Facebook najavio brisanje ženskih naloga koji nemaju bar jednu sliku u kupaćem kostimu!

Adam Kontor / Pexels
Povećan broj korisnica koje u poslednjih nekoliko dana postavljaju svoje fotografije u kupaćim kostimima, rezultat je najave kompanije Fejsbuk da će u narednih mesec dana obrisati sve naloge ženskih osoba koji nemaju bar jednu sliku u kupaćem kostimu, objavio je Njuz.net.

- Nisam htela da stavljam svoje slike sa letovanja, jer mislim da mi je frizura na plaži bila loša – rekla je za njuz Slobodanka Karamarković, starleta iz Jajinaca – Ali kada sam čula da bi nalog mogao da mi bude obrisan, postavila sam 389 slika sa letovanja u Dobrim Vodama, mesta nadomak Bara, gde sam prošle godine bila kod jednog prijatelja.
Njene slike u kupaćem kostimu za dva dana su dobile preko 1.000 „lajkova“, čime je, prema prvim informacijama, osigurala do daljnjeg ostanak svog naloga na Fejsbuku.

Kako Njuz otkriva, više od devet odsto korisnica Fejsbuka u Srbiji nema nijednu fotografiju u kupaćem kostimu, što je znatno više u odnosu na skoro sve istočnoevropske države, ali i neke zemlje u regionu.

- Primera radi, u Hrvatskoj se čak ni političarke ne stide da svoje slike u toplesu kače na internet, i to nebitno da li su sa mora ili na primer, evropskog prvenstva u fudbalu – izjavio je Marko Labović, statističar za privatne profile na Fejsbuku.

- Ima žena u Srbiji koje nisu svesne da postavljanje takvih slika može da obezbedi ostanak profila na Fejsbuku, pa bi internet zajednica trebalo da odreaguje, najpre tako što će muškarci u svojim statusima apelovati na svoje prijateljice da što pre postave što više fotografija u kupaćim kostimima, makar one bile provučene kroz Instagram – smatra Labović.

Uroš Bogdanović, Njuz.net

2 komentara:

Анониман,  недеља, 14. јул 2013. 15:44:00 CEST  

To je ucena,gde je tu sloboda izbora?!SRAMOTA!!!!!Toliko o ljudskim pravima!

Анониман,  недеља, 20. јул 2014. 15:24:00 CEST  

Hahahhahahahahhaha nidje veze

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP