Snimanje je okončano kuvanjem svinjskog paprikaša:
- Ideja o mojoj emisiji se, poput paprikaša dugo krčkala - kaže Miki, i dodaje: - Najupečatljiviji gost bio mi je Raša Popov, najradosniji junak mog detinjstva. Njemu sam spremio punjene tikvice sa ćuretinom.
eo serijal snimljen je gotovo u dahu, a Miki je ponekad morao da kuva pet specijaliteta dnevno.
- U početku niko nije verovao u mene. Mnogi su sumnjali da ću moći to da postignem, ali uspeo sam. Pri tom, nisam ovo zamišljao kao neku trku s vremenom, nego kao jednostavnu ljubav prema kulinarstvu. Najvažnije je da naučiš pet-šet jela, osnove začinjavanja i krčkanja. Kasnije nije neka nauka, svako može to da savlada i nauči. Neću da se poredim sa Džejmijem Oliverom, jer ovaj serijal sadrži elemente „Montija Pajtona", skečeve i životne priče - kaže Miki, koji je u poslednjoj epizodi ugostio biznismena Sinišu Žarina.
Izvor: Press
Нема коментара:
Постави коментар
Dobrodošli ste da ostavite ovde komentare, bez nepristojnih reči i vredjanja. Svaki komentar koji ne zadovoljava ovo biće uklonjen.
Mi svi smo ovde da se zabavimo, a ne psujemo i mrzimo.
Hvala!