Žene više eksperimentišu u seksu

Pixabay
Mada nas celog života uče drugačije, "prljavi" razgovori i eksperimentisanje u seksu ženama su prirodniji nego muškarcima.

Pripadnice lepšeg pola, takođe, češće dele svoje fantazije sa partnerom i otvorenije su kada je reč o isprobavanju nečeg novog, prenosi "Dejli mejl" rezultate ankete jednog britanskog sajta za upoznavanje.

Većina ispitanika, od kojih su svi imali stalnog partnera, izjavila je da voli seks na svetlu, kao i da uživa u seksi vešu, ali kada treba da se proba nešto novo - žene su otvorenije od muškaraca.

Pokazalo se i da je sklonost ka eksperimentisanju u vezi sa seksualnim zadovoljstvom oba partnera, što su otvoreniji jedno prema drugom veza ima više šansi da potraje, a sudeći po rezultatima, svaki drugi par zajedno gleda porno filmove.

Što se orgazma tiče, izgleda da ga i muškarci glume (i to češće nego što se pretpostavlja), a žene ga sa godinama postižu lakše, što im donosi i više uživanja u seksu.

I muškarci i žene najviše uživaju u simultanim orgazmima, ali time ne bi trebalo da se opterećujete. Život ipak nije holivudski film, tako da će vam se istovremeni vrhunac desiti tek ponekad, i to ako imate sreće.


(MONDO)

1 komentara:

Анониман,  уторак, 19. новембар 2013. 20:13:00 CET  

hehe i muskarci glume orgazam

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP