Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Formula ljubavi: Najpovoljnije godine za zaljubljivanje i brak

Pixabay
Romantične duše koje tragaju i iščekuju pravu ljubav obradovaće vest da je pronađena formula kojom se mogu tačno izračunati najpovoljnije godine za zaljubljivanje.

Ovu magičnu formulu, nazvanu "verenička formula", pronašao je australijski profesor matematike Toni Duli sa univerziteta u Novom Južnom Velsu. Njegova jednačina, koja dolazi u pravi čas, uoči Dana zaljubljenih, kombinuje nekoliko faktora kao što su godine kada se započinje traganje za trajnim partnerom i najpogodnije godine za sklapanje braka.

"Iako nije najromantičnija osnova za brak, formula zaista odgovara mnogim parovima. Ne vidim zašto nauka ne bi poslužila za izračunavanje najidealnijeg trenutka za sklapanje braka", kazao je Duli.


Prema njegovim rečima, formula nam može pomoći da ustanovimo kada je krajnje vreme da se uozbiljimo, ali može da bude od koristi i osobama koje bi želele da izračunaju taj "najpovoljniji" trenutak samo da bi ga što bolje izbegle.


Onaj ko želi da otkrije idealan trenutak kada će stupiti u brak treba da odredi najkasnije godine sa koliko misli da bi stupio u brak (Na primer 35). Takođe, potrebno je da odredi broj godina kada je započeo traganje za trajnim partnerom (Na primer 23) . Zatim razliku ta dva broja (12) pomnoži sa 0.368 i rezultat (27) će predstavljati idealan broj godina za sklapanje braka.
(Blic)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP