Insajder B92: (Ne)moć države (VIDEO)

Televizija B92 počela sa prikazivanjem specijalnog trodelnog serijala emisije Insajder. Insajder između ostalog otkriva imena svih pojedinaca koji zloupotrebom navijačkih i ekstremnih grupa, pod izgovorom patriotizma ili ljubavi prema sportu, pljačkaju, reketiraju, ubijaju.



U emisiji (Ne)moć države, za Insajder govore sudije, tužioci, predstavnici MUP-a, političari kao i predstavnici desničarskih organizacija.

1 komentara:

Miroslava субота, 24. април 2010. 13:58:00 CEST  

Postovana gdjice Brankice,
Zalim sto su Vas uverili u surovost istine koju ste isnosili u Vasim emisijama-upravo oni,cija Vam je zastita nazalost zakonskim putem-ODUZETA.Vreme potvrdjuje reci:”Sve je isto-samo Njega nema”- Gospodina Premijera.
Ocito da ste ostavljeni na cedilu,u ljudskom, zakonskom I Rodnom smislu.
Niko nije vredan Vasih suza,nikome moralno nedugujete, bicete vrstan novinar gde god da odlucite da nastavite karijeru -jer su Vas rad zloupotrebile - vise nego underground o kojim ste javno progovorili-I to zbog zastite svojih etickih dugova “kamikazama” podzemlja I straha od senki nemorala privatnog I javnog koje ih prate.
Nevrede sve Vase bitke u racjem sistemu drust- venih vrednosti-dokazi to potvrdjuju:od onih koji su Vas obasuli pretnjama I drugih koji su Vam uskratili na vreme po sluzbenoj obavezi-adekvatnu zastitu,paznju, brigu.
Pokusajte da sacuvate sebe,svoje bliznje,a svoje ideje pretocite u neki drugi oblik delatnosti:putopisca, osnujte stranku za zastitu zenske ravnopravnosti-verujem da ce posle ove sramne Odluke I slike sa stadiona-najmanje pola zenske Srbije stati iza Vas,ili,bavite se prakticnom pomoci gladnima-budite socijalni OMBUSMAN-iz medjunarodnih izvora pomoci,ambasador Unicefov za ugnjetenu zensku populaciju Srbije:Intelektualke svih vrsta,Zene ruralnog miljea,Majke+ Zene=Domacini,majke samohra ne I Zene moralno POGAZENE,-pokazite Svetu kakvog Novog Premijera Srbija treba.
Nepokazujte strah,- ako ikako mozete,ako nemozete drugacije-promenite cak I zemlju,zatrazite azil-naravno iz politickih razloga,jer Vas primer najbolje pokazuje ,a ko kome preko Vasih ledja cesao svrab.
Uz Vas smo,nebojte se,niste napusteni,niti sami.
Uci cete u Evropsku Istoriju I to zivi I zdravi,kao “Zena Hrabrost”,kao devojka-Gorostas!
Jeste,vazno je da Vas gledaju sa naklonom –oborene glave oni cije ste pozicije svojim textovima stitili,ali najprece je:
Verujte u Sebe,nema razloga da prolazite kosmar I sramotu
Jer tudj nemoral -pokazuje nemoc onih koji su Vam pretili, a njime ponizili su svojeMAJKE+SESTRE,a ne Vas:zajedno sa onima sto navodno su poredak placeni da stite.Zato sto ste Vi Vise od svih njih pokazali SMELOST da branite,borite I volite rodjenu zemlju gde su Vas pravno izdali – te tako Izdali I Ustav-neodustajte od  Zalbe -do Strazbura.
Buditem mudri,nedajte se isprovocirati-nikada vise!

Mladi ste,pokusajte da na primeru tudjeg mucenistva-nadjete utehu Isopstveni put – do radosti,Majcinstva,srece,dobrote,lepote I nadasve unutarnjeg mira I energije za drugacije borbe I uspehe.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP