela, Juan Atkins, Fred P, DJ Qu i mnogi drugi. U okviru Jack Live bine koja promoviše tvrđi gitarski zvuk nastupiće Laibach, Hladno Pivo, Who See, Marčelo, Goblini, Atheist Rap i Eyesburn.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP